reklama
atjodla
Fanka BB :)
Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reagujeTeraz ja przychodzę z życzeniami. Życzę wam kochane aby nowy rok przyniósł same pozytywne testy ciążowe, aby zdrowie zawsze dopisywało. Dziewczynom które już ujrzały dwie kreski spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Aby uśmiech nie schodził wam z twarzy, a nawet jeśli cykl będzie nie udany to życzę dużo siły by móc wstać i dalej działać. Uwielbiam was kocham! Wszystkiego najlepszego w 2018! [emoji813]
atjodla
Ok juz wiem co się stało [emoji5]pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2018 i dzidziusia[emoji5]Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reaguje
AniaS35
Witam w Nowym roku moje kochane niech bedzie on dla Nas wszystkich szczesliwym rokiem pelnym wspanialych niespodzianek ...
@KatiNails tobie zycze aby mdlosci dokuczaly ci jak najmniej ... z jednej strony dobrze jak sa objawy ale z drugiej chyba potrafia byc tez zmora kiedy sa czeste I bardzo intensywne ... ja nie mialam przy corce zasnych objawow czulam sie wrecz rewelacyjnie wiec nie wiem jak to jest ...
@Migdalove na pewno jeszcE za wczesnie na test ale Nadal Bardzo!❤bardzo mocno trzymam.&&& za.ciebie I za was wszystkie ktore juz lada dzien beda teatowac ...
@KatiNails tobie zycze aby mdlosci dokuczaly ci jak najmniej ... z jednej strony dobrze jak sa objawy ale z drugiej chyba potrafia byc tez zmora kiedy sa czeste I bardzo intensywne ... ja nie mialam przy corce zasnych objawow czulam sie wrecz rewelacyjnie wiec nie wiem jak to jest ...
@Migdalove na pewno jeszcE za wczesnie na test ale Nadal Bardzo!❤bardzo mocno trzymam.&&& za.ciebie I za was wszystkie ktore juz lada dzien beda teatowac ...
Agusia2402
Aktywna w BB
Szczęśliwego Nowego Roku kochane
AniaS35
Dla Was tez kochana wszystkiego co Najlepsze ,przedewszystkim zdrowka !Wszystkiego dobrego Kochane, pięknych kreseczek, spokojnych ciąż, wspaniałych i zdrowych dzieciaczków [emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Elodia