reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja wow wytrzymałam do północy :*
Witam Was w Nowym Roku ! I życzę Wam szalonej nocy :*
Moja właśnie się kończy idziemy spać [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

Teraz ja przychodzę z życzeniami. Życzę wam kochane aby nowy rok przyniósł same pozytywne testy ciążowe, aby zdrowie zawsze dopisywało. Dziewczynom które już ujrzały dwie kreski spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. Aby uśmiech nie schodził wam z twarzy, a nawet jeśli cykl będzie nie udany to życzę dużo siły by móc wstać i dalej działać. Uwielbiam was kocham! Wszystkiego najlepszego w 2018! [emoji813]
Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reaguje

f2wlanli3pqz5ztn.png

Witaj powiedz mi czy tobie też tak się psula aplikacja co polecalas? Dokładnie to mi pokazuje złe kolejny cykl miesiączki miesiaczkowy a wf moich obliczeń powinnam mieć dopiero za 6 dni a jak to zmieniam w ustawieniach to nie reaguje

f2wlanli3pqz5ztn.png
Ok juz wiem co się stało [emoji5]pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku 2018 i dzidziusia[emoji5]

f2wlanli3pqz5ztn.png

Witam w Nowym roku moje kochane niech bedzie on dla Nas wszystkich szczesliwym rokiem pelnym wspanialych niespodzianek ...
@KatiNails tobie zycze aby mdlosci dokuczaly ci jak najmniej ... z jednej strony dobrze jak sa objawy ale z drugiej chyba potrafia byc tez zmora kiedy sa czeste I bardzo intensywne ... ja nie mialam przy corce zasnych objawow czulam sie wrecz rewelacyjnie wiec nie wiem jak to jest ...
@Migdalove na pewno jeszcE za wczesnie na test ale Nadal Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam.&&& za.ciebie I za was wszystkie ktore juz lada dzien beda teatowac ...

Wszystkiego dobrego Kochane, pięknych kreseczek, spokojnych ciąż, wspaniałych i zdrowych dzieciaczków [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam Was dziewczyny noworocznie. Wczoraj sie tak objadłam i opiłam że az mnie żołądek bolal i wzdecie okropnei ze zasnac do 4 nie moglam. Wstalismy ogólnie przed 12 :-) wszystkowgo najlepszego dla Was w tym nowym roku. Oby byl lepszy od wlasnie zakonczonwgo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry