reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Witam po świętach. Dawno się tak nie cieszylam na wykazd rodziców do domu. Moja matka do awantury wczoraj doprowadzila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Trzymaj się!
Kurcze, mnie brzuch boli jak na @... i tak drugi dzień ale test był pozytywny i to jeszcze nie czas... Co to może być? Dziś 12h jestem w pracy ale większość czasu siedzę i nie mam dźwigania ?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych :-D. Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.

Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych :-D. Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.
Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.

Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.
I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!

reklama
I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!
Muszę oczyścić swoje życie z toksycznych znajomości bo ciągle będę zawiedziona.
Dziękuję za wsparcie. :)

Do góry