reklama
Test ciążowy pozytywny ?Trzymaj się!
Kurcze, mnie brzuch boli jak na @... i tak drugi dzień ale test był pozytywny i to jeszcze nie czas... Co to może być? Dziś 12h jestem w pracy ale większość czasu siedzę i nie mam dźwigania ?
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, dwie słabe krechy dziś, następny robię 31Test ciążowy pozytywny ?
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych . Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.
Ja miałam ból jak na @ podczas zagnieżdżania (tydzień przed terminem @) ;*Tak, dwie słabe krechy dziś, następny robię 31
To normalne spokojnie :*
I przede wszystkim gratuluję :*
1
174974
Gość
Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych . Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.
Nie dziękuję by nie zapeszyć ,)Ja miałam ból jak na @ podczas zagnieżdżania (tydzień przed terminem @) ;*
To normalne spokojnie :*
I przede wszystkim gratuluję :*
EklerkaDaria
Fanka BB :)
I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.
reklama
1
174974
Gość
Muszę oczyścić swoje życie z toksycznych znajomości bo ciągle będę zawiedziona.I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!
Dziękuję za wsparcie.