reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Witam po świętach. Dawno się tak nie cieszylam na wykazd rodziców do domu. Moja matka do awantury wczoraj doprowadzila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Trzymaj się!
Kurcze, mnie brzuch boli jak na @... i tak drugi dzień ale test był pozytywny i to jeszcze nie czas... Co to może być? Dziś 12h jestem w pracy ale większość czasu siedzę i nie mam dźwigania ?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych :-D. Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.

Ja mam przyjaciółkę od ponad 20 lat. Tez przez jej byłego męża pokłóciliśmy się i nie gadałyśmy z 6 lat. To on uważał, ze stać ich na lepszych przyjaciół, po latach zrozumiałam że tylko zazdrość przez niego przemawiała. Tylko było „co to nie on, czego to nie osiągnie itd.” A co osiągnął to szkoda gadać. Osiągnął tyle, że niczego się nie dorobił, no chyba że protez zębowych :-D. Odezwała się do mnie po kilku latach jak okazało się, że ją zdradził. Przegadałyśmy i ryczałyśmy całą noc. Wiem, że już zawsze możemy na siebie liczyć, nie ważne gdzie i co się dzieje... i mimo tego ze mieszkamy od siebie 150 km.
Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.

Widzisz, inaczej byłoby gdyby moja przyjaciółka była cały czas dla mnie fair. Ja mam dość ciągle ogarniania naszych sprzeczek i proszenia się o normalne traktowanie.
I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!

reklama
I sama sobie odpowiedziałaś co dalej z tym zrobić. Nie masz sobie nic do zarzucenia wyciągając do niej rękę tyle razy. Niech teraz ona powalczy, a czy powalczy o waszą przyjaźń to się okaże. Trzymaj się dzielnie i ciesz się swoim szczęściem, masz je z kim dzielić a to jest najważniejsze!
Muszę oczyścić swoje życie z toksycznych znajomości bo ciągle będę zawiedziona.
Dziękuję za wsparcie. :)

Do góry