reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Witam po świętach. Dawno się tak nie cieszylam na wykazd rodziców do domu. Moja matka do awantury wczoraj doprowadzila.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Ojoj poważna awantura?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę oczyścić swoje życie z toksycznych znajomości bo ciągle będę zawiedziona.
Dziękuję za wsparcie. :)
Ja miałam taką "przyjaciółkę" zawsze razem od podstawówki aż do matury, ale później zrobiła coś co na zawsze ją przekreśliło u mnie. Nie mamy ze sobą kontaktu od jakiś 6 lat, ale wcale mi jej nie brakuje.Kiedyś się przypadkiem spotkałyśmy, ale obie udawałyśmy, że się nie znamy.Teraz mam prawdziwą przyjaciółkę i mimo tego,że mieszkamy od siebie 300km i widujemy się co kilka miesięcy to wiem, że mogę na nią liczyć w każdej sytuacji. Jeżeli Twoja przyjaciółka tak się zachowuje to na pewno nią nie jest. A Wasz ślub powinien być dla was najpiękniejszym dniem w życiu i tak jak ktoś tutaj napisał jeżeli ktoś będzie chciał to zrobi wszystko,żeby być z Wami w tym dniu.

Ojoj poważna awantura?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa no bo widzisz. Matka na dzień dobry poruszyla temat naszego ślubu. Jak zaczęła narzucać nam kogo trzeba zaprosić itp to nie docierało do niej to,że my już ustaliliśmy ile osób zaprosimy itp. Zaraz potem wielkie oburzenie że Marek śmiał wyrazić swoje zdanie na temat toastów. Z racji tego, że imprezę bęzie mała bo tylko na 20 osób małe przyjęcie, i to w zasadzie tylko obiad weswlny, słodkie tort i ewentualnie kolacja, to nie przewiduję chlania zbyt wielkiego chociaż wiadomo alkohol będzie. A matka już że przecież jakto toasty są to wszyacy równo powinni pić itp itd. No a dzisiaj rano dodatkowo mi się oberwało bo śmiałam spędzić dwie godziny na telefonie próbując dodzwonić się do przychodni w której będę miała badania wstępne do nowej pracy. I już wyzywanie mnie od szmat które nie umieją się gośćmi zająć ani własnym dzieckiem. Już ryli młodej glowe pytaniami typu czy ja się nią umiem zajmować i jak czas spędzamy a na do widzenia zalecenie udania się do psychiatry. A wszystko tylko dlatego że wlasne weselne przyjęcie chce urzadzic po swojemu i dlatego że zmieniam pracę i musiałam ogarnąć lekarza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aaa no bo widzisz. Matka na dzień dobry poruszyla temat naszego ślubu. Jak zaczęła narzucać nam kogo trzeba zaprosić itp to nie docierało do niej to,że my już ustaliliśmy ile osób zaprosimy itp. Zaraz potem wielkie oburzenie że Marek śmiał wyrazić swoje zdanie na temat toastów. Z racji tego, że imprezę bęzie mała bo tylko na 20 osób małe przyjęcie, i to w zasadzie tylko obiad weswlny, słodkie tort i ewentualnie kolacja, to nie przewiduję chlania zbyt wielkiego chociaż wiadomo alkohol będzie. A matka już że przecież jakto toasty są to wszyacy równo powinni pić itp itd. No a dzisiaj rano dodatkowo mi się oberwało bo śmiałam spędzić dwie godziny na telefonie próbując dodzwonić się do przychodni w której będę miała badania wstępne do nowej pracy. I już wyzywanie mnie od szmat które nie umieją się gośćmi zająć ani własnym dzieckiem. Już ryli młodej glowe pytaniami typu czy ja się nią umiem zajmować i jak czas spędzamy a na do widzenia zalecenie udania się do psychiatry. A wszystko tylko dlatego że wlasne weselne przyjęcie chce urzadzic po swojemu i dlatego że zmieniam pracę i musiałam ogarnąć lekarza.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Masakra, współczuję Ci bardzo...

Dr. Świderski, zły może i nie jest ale to lekarz starej daty i nie ma też moim zdaniem już powołania takiego...

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam nie najlepsze diswiadczenia z ginami w Szczecinie, a kilku ich bylo. Jednak najgorsza byla Jankowska... wciskala mi na sile cilest, a jak piwiedzialam, ze nie chce bo lek ten ma nienajlepsze opinie, to powiedziala, ze od lekow jest ona, a ja mam nie siegac opinii innych tylko poczytac o makrofagach (studiowalam wtedy biologie). Podczas kolejnej wizyty podczas badania zostawila mnie na fotelu i poszla odebrac telefon.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Nie wierzę w to co czytam:szok: współczuję kto jak to ale mama to chyba powinna Cię wspierać a nie jeszcze kłody rzucać pod nogi.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Współczuję. U nas ani rodzice, ani teściowie całe szczęście się w to nie wpieprzali

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Masakra, współczuję Ci bardzo...
Zawsze tak było. Wszystko mialam zabraniane a potem jak już skonczylam 18 lat wielkie oburzenie,że nic w domu niw robię. Tak naprawdę wszystkiego nauczyłam się robić jak się od rodziców dziesięć lat temu wyniosłam.
A miesiąc przed tym jak się okazało, że jestem w ciaży z Laurą, dostalam z liscia za to że śmiałam w wieku 19 lat uprawiać seks.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry