reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
Chyba nie tylko ty złapałaś ciąże spożywczą
I niestety nie tylko ciebie korci testowanko. Wytrwałości życzę i również dwóch pięknych kresek.
Obyśmy je obie ujrzały w sylwestra bo tez planuje testować tego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
To wygląda jak pozytyw.Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję 2 słabe ale są... Korciło mnie...
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Ale chociaż ta kontrolna powinna być ciemniejsza. Ale to zależy od firmy tez.
1
174974
Gość
To super, że w sylwestra testujecie oby to były same pozytywne testy!
U mnie one zazwyczaj tak wyglądają... zobaczymy co powie ten sylwestrowy bo to będą 2 tygodnieTo wygląda jak pozytyw.
Ale chociaż ta kontrolna powinna być ciemniejsza. Ale to zależy od firmy tez.
Trzymam kciuki za sylwestrowe testowania
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
Dziewczyny jak to jest, że wszystkie wyniki w normie a się przypałęta zawsze coś? Dziś testowałam i już się boję 2 słabe ale są... Korciło mnie...
Są są nie da się ukryć a jakieś leki bierzesz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
2 tygodnie ale od owulacji tak?U mnie one zazwyczaj tak wyglądają... zobaczymy co powie ten sylwestrowy bo to będą 2 tygodnie
Trzymam kciuki za sylwestrowe testowania
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Jak byk 2 kreski ! Gratuluje i życzę Ci aby tym razem wszystkodobrze się skończyło! Już za dużo tych strat przecierpialaś.... współczuje... Myśl pozytywnie i koniecznie dobry lekarz potrzebny.Ciąża spożywczą po świętach to standard, ale skoro się namęczyłyśmy przygotowując to czemu nie korzystać?
reklama