reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Migdalove narobiłaś smaka ta pizza ... :pa czy mój coś upiecze czy potrafi gotować?hmmmm pizze chyba by miał problem zrobic no moze jakby mial gotowe ciasto to jakos by ja przyozdobil hehe ale za.to jesli chodzi o ciasta piecze pyszną karpatke :-) :-) :-)

@Migdalove narobiłaś smaka ta pizza ... :pa czy mój coś upiecze czy potrafi gotować?hmmmm pizze chyba by miał problem zrobic no moze jakby mial gotowe ciasto to jakos by ja przyozdobil hehe ale za.to jesli chodzi o ciasta piecze pyszną karpatke :-) :-) :-)
My znaleźliśmy w końcu super przepis na ciasto do pizzy i w końcu ciasto genialnie wyszło :)
Ciast innych oprócz spodu do pizzy to nie robił, ale muszę go namówić. Mój to przeważnie bardziej boi się, że nie wyjdzie.

Na pewno wykorzystam ten przepis :)
Mało sie udzielam, bo ciężko mi się tu przebić tyle juz nas, ale caly czas Was czytam. Wciąż @ nie dostałam, ovu na bank mi się przesunela, bo z ciekawości zrobiłam test ovu i wyszla tylko troche jasniejsza kreska niż kontrolna, szok, a miałam zrobić teraz przerwę w staraniach ;) 2 dni temu miałam dwa ostro szarpniecia, może to ovu byla?
Kto testuje na dniach?
To trzymam kciuki aby cykl był niespodziewanie udany. :) Który dzisiaj u ciebie dc?
U mnie 14dc i 4dpo. Testuję 3 stycznia. :)

38 dc, juz kulka miesięcy nie miałam takiego szalonego cyklu :p
To teraz odliczamy do Twojego testowania :) czas oczekiwania, umiesz zajac sobie głowę, żeby nie myśleć? Czy masz raczej spokojne podejscie, bez spiny?
Spokojne, nawet jak myślę o ciąży to nie obsesyjnie. :) Oboje chcemy dziecka, więc często rozmawiamy na tematy związane właśnie z dzieckiem, wychowaniem itp. Jeśli się o tym rozmawia, a nie trzyma ten temat w sobie to nie odczuwa się obsesji i ma się spokój wewnętrzny, bynajmniej ja tak mam. Wiadomo, że jak każda kobieta najchętniej bym zajrzała sobie do brzucha i zobaczyła czy ktoś już tam jest, ale ciekawość jest w każdej z nas. :)
A często miewałaś takie długie cykle? Bo jeśli pierwszy raz to może warto zrobić betę bądź test w domu? :)

Na pewno wykorzystam ten przepis :)
Mało sie udzielam, bo ciężko mi się tu przebić tyle juz nas, ale caly czas Was czytam. Wciąż @ nie dostałam, ovu na bank mi się przesunela, bo z ciekawości zrobiłam test ovu i wyszla tylko troche jasniejsza kreska niż kontrolna, szok, a miałam zrobić teraz przerwę w staraniach ;) 2 dni temu miałam dwa ostro szarpniecia, może to ovu byla?
Kto testuje na dniach?
Ty??? :-) no bo skoro @@@ nie ma :-D:-D;-) ;)

reklama
Do góry