AniaS35
Fanka BB :)
Ooo tak moje Kochane cierpliwość to podstawa :-) :-) :-)Zostaje nam cierpliwie czekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo tak moje Kochane cierpliwość to podstawa :-) :-) :-)Zostaje nam cierpliwie czekać.
My znaleźliśmy w końcu super przepis na ciasto do pizzy i w końcu ciasto genialnie wyszło@Migdalove narobiłaś smaka ta pizza ... a czy mój coś upiecze czy potrafi gotować?hmmmm pizze chyba by miał problem zrobic no moze jakby mial gotowe ciasto to jakos by ja przyozdobil hehe ale za.to jesli chodzi o ciasta piecze pyszną karpatke :-) :-) :-)
To trzymam kciuki aby cykl był niespodziewanie udany. Który dzisiaj u ciebie dc?Na pewno wykorzystam ten przepis
Mało sie udzielam, bo ciężko mi się tu przebić tyle juz nas, ale caly czas Was czytam. Wciąż @ nie dostałam, ovu na bank mi się przesunela, bo z ciekawości zrobiłam test ovu i wyszla tylko troche jasniejsza kreska niż kontrolna, szok, a miałam zrobić teraz przerwę w staraniach 2 dni temu miałam dwa ostro szarpniecia, może to ovu byla?
Kto testuje na dniach?
Spokojne, nawet jak myślę o ciąży to nie obsesyjnie. Oboje chcemy dziecka, więc często rozmawiamy na tematy związane właśnie z dzieckiem, wychowaniem itp. Jeśli się o tym rozmawia, a nie trzyma ten temat w sobie to nie odczuwa się obsesji i ma się spokój wewnętrzny, bynajmniej ja tak mam. Wiadomo, że jak każda kobieta najchętniej bym zajrzała sobie do brzucha i zobaczyła czy ktoś już tam jest, ale ciekawość jest w każdej z nas.38 dc, juz kulka miesięcy nie miałam takiego szalonego cyklu
To teraz odliczamy do Twojego testowania czas oczekiwania, umiesz zajac sobie głowę, żeby nie myśleć? Czy masz raczej spokojne podejscie, bez spiny?
Ty??? :-) no bo skoro @@@ nie maNa pewno wykorzystam ten przepis
Mało sie udzielam, bo ciężko mi się tu przebić tyle juz nas, ale caly czas Was czytam. Wciąż @ nie dostałam, ovu na bank mi się przesunela, bo z ciekawości zrobiłam test ovu i wyszla tylko troche jasniejsza kreska niż kontrolna, szok, a miałam zrobić teraz przerwę w staraniach 2 dni temu miałam dwa ostro szarpniecia, może to ovu byla?
Kto testuje na dniach?