reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny. U nas kiepska nocka. Jesteśmy u mojej mamy na noc a moja siostrzenica od 2 wymiotuje.. tak mi jej szkoda strasznie :( moja siostra ze szwagrem pojechali do lekarza bo to już troche za dlugo.. chyba grypa jelitowa. A my sie kładliśmy przed 2 chwilke. Wzięłabym od niej tą chorobę bo widze jak się męczy. U nas święta bardzo rodzinnie :) ja już 4dpo temperatura cały czas rośnie :) może zdarzy się ten cud noworoczny i ujrze te dwie kreseczki? Super by bylo no ale nie można się nakręcać zbytnio. Jak u was dziewczyny?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. U nas kiepska nocka. Jesteśmy u mojej mamy na noc a moja siostrzenica od 2 wymiotuje.. tak mi jej szkoda strasznie :( moja siostra ze szwagrem pojechali do lekarza bo to już troche za dlugo.. chyba grypa jelitowa. A my sie kładliśmy przed 2 chwilke. Wzięłabym od niej tą chorobę bo widze jak się męczy. U nas święta bardzo rodzinnie :) ja już 4dpo temperatura cały czas rośnie :) może zdarzy się ten cud noworoczny i ujrze te dwie kreseczki? Super by bylo no ale nie można się nakręcać zbytnio. Jak u was dziewczyny?

Biedne dziecko :( zdrówka :( jelitowka to jeden z najmniej przyjemnych wirusów :( my dziś smigamy na urodziny do mojego chrześniaka

ckaiyx8d63pd6voi.png

Biedactwo. :( Oby szybko jej minęło, bo jelitówka to straszne cholerstwo.

U mnie tak samo jak u Ciebie, 4dpo. :) U nas przy łóżku leżą runy od @Aggs tak na wszelki wypadek. :D

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam
Hej, witaj! Pewnie, że możesz dołączyć! Im nas więcej tym raźniej. :) wpisz się do naszej na listę tnij.at/starania2018 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To Kochana testujesz w dzień @ czy szybciej? Ja już nie mogę się doczekać!! :)

No właśnie nie wiem czy szybciej na betę nie skoczę. :D Ale przed betą na pewno zrobię sikacza. ;P Tak zastanawiam się, bo 3 stycznia mam i tak wizytę w PUP to przy okazji zaszłabym do laboratorium, a przed wyjazdem zrobiłabym wtedy test w domu. Jak ma być ciążą to i jak za szybko test zrobię to będzie, tak samo w drugą stronę. :) Beta po 12dpo już powinna być pozytywna.

Witaj miło że jest Nas coraz wiecej tytaj ! Mam nadzieje że bedzie ci tu z Nami dobrze.
@Migdalove ,@wisienka94 &&&&& za Was kochane Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam niech nowy rok bedzie dla Was nowym szczesliwym rokiem z niespodzianką w brzuszku :-* :-*

reklama
No właśnie nie wiem czy szybciej na betę nie skoczę. :D Ale przed betą na pewno zrobię sikacza. ;P Tak zastanawiam się, bo 3 stycznia mam i tak wizytę w PUP to przy okazji zaszłabym do laboratorium, a przed wyjazdem zrobiłabym wtedy test w domu. Jak ma być ciążą to i jak za szybko test zrobię to będzie, tak samo w drugą stronę. :) Beta po 12dpo już powinna być pozytywna.
Ja test też zrobie szybciej napewno. Też pewnie 12dpo :) a na bete nie bd szła :) my 5tego jedziemy na bal karnawałowy bo mąż dostał zaproszenie, mam nadzieje że @ nie przyjdzie bo wtedy akurat wypada termin

Do góry