reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej dziewczyny. U nas kiepska nocka. Jesteśmy u mojej mamy na noc a moja siostrzenica od 2 wymiotuje.. tak mi jej szkoda strasznie :( moja siostra ze szwagrem pojechali do lekarza bo to już troche za dlugo.. chyba grypa jelitowa. A my sie kładliśmy przed 2 chwilke. Wzięłabym od niej tą chorobę bo widze jak się męczy. U nas święta bardzo rodzinnie :) ja już 4dpo temperatura cały czas rośnie :) może zdarzy się ten cud noworoczny i ujrze te dwie kreseczki? Super by bylo no ale nie można się nakręcać zbytnio. Jak u was dziewczyny?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny. U nas kiepska nocka. Jesteśmy u mojej mamy na noc a moja siostrzenica od 2 wymiotuje.. tak mi jej szkoda strasznie :( moja siostra ze szwagrem pojechali do lekarza bo to już troche za dlugo.. chyba grypa jelitowa. A my sie kładliśmy przed 2 chwilke. Wzięłabym od niej tą chorobę bo widze jak się męczy. U nas święta bardzo rodzinnie :) ja już 4dpo temperatura cały czas rośnie :) może zdarzy się ten cud noworoczny i ujrze te dwie kreseczki? Super by bylo no ale nie można się nakręcać zbytnio. Jak u was dziewczyny?

Biedne dziecko :( zdrówka :( jelitowka to jeden z najmniej przyjemnych wirusów :( my dziś smigamy na urodziny do mojego chrześniaka

ckaiyx8d63pd6voi.png

Biedactwo. :( Oby szybko jej minęło, bo jelitówka to straszne cholerstwo.

U mnie tak samo jak u Ciebie, 4dpo. :) U nas przy łóżku leżą runy od @Aggs tak na wszelki wypadek. :D

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam
Hej, witaj! Pewnie, że możesz dołączyć! Im nas więcej tym raźniej. :) wpisz się do naszej na listę tnij.at/starania2018 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
To Kochana testujesz w dzień @ czy szybciej? Ja już nie mogę się doczekać!! :)

No właśnie nie wiem czy szybciej na betę nie skoczę. :D Ale przed betą na pewno zrobię sikacza. ;P Tak zastanawiam się, bo 3 stycznia mam i tak wizytę w PUP to przy okazji zaszłabym do laboratorium, a przed wyjazdem zrobiłabym wtedy test w domu. Jak ma być ciążą to i jak za szybko test zrobię to będzie, tak samo w drugą stronę. :) Beta po 12dpo już powinna być pozytywna.

Witaj miło że jest Nas coraz wiecej tytaj ! Mam nadzieje że bedzie ci tu z Nami dobrze.
@Migdalove ,@wisienka94 &&&&& za Was kochane Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam niech nowy rok bedzie dla Was nowym szczesliwym rokiem z niespodzianką w brzuszku :-* :-*

reklama
No właśnie nie wiem czy szybciej na betę nie skoczę. :D Ale przed betą na pewno zrobię sikacza. ;P Tak zastanawiam się, bo 3 stycznia mam i tak wizytę w PUP to przy okazji zaszłabym do laboratorium, a przed wyjazdem zrobiłabym wtedy test w domu. Jak ma być ciążą to i jak za szybko test zrobię to będzie, tak samo w drugą stronę. :) Beta po 12dpo już powinna być pozytywna.
Ja test też zrobie szybciej napewno. Też pewnie 12dpo :) a na bete nie bd szła :) my 5tego jedziemy na bal karnawałowy bo mąż dostał zaproszenie, mam nadzieje że @ nie przyjdzie bo wtedy akurat wypada termin

Do góry