reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam
Hej hej hej :) mam nadzieję że szybciutko ujrzysz dwie kreseczki!! [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja test też zrobie szybciej napewno. Też pewnie 12dpo :) a na bete nie bd szła :) my 5tego jedziemy na bal karnawałowy bo mąż dostał zaproszenie, mam nadzieje że @ nie przyjdzie bo wtedy akurat wypada termin

Ja zawsze mam pecha i @ dostaje dzień przed zjadem na lekcje a w dzień lekcji czyli w 2dc mam taki obfity okres, że usiedzieć nie mogę na lekcjach...
A co do bety to pamiętasz jak pisałam o ciąży pozamacicznej, lepiej się upewnić w moim przypadku, ten lewy jajowód jest węższy i może mieć zrosty bo nie miałam robionego hsg. A jakbym betę poszła robić np w czwartek i była by pozytywna to już nie miałabym jak sprawdzić po 48h czy 72h bo zamknięte, a tak to we wtorek zrobię pierwsze badanie a w piątek drugie jeśli beta będzie pozytywna. Trzymam kciuki za nas wszystkie tutaj! :)

A mój kochany robi pizze, będzie wyżerka. :D

Ja zawsze mam pecha i @ dostaje dzień przed zjadem na lekcje a w dzień lekcji czyli w 2dc mam taki obfity okres, że usiedzieć nie mogę na lekcjach...
A co do bety to pamiętasz jak pisałam o ciąży pozamacicznej, lepiej się upewnić w moim przypadku, ten lewy jajowód jest węższy i może mieć zrosty bo nie miałam robionego hsg. A jakbym betę poszła robić np w czwartek i była by pozytywna to już nie miałabym jak sprawdzić po 48h czy 72h bo zamknięte, a tak to we wtorek zrobię pierwsze badanie a w piątek drugie jeśli beta będzie pozytywna. Trzymam kciuki za nas wszystkie tutaj! :)

A mój kochany robi pizze, będzie wyżerka. :D
No tak to u Ciebie jest podstawa do zrobienka betki. No to smacznej pizzy życzę :)

Cześć Dziewczyny. Jestem Agata, 26 lat. Mam PCOS a o dziecko staram się od maja 2016. Jestem po 1 nieudanej iui. Bardzo tu u Was miło i postanowiłam napisać. Gratuluję wszystkim Dziewczynom w ciąży a za pozostałe trzymam kciuki. Czy mogę dolaczyc do Waszego grona ? Pozdrawiam
Witaj kochana i rozgość się :-) może kawki?

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Posypana serem wylądowała w piekarniku, w domu się wszyscy cieszą. [emoji487] [emoji23]
Wasi mężczyźni lubią gotować/piec? :)

1514292574-297b7276722d01be-aaaaaa.jpeg

Posypana serem wylądowała w piekarniku, w domu się wszyscy cieszą. [emoji487] [emoji23]
Wasi mężczyźni lubią gotować/piec? :)

1514292574-297b7276722d01be-aaaaaa.jpeg
Woooow ale apetycznie wygląda :-) mój mąż też umie zrobić pyszna pizze. Lubi gotować choć na początku małżeństwa niewiele mu się włączal ;-) jest duży postęp.teraz lubimy wspólnie gotować.

reklama
Woooow ale apetycznie wygląda :-) mój mąż też umie zrobić pyszna pizze. Lubi gotować choć na początku małżeństwa niewiele mu się włączal ;-) jest duży postęp.teraz lubimy wspólnie gotować.
Mój to jak jeszcze mnie nie znał to szybko zaczął sam gotować bo po swojej matki jedzeniu zawsze miał jakieś rewolucje żołądkowe.
Mój ojciec przeżyć nie może, że jak to żeby chłop przy grach stał, że to kobieta powinna sprzątać, gotować prać... A mojego aż nosi jak to słyszy.

Do góry