reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

polecam rozlewnię perfum ambra mają prawie wszystkie odpowiedniki perfum.trzymaka się długo są w bardzo dobrej cenie.szybka dostawa. Kati współczuję z powodu choroby synka:(ale dobrze że już dochodzi do siebie.musisz się oszczędzać.Wisienka migdalove piękne owulacyjne kreski były:)u mnie 7dc i już widoczna na razie taka jasna

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polecam rozlewnię perfum ambra mają prawie wszystkie odpowiedniki perfum.trzymaka się długo są w bardzo dobrej cenie.szybka dostawa. Kati współczuję z powodu choroby synka:(ale dobrze że już dochodzi do siebie.musisz się oszczędzać.Wisienka migdalove piękne owulacyjne kreski były:)u mnie 7dc i już widoczna na razie taka jasna

No to chyba szybko będzie owulacja u Ciebie w tym cyklu jak już kreseczka się pojawia :) trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję:*też mi się wydaje że dość szybko jeżeli wogole:)co robicie na święta?:)jakie potrawy.

A no chyba, że tak. :) To trochę przed terminem ugadamy się tutaj gdzieś wtedy. :)

Oki :)

@wisienka94 ja też mam be delicious ale wersję blossom, bardziej kwiatowa :)

@KatiNails dobrze, że dziś już poprawa u synka. Dużo zdrowia dla niego :)

@Elodia ja męskie perfumy też uwielbiam :) Był nawet krótki okres czasu, że się męskim antyperspirantem pryskalam, jak mojego zbrakło xd

@Aggs biedna Ty :( Kuruj się, szkoda, że do pracy musisz iść :/

Ja to tych perfum mam dużo i jeszcze bym chciała mieć więcej, a teraz nie mam gdzie się i tak psikac. :) Zawsze dostaję na gwiazdkę od taty :)
Mój nr 1 póki co, to Versace Woman. Jeszcze się nie przytrafil taki, co by się nie odwrócił :D I pełno pytań od znajomych co to za zapach :)
Przerabialam Mexx Ice Touch, Naomi Campbell Cat Delux, Beyonce Heat, Celine Dion Pure, Rihanna Rebel, Calvin Klein Contradiction, tego ostatniego używałam na początku ciąży i jak się nim popryskam to wracają ciążowe mdłości :D A Gabriela Sabatini Ocean Sun to początki znajomości z moim :)
Nie miałam ale podobają mi się One Million i Jadore :)

Z Avonu zapach Today z serii TTA, Luck i Perceive.

Ja na święta będę dziś piekła makowce. Gdybym robiła Wigilię u siebie to bym bardziej się wysilila, ale spędzamy ja w rozjazdach. Chodzi za mną kurcze kompot z suszu i jak dziś trafię na suszone owoce to go też zrobię ;)
U mojej mamy pewnie będą gołąbki z grzybami, sałatka warzywna, sandacz, barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, kluski z makiem. Potem w 1. dzień świat dostawi bigos, gołąbki z mięsem mielonym i gęś.

A u Was co się je?

Hej! My trochę sobie pospaliśmy, bo niedawno się obudziliśmy. Co do potraw na wigilię to mama zawsze robi bigos, pierogi ruskie i z kapustą /grzybami, jakąś rybę ale nie karpia, barszcz,a ja sałatki to troszkę gyrosa, troszkę rybnej jakiejś i troszkę jarzynowej żeby było w czym wybierać a jednocześnie żeby za dużo też nie robić bo się zepsuje. Muszą być obowiązkowo jakieś kotlety a ja uwielbiam z piersi kurczaka, z ciast to zawsze makowiec, jakiś sernik, ja robię mocno czekoladowe i jakiś torcik. U nas bardziej w tym roku pójdą owoce niżeli ciasta bo mama ma cukrzycę a ja nie mogę słodyczy za dużo. Niektórzy mągą się dziwić jak to mięso na wigilię, ogólnie to ja z moim narzeczonym jesteśmy ateistami a rodzice wierzący więc ta wigilia jest dostosowana. Ja traktuje ten dzień jako nie tradycję gdzieś religijną tylko rodzinną, że zawsze razem siadamy do stołu i rozmawiamy, w tych czasach rzadko kto ma na to czas w normalne dni w roku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
11dc

1514028574-302c6cd3cfeb5b8f-aaaaaa.jpeg

Ja już dziś nie robiłam bo tempka skoczyła czyli już po owu :) teraz czekać na testowanko. Dziś czuję się lepiej niż wczoraj no ale nadal mnie trzyma to chorbsko. Mam nadzieje ze do jutra przejdzie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, ja nie mierzę temperatury a został ostatni test. Już jutro nie zatestuje. Ogólnie rozumiem, że jak test owulacyjny dobrze zrobiony czyli tam nie z pierwszego moczu i jest pozytywny to owulacja będzie/jest tak?

reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny na nadchodzące święta bożego narodzenia :* :* I aby w nowym 2018 roku spełniły się wasze wszystkie marzenia ❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    218,5 KB · Wyświetleń: 58
Do góry