reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

polecam rozlewnię perfum ambra mają prawie wszystkie odpowiedniki perfum.trzymaka się długo są w bardzo dobrej cenie.szybka dostawa. Kati współczuję z powodu choroby synka:(ale dobrze że już dochodzi do siebie.musisz się oszczędzać.Wisienka migdalove piękne owulacyjne kreski były:)u mnie 7dc i już widoczna na razie taka jasna

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
polecam rozlewnię perfum ambra mają prawie wszystkie odpowiedniki perfum.trzymaka się długo są w bardzo dobrej cenie.szybka dostawa. Kati współczuję z powodu choroby synka:(ale dobrze że już dochodzi do siebie.musisz się oszczędzać.Wisienka migdalove piękne owulacyjne kreski były:)u mnie 7dc i już widoczna na razie taka jasna

No to chyba szybko będzie owulacja u Ciebie w tym cyklu jak już kreseczka się pojawia :) trzymam kciuki [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

dziękuję:*też mi się wydaje że dość szybko jeżeli wogole:)co robicie na święta?:)jakie potrawy.

A no chyba, że tak. :) To trochę przed terminem ugadamy się tutaj gdzieś wtedy. :)

Oki :)

@wisienka94 ja też mam be delicious ale wersję blossom, bardziej kwiatowa :)

@KatiNails dobrze, że dziś już poprawa u synka. Dużo zdrowia dla niego :)

@Elodia ja męskie perfumy też uwielbiam :) Był nawet krótki okres czasu, że się męskim antyperspirantem pryskalam, jak mojego zbrakło xd

@Aggs biedna Ty :( Kuruj się, szkoda, że do pracy musisz iść :/

Ja to tych perfum mam dużo i jeszcze bym chciała mieć więcej, a teraz nie mam gdzie się i tak psikac. :) Zawsze dostaję na gwiazdkę od taty :)
Mój nr 1 póki co, to Versace Woman. Jeszcze się nie przytrafil taki, co by się nie odwrócił :D I pełno pytań od znajomych co to za zapach :)
Przerabialam Mexx Ice Touch, Naomi Campbell Cat Delux, Beyonce Heat, Celine Dion Pure, Rihanna Rebel, Calvin Klein Contradiction, tego ostatniego używałam na początku ciąży i jak się nim popryskam to wracają ciążowe mdłości :D A Gabriela Sabatini Ocean Sun to początki znajomości z moim :)
Nie miałam ale podobają mi się One Million i Jadore :)

Z Avonu zapach Today z serii TTA, Luck i Perceive.

Ja na święta będę dziś piekła makowce. Gdybym robiła Wigilię u siebie to bym bardziej się wysilila, ale spędzamy ja w rozjazdach. Chodzi za mną kurcze kompot z suszu i jak dziś trafię na suszone owoce to go też zrobię ;)
U mojej mamy pewnie będą gołąbki z grzybami, sałatka warzywna, sandacz, barszcz z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, kluski z makiem. Potem w 1. dzień świat dostawi bigos, gołąbki z mięsem mielonym i gęś.

A u Was co się je?

Hej! My trochę sobie pospaliśmy, bo niedawno się obudziliśmy. Co do potraw na wigilię to mama zawsze robi bigos, pierogi ruskie i z kapustą /grzybami, jakąś rybę ale nie karpia, barszcz,a ja sałatki to troszkę gyrosa, troszkę rybnej jakiejś i troszkę jarzynowej żeby było w czym wybierać a jednocześnie żeby za dużo też nie robić bo się zepsuje. Muszą być obowiązkowo jakieś kotlety a ja uwielbiam z piersi kurczaka, z ciast to zawsze makowiec, jakiś sernik, ja robię mocno czekoladowe i jakiś torcik. U nas bardziej w tym roku pójdą owoce niżeli ciasta bo mama ma cukrzycę a ja nie mogę słodyczy za dużo. Niektórzy mągą się dziwić jak to mięso na wigilię, ogólnie to ja z moim narzeczonym jesteśmy ateistami a rodzice wierzący więc ta wigilia jest dostosowana. Ja traktuje ten dzień jako nie tradycję gdzieś religijną tylko rodzinną, że zawsze razem siadamy do stołu i rozmawiamy, w tych czasach rzadko kto ma na to czas w normalne dni w roku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
11dc

1514028574-302c6cd3cfeb5b8f-aaaaaa.jpeg

Ja już dziś nie robiłam bo tempka skoczyła czyli już po owu :) teraz czekać na testowanko. Dziś czuję się lepiej niż wczoraj no ale nadal mnie trzyma to chorbsko. Mam nadzieje ze do jutra przejdzie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, ja nie mierzę temperatury a został ostatni test. Już jutro nie zatestuje. Ogólnie rozumiem, że jak test owulacyjny dobrze zrobiony czyli tam nie z pierwszego moczu i jest pozytywny to owulacja będzie/jest tak?

reklama
Wszystkiego najlepszego dziewczyny na nadchodzące święta bożego narodzenia :* :* I aby w nowym 2018 roku spełniły się wasze wszystkie marzenia ❤❤❤

Załączniki

• Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    Screenshot_2017-12-23-12-41-19.png
    218,5 KB · Wyświetleń: 61
Do góry