Mam to samo z perfumami. Jakie kupilas? Ja mojemu chcialam Spicebomb kupic, ale kupie na nowy rok od dziadka mroza. A tak sztachnac to sie najbardziej lubie A*menem. Bo i slodki, i cierpki, i dymny.No tylko gadalismy bo chce z seksami do pierwszej @ poczekac. Niech mi sie tam najpierw ladnie zagoi wszystko.
A ja mojemu cieplutką piżamkę kupilam i zajebiste perfumy. Boooże jak ja męskie perfumy uwielbiam. Podniecają mnie jak cholera. Od razu za przeproszeniem kisiel w gaciach jak M sie wypachni.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
reklama
Elodia
Fanka BB :)
1
174974
Gość
No mój T też dużo mi opowiadał, chociaż on to we wsi całe życie, i to takiej prawdziwej wsi. Do miasta małego 30km. Mieszkałam z nim tam w tym roku 3 miesiące, było cudownie, jak ja bym chciała tam się wybudować, albo chociaż kupić dom. Ale niestety wyszło jak wyszło i musieliśmy tutaj wracać na pomorze.No '88 jeszcze za komuny. A w latach 90 to dorastalismy. I pamietam te makareny, dziwne ciuchy i ciemna kontorowke do jasnej szminki. I sloneczny patrol mcgyvera i dryzyne A. A w mcgyverze to sie kochalam
Elodia
Axe mu kupilam tylko juz nie pamietam ktore bo zapakowane w papier są. Ale normalnie az mi sie w gaciach spocilo jak testwrwm psiknelam.Mam to samo z perfumami. Jakie kupilas? Ja mojemu chcialam Spicebomb kupic, ale kupie na nowy rok od dziadka mroza. A tak sztachnac to sie najbardziej lubie A*menem. Bo i slodki, i cierpki, i dymny.
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Elodia
Elodia
reklama
1
174974
Gość
Ja byłam przez jakiś czas konsultantką z ciekawości i miałam za free sporo rzeczy i właśnie mam taki czarny flakonik i on niby jest ok ale jednak taki za mocny, tak jak piszesz, nie za bardzo mają te zapachy męskie, damskie jeszcze są ok. Sama mam little lace dress