reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

No tylko gadalismy bo chce z seksami do pierwszej @ poczekac. Niech mi sie tam najpierw ladnie zagoi wszystko.
A ja mojemu cieplutką piżamkę kupilam i zajebiste perfumy. Boooże jak ja męskie perfumy uwielbiam. Podniecają mnie jak cholera. Od razu za przeproszeniem kisiel w gaciach jak M sie wypachni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Mam to samo z perfumami. Jakie kupilas? Ja mojemu chcialam Spicebomb kupic, ale kupie na nowy rok od dziadka mroza. A tak sztachnac to sie najbardziej lubie A*menem. Bo i slodki, i cierpki, i dymny.

reklama
No '88 :) jeszcze za komuny. A w latach 90 to dorastalismy. I pamietam te makareny, dziwne ciuchy i ciemna kontorowke do jasnej szminki. I sloneczny patrol mcgyvera i dryzyne A. A w mcgyverze to sie kochalam
No mój T też dużo mi opowiadał, chociaż on to we wsi całe życie, i to takiej prawdziwej wsi. :D Do miasta małego 30km. Mieszkałam z nim tam w tym roku 3 miesiące, było cudownie, jak ja bym chciała tam się wybudować, albo chociaż kupić dom. Ale niestety wyszło jak wyszło i musieliśmy tutaj wracać na pomorze.

Mam to samo z perfumami. Jakie kupilas? Ja mojemu chcialam Spicebomb kupic, ale kupie na nowy rok od dziadka mroza. A tak sztachnac to sie najbardziej lubie A*menem. Bo i slodki, i cierpki, i dymny.
Axe mu kupilam tylko juz nie pamietam ktore bo zapakowane w papier są. Ale normalnie az mi sie w gaciach spocilo jak testwrwm psiknelam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Z Avonu to mi się malo ktore męskie podobaja. Z damskich to zakochalam się w Perceive, Luck i Passion Dance :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja byłam przez jakiś czas konsultantką z ciekawości i miałam za free sporo rzeczy i właśnie mam taki czarny flakonik i on niby jest ok ale jednak taki za mocny, tak jak piszesz, nie za bardzo mają te zapachy męskie, damskie jeszcze są ok. Sama mam little lace dress ;)

Do góry