Ooo Perceive tak i jeszcze Little Black Dress. A tak poza tym to lubie jeszcze o dziwo Angela, Aliena...ogolnie Muglera lubie. Moj S mowi, ze Angel pachnie cmentarnie... a dla mnie to pocieszacz bo pachnie jak moje dziecinstwo. Ale co poradzisz jak nic nie poradzisz [emoji28][emoji28][emoji28]
reklama
Elodia
Fanka BB :)
To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.Ja byłam przez jakiś czas konsultantką z ciekawości i miałam za free sporo rzeczy i właśnie mam taki czarny flakonik i on niby jest ok ale jednak taki za mocny, tak jak piszesz, nie za bardzo mają te zapachy męskie, damskie jeszcze są ok. Sama mam little lace dress
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
A paczalas na iperfumy.pl? Ja tam prawie wszystko kupowalam, bo duzo taniej niz normalnie. I wysylka bardzo szynka. Albo e-zebra. Tam to robilam zapasy mojego podkladu. I cienie do powiek MUR te czekoladowe zamiast 49 jak w rossmannie to cos kolo 20 zl.To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.
1
174974
Gość
Ja mam ten co pisałam ale po kilku użyciach jakoś mi się nie już nie podoba, nie znalazłam jeszcze 'tego' zapachu. Muszę kiedyś wejść do Rossmanna i poszukać czegoś fajnego. [emoji14]To mamy kompletniw różne gusty bo mi żaden zapach z serii little ..... dress za bardzo do gustu nie przypadł :-) a z żeli pod prysznic to Indian Rituals :-) genialny zapach :-) mam 5 tych żeli w zapasie :-) tylko muszę nową konsultantkę ogarnąć bo moja w "starej" pracy jest a dojeżdża z innego zupelnie miejsca niż ja.
Elodia
W Rossmanie to dziecku mojemu kupuję. Już z żeli dla dorosłych bo z dzieciecych to sama twierdzi, że już za dziecinne zapachy sąJa mam ten co pisałam ale po kilku użyciach jakoś mi się nie już nie podoba, nie znalazłam jeszcze 'tego' zapachu. Muszę kiedyś wejść do Rossmanna i poszukać czegoś fajnego. [emoji14]
Jesli chodzi o zapachy to ja jestem wybredna. Nie moze byc za slodki, za kwiatowy, za chemiczny, za swiezy. Lubie zapachy orientalne, szyprowe, jadalne, ale i kwiatowe z mocniejsza baza np bursztynowa, ambrowa albo pizmowa. Tez ciagle szukam tego swojego jedynego... poki co uzywam na zmiane angela, body i the beat. A z zeli pod prysznic to zakochalam sie z st. Ives z maslem shea.
Niestety rozlozylo mnie jeszcze bardziej. Wzielam leki i poszlam szybciej do lozka. Nie mam nawet sily na seksy. I szef zadzwonil, ze bardzo mnie prosi zebym jutro przyszla na 4 godziny. No i co mialam zrobic... zgodzilam sie. Leze sobie w lozeczku z termometrem w paszczy i czekam az zasne. A do tego moj kot przewrocil choinke. Jak nie urok to sraczka... ot co.
Niestety rozlozylo mnie jeszcze bardziej. Wzielam leki i poszlam szybciej do lozka. Nie mam nawet sily na seksy. I szef zadzwonil, ze bardzo mnie prosi zebym jutro przyszla na 4 godziny. No i co mialam zrobic... zgodzilam sie. Leze sobie w lozeczku z termometrem w paszczy i czekam az zasne. A do tego moj kot przewrocil choinke. Jak nie urok to sraczka... ot co.
wisienka94
Hej dziewczyny widzę ze było o perfumach. Moje ulubione to Calvin klein euphoria, DKNY be delicious, i nowy rozowy mexx. Ja to lubie takie słodkie zapachy u mnie temp pięknie poszybowała w góre. Czyli jestem 1dpo haha wczoraj padłam szybko ze względu na to że zle sie czułam. Narazie jest ok ale jeszcze nie wstałam z łóżka
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Dobrze że młody już lepiej [emoji8] a Ty jak sie czujesz? Dobrze że to ostatni dzień Twojej pracy bo powinnaś odpoczywać [emoji173]Witam się dziewczynki [emoji7]
Dziś ostatni dzień maratonu w pracy, potem zakupy
Która dziś testuje?
Mały całe szczęście noc spokojnie. Mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej.
reklama
Ja się dobrze czuję trochę jestem ospała i rano zdarzają się kilkusekundowe mdłości ale tak to super :*Dobrze że młody już lepiej [emoji8] a Ty jak sie czujesz? Dobrze że to ostatni dzień Twojej pracy bo powinnaś odpoczywać [emoji173]