reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
1513957766-edd1d6b85901a33f-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
Biedusi dużo zdrówka dla tego twojego kochanego chlopczyka !

reklama
Hahah o tym mowie wlasnie.
A nie wiem czy bylas kiedys na ofercie specjalnej w lidlu. Mam 2 kolezanki, ktore chodza i biora udzial w tym evencie ;) walczyly o torebki i sprzet do cwiczen
Albo 31.10. 1.11 sklepy zamkniete a dzien wczesniej iscie dantejskie sceny w sklepach bo przecież aż jedwn dzień sklepy pozamykane. No spoko rozumiem ze niektorzy robia zakupy tylko w niedziele bo nie maja czasu wczesniej (mi się to rzadko zdarza akurat ale czasami wyjścia nie ma) ale zeby przed jednym wolnym dniem robic zapasy jak na conajmniej tydzien....ludzie są piperniczeni.
A w Lidlu dawno nie bylam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dziekujeeee ;*;*;*;*;*;* 6.01. Nie moge sie doczekac mimo tego, ze mi 30 stuknie. Oby @ nie przyszla...
Ooo rok mlodsza ode mnie :-) mialam w klasie w podstawowce dziewczynę co się 1 stycznia urodzila :-) i jednoczesnie kolegę z sylwestra. Kolezanka stawiala juz pietwsze kroki a kolega dopiero się rodzil. Masakra :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja to bym się chciala obudzić w dniu w ktorym pozytywny test bede widziala :p a idź w cholerę z tymi nocnymi rozmowami. Ja jak to ja bo moglam w domu się przespać ale M do pracy na popołudnie jechal a spal jeszcze mniej niż ja bo wstal po o i jechal po prezent dla mnie :p ale tigera wypil mi też kupil o tylko dzieki temu sie obudzilam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ale rozmawiacie tylko czy co? [emoji28]
To mile, ze robi Ci prezent. Co Ty mu kupilas? Bo ja mojemu to nic nie kupilam, ale wstyd. I jemu w zwiazku z tym zakazalam kupowac prezentu dla mnie. Tigery tez uwielbiam. Chadzam tu do polskich delikatesow bo tigera i kubusia.

Albo 31.10. 1.11 sklepy zamkniete a dzien wczesniej iscie dantejskie sceny w sklepach bo przecież aż jedwn dzień sklepy pozamykane. No spoko rozumiem ze niektorzy robia zakupy tylko w niedziele bo nie maja czasu wczesniej (mi się to rzadko zdarza akurat ale czasami wyjścia nie ma) ale zeby przed jednym wolnym dniem robic zapasy jak na conajmniej tydzien....ludzie są piperniczeni.
A w Lidlu dawno nie bylam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Bo wiesz to jest taki strach zakorzeniony gleboko... a co jak zabraknie i nie bedzie gdzie kupic? A co jak ZABRAKNIE???!!!!

Ale rozmawiacie tylko czy co? [emoji28]
To mile, ze robi Ci prezent. Co Ty mu kupilas? Bo ja mojemu to nic nie kupilam, ale wstyd. I jemu w zwiazku z tym zakazalam kupowac prezentu dla mnie. Tigery tez uwielbiam. Chadzam tu do polskich delikatesow bo tigera i kubusia.
No tylko gadalismy bo chce z seksami do pierwszej @ poczekac. Niech mi sie tam najpierw ladnie zagoi wszystko.
A ja mojemu cieplutką piżamkę kupilam i zajebiste perfumy. Boooże jak ja męskie perfumy uwielbiam. Podniecają mnie jak cholera. Od razu za przeproszeniem kisiel w gaciach jak M sie wypachni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

O to też rocznik 88 :) Mój narzeczony ma w marcu trzydziestkę.:D Ja jakoś w Twoje urodziny też będę testować. :)
No '88 :) jeszcze za komuny. A w latach 90 to dorastalismy. I pamietam te makareny, dziwne ciuchy i ciemna kontorowke do jasnej szminki. I sloneczny patrol mcgyvera i dryzyne A. A w mcgyverze to sie kochalam

No tylko gadalismy bo chce z seksami do pierwszej @ poczekac. Niech mi sie tam najpierw ladnie zagoi wszystko.
A ja mojemu cieplutką piżamkę kupilam i zajebiste perfumy. Boooże jak ja męskie perfumy uwielbiam. Podniecają mnie jak cholera. Od razu za przeproszeniem kisiel w gaciach jak M sie wypachni.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Mam to samo co do perfum! :D Mój ma takie jedne i po prostu jak je czuję to chce już być z nim w łóżeczku. :D

reklama
@Aggs a no widzisz co do energetyków to w trakcie 2014 roku przeszlam niemałe izaleznienie. Pilam po 5 puszek dziennie codziennie przez kilka miesiecy co zaskutkowalo bolami zoladka i poczatkiem nerwicy zoladka. Do teraz czasami mdli mnie zupelnie bez powodu. Ale do rzeczy. Jak zaczynalam odstawiac energetyki to przez pierwsze dwa dni ok ale od 3 dnia przez kilka dni tak mi się łapy trzęsly jakbym byla starym alkoholikiem na dwlirce. Doszla do tego tachykardia i skaczące cisnienie. I straszny niepokoj jak to u alkoholika czy narkomana na glodzie. Na szczescie jakos to przezwyciezylam i teraz tigery pije bardzo rzadko, co najwyzej raz na tydzien. Wiadomo w ciazy mialam dluzsza przerwę :p dzisiaj to byl pierwszy tiger od czterech miesiecy chyba. Le musialam bo bym nie wytrzymala do 16.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry