reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
W ogóle jestem znowu wkurzona, do mojego byłego przychodzą listy na nasz adres. Niby ogarnął to kilka miesięcy temu a i tak miesiąc w miesiąc przychodzą listy... Masakra jakaś...

No u mnie czeka tylko jeden test. [emoji14] I tak będę wolała pojechać na betę. :D
Ja pod wpływem emocji jak ostatnio @ przyszła. Zamówilam na necie 20szt :) ja chyba nie będę szła na bete bo to dodatkowy stres. Jak wyjdą kreseczki to będę grzecznie czekała do usg :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

W ogóle jestem znowu wkurzona, do mojego byłego przychodzą listy na nasz adres. Niby ogarnął to kilka miesięcy temu a i tak miesiąc w miesiąc przychodzą listy... Masakra jakaś...
Najlepiej pójść na poczte i odesłać na dany adres z dopiskiem że dana osoba nie mieszka już pod tym adresem. Do nas też przychodziły listy do poprzednich lokatorów ale ja chodziłam na poczte i odsyłałam. Najważniejsze te z Zusu

Ja pod wpływem emocji jak ostatnio @ przyszła. Zamówilam na necie 20szt :) ja chyba nie będę szła na bete bo to dodatkowy stres. Jak wyjdą kreseczki to będę grzecznie czekała do usg :)

No ja w ogóle mam inaczej. :D Nie lubię robić sikaczy, po ciąży pozamacicznej, która bardzo długo pokazywała negatywy z racji bardzo wolnego przyrostu bety. Mam teraz większe ryzyko ponownej ciąży ektopowej dlatego ja zazwyczaj miesiąc w miesiąc jeździłam na krew. ;)

No ja w ogóle mam inaczej. :D Nie lubię robić sikaczy, po ciąży pozamacicznej, która bardzo długo pokazywała negatywy z racji bardzo wolnego przyrostu bety. Mam teraz większe ryzyko ponownej ciąży ektopowej dlatego ja zazwyczaj miesiąc w miesiąc jeździłam na krew. ;)
No to się wcale Tobie nie dziwie. A jak objawy owulacyjne ? Masz jakieś?

Ja do dzis splacam kredyty po moim bylym... a te listy to bym wyrzucala na Twoim miejscu.
Ogólnie to on zawsze pisze, że mam wyrzucać. Tu bardziej chodzi mi o spokój, bo jak ja odbiorę list to tam mam to w dupie, ale mój ojciec jak odbierze to ma temat do gadania przez najbliższe dwa dni... A mi się o nim słuchać nie chce, na szczęście go nigdy nie lubił więc lepiej już słuchać jak na niego narzeka niż jak by miał go chwalić.

reklama
No to się wcale Tobie nie dziwie. A jak objawy owulacyjne ? Masz jakieś?

Powiem Ci, że w 7dc i 8dc miałam ból okropny jajnika lewego, w 9dc taki dyskomfort jakby na @ ale mega delikatny i było baardzo mokro ciągle. Dzisiaj poczułam takie coś dziwnego... Jakbym miała w środku ?macicy? jakiś wibrator i tak przez sekundę mocno zawibrowało, ale może to jelito, tak czy inaczej pierwszy raz to poczułam. Po za tym lepki śluz i ciągłe kłucie jajnika. Więcej nic nie zaobserwowałam. :)

Do góry