reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Najlepiej pójść na poczte i odesłać na dany adres z dopiskiem że dana osoba nie mieszka już pod tym adresem. Do nas też przychodziły listy do poprzednich lokatorów ale ja chodziłam na poczte i odsyłałam. Najważniejsze te z Zusu

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
To bym musiała tak miesiąc w miesiąc chodzić. Mamy ciągle problem z listami do zmarłego wujka, nie żyje ponad rok a listy i tak przychodzą. Niech on lepiej idzie do Playa i to załatwi bo to stamtąd ciągle te listy. Albo jak będę przejazdem w mieście to sama pójdę dla własnego spokoju.

reklama
My z synem wylądowaliśmy w przychodni... Znów...
Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...
1513957766-edd1d6b85901a33f-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

Bo młody dostał ataku kaszlu ze kaszlal non stop przez dobre półtorej godziny. Damian nie pojechał do pracy tylko jak ja skończyłam klientki to wsiedliśmy w auto i pojechaliśmy do przychodni. Pediatra jak usłyszała jego kaszel przyjęła nas poza kolejką.. osłuchowo czysty, ale tak ostre zapalenie oskrzeli, że dostał steryd domięśniowo... Damian go trzymał a ja praktycznie płakałam z młodym... :( Teraz trochę lepiej ale sterydy doustne przepisane.. i dalej sterydy do inhalacji. Jestem przerażona... Nigdy aż tak mocno młodego mi nie złapało, mimo że już kilka razy miał i zapalenie oskrzeli i ktrani...

ckaiyx8d63pd6voi.png
O cholerka, bardzo mi przykro, bidulek. :( Zdrówka dla synka, bardzo dużo zdrówka mu życzę!

Ogólnie to on zawsze pisze, że mam wyrzucać. Tu bardziej chodzi mi o spokój, bo jak ja odbiorę list to tam mam to w dupie, ale mój ojciec jak odbierze to ma temat do gadania przez najbliższe dwa dni... A mi się o nim słuchać nie chce, na szczęście go nigdy nie lubił więc lepiej już słuchać jak na niego narzeka niż jak by miał go chwalić.
Tak jak i moj tata. Jest przeszczesliwy, ze sie rozwiodlam. Ale mial racje co do bylego... musze uderzyc sie piers i to przyznac... ostatnia klotnia, szczucie matka i straszenie konsulatem urzadzil mi po tym, jak moj tata go wymeldowal po poltora roku od rozstania...
Leczylam sie przez tego drania na glowe, a wystarczylo wyhodowac jaja i nie bac sie odejsc.

Powiem Ci, że w 7dc i 8dc miałam ból okropny jajnika lewego, w 9dc taki dyskomfort jakby na @ ale mega delikatny i było baardzo mokro ciągle. Dzisiaj poczułam takie coś dziwnego... Jakbym miała w środku ?macicy? jakiś wibrator i tak przez sekundę mocno zawibrowało, ale może to jelito, tak czy inaczej pierwszy raz to poczułam. Po za tym lepki śluz i ciągłe kłucie jajnika. Więcej nic nie zaobserwowałam. :)
No to super może dziś pękł pęcherzyk :) my już dzisiaj działaliśmy mimo że jestem chora i cały dzień leże w łozko żeby szybciutko wyzdrowieć. A mężuś dziś szybciej z pracy wrócił to trzeba było wykorzystać

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ojj biedny maluszek. Zdrówka dla niego. Niech szybko zdrowieje!! [emoji173]

No to super może dziś pękł pęcherzyk :) my już dzisiaj działaliśmy mimo że jestem chora i cały dzień leże w łozko żeby szybciutko wyzdrowieć. A mężuś dziś szybciej z pracy wrócił to trzeba było wykorzystać

To szybkiego powrotu do zdrowia kochana! :) Mi już prawie przeszło to przeziębienie. Mamy zamiar dzisiaj też działać, z resztą jak zawsze w sumie. :p Ananaska wpierniczamy więc na pewno pomoże. :)

Tak jak i moj tata. Jest przeszczesliwy, ze sie rozwiodlam. Ale mial racje co do bylego... musze uderzyc sie piers i to przyznac... ostatnia klotnia, szczucie matka i straszenie konsulatem urzadzil mi po tym, jak moj tata go wymeldowal po poltora roku od rozstania...
Leczylam sie przez tego drania na glowe, a wystarczylo wyhodowac jaja i nie bac sie odejsc.
A mój sam mnie wręcz wepchnął w ręce mojego przyjaciela z którym właśnie teraz jestem. Dłuuga historia. ;)

To szybkiego powrotu do zdrowia kochana! :) Mi już prawie przeszło to przeziębienie. Mamy zamiar dzisiaj też działać, z resztą jak zawsze w sumie. [emoji14] Ananaska wpierniczamy więc na pewno pomoże. :)
Oo chyba zjem zaraz troche ananaska bo też jest dobry na przeziebienie :)

reklama
Do góry