reklama
G
goszczaca
Gość
Bardzo jasnorozowy śluz ze strzepkiem krwi na wkladkach widziałam, a w miedzy czasie byl normalny śluz:/andzelika, dzięki coś tam utworzyłam, trzeba kliknąć.
To takie brudzenie, czy żywa krew? Może wcześniej owulacja będzie?
pol, trzeba czekać, nie ma rady.
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Zgadzam się z mamunia [emoji6]Pewnie coś się szybciej dzieje. Może tak czasem być no chyba że był ostry seks i z szyjki polecialo z mikro uszkodzenia.
Dobrej nocy życzę!
Dzień dobry, apropo daty to spokojnie ja jako bezdzietna tez nie nadazam za nią, gdzie te czasy kiedy 8 razy pisało się datę lekcji w zeszycie [emoji28][emoji45] ze względu na wolniej mijajace dni bym wróciła do tamtych dni, ale tylko ze względu na to.
Wczoraj zrobiłam test owu i nie ma paska wiec my nie uczcilismy dnia seksu [emoji23] zresztą ostatnio jesteśmy na tyle zmęczeni ze chodzimy po prostu spać [emoji42]
Jeszcze dziś musze po pracy sprzatnac bo jest syf, kila i mogiła. Nie wiem jak ja to zrobię skoro z pracy wychodzę taka wyczerpana [emoji20]
Karotka gdzie jesteś ??
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
kinga30
Cześć dziewczyny☺ Andżelika może faktycznie owulacja i plamienie się pojawiło. Stokrotenka racja, w szkole to zawsze wiedzialam, który jest i jaki jest dzień tygodnia☺ Ja testy owu dopiero będę robić zawsze tak zaczynam od 13 dc zalezy czy mi się @ skończy po 11 czy po 12 dniach. Co do zmęczenia jak mąż przyjeżdża to korzystamy☺ chociaż od czasu jak się Kacper urodził też miałam mniej siły przy ciągłym wstawaniu w nocy. Od 2 miesięcy jak już teraz śpi to siły mi wracają☺
G
goszczaca
Gość
To dzisiaj test owy zrobię, mimo ze to dopiero 10 dc. Ja wczoraj świętowalamCześć dziewczyny☺ Andżelika może faktycznie owulacja i plamienie się pojawiło. Stokrotenka racja, w szkole to zawsze wiedzialam, który jest i jaki jest dzień tygodnia☺ Ja testy owu dopiero będę robić zawsze tak zaczynam od 13 dc zalezy czy mi się @ skończy po 11 czy po 12 dniach. Co do zmęczenia jak mąż przyjeżdża to korzystamy☺ chociaż od czasu jak się Kacper urodził też miałam mniej siły przy ciągłym wstawaniu w nocy. Od 2 miesięcy jak już teraz śpi to siły mi wracają☺
@adiika dwukrotnie z odstepami czasowymi okolo południa i pod wieczór.
A tak po za tym Witam
Mi zostalo 8 dni do okresu. Kochalismy sie w dni plodne wg kalendarza bo testow owulacyjnyxh nie robie wiec mam nadzieje ze sie nie poprzesuwalo chociaz watpie bo okres mam jak w zegarku. Test na wszelki wypadek kupilam ale zrobie dopiero jak mi @ nie przyjdzie zeby sie nie nakrecac choc wydaje mi sie ze sutki dostaly obwodki ciemniejsze i sa nadrzmione. A obie ciaze po tym poznawalam ale spokojnie trzeba czekac xD
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
mamunia86
Witam rankiem!
Seks. Lubimy i stosujemy z mężem. Teraz robimy sobie nowe gniazdko milosci to może będzie cos nowego. Ogólnie praca na zmiany nas ogranicza trochę ale spoko. Miłość ponad czasoprzestrzen.
Kasiaw, czekamy w takim razie na wynik miłości. Ja Też tak jak pisałem wcześniej, poszarpanie i ciemne brodawki od razu miałam jak zaszlam. Najbardziej rzucalybsie w oczy kontury otoczki.
Mi się poprzesuwalo. Dziś 16 dc i skoku dalej nie ma, chociaż wszystkie objawy płodności i bol owu za mna. Jutro lub po jutrze liczę na wzrost.
Seks. Lubimy i stosujemy z mężem. Teraz robimy sobie nowe gniazdko milosci to może będzie cos nowego. Ogólnie praca na zmiany nas ogranicza trochę ale spoko. Miłość ponad czasoprzestrzen.
Kasiaw, czekamy w takim razie na wynik miłości. Ja Też tak jak pisałem wcześniej, poszarpanie i ciemne brodawki od razu miałam jak zaszlam. Najbardziej rzucalybsie w oczy kontury otoczki.
Mi się poprzesuwalo. Dziś 16 dc i skoku dalej nie ma, chociaż wszystkie objawy płodności i bol owu za mna. Jutro lub po jutrze liczę na wzrost.