reklama
mamunia86
Fanka BB :)
Podczas seksu to ja mam zawsze mokro a że prezerwatyw bez nawilżenia nie ma to nienawidzę tego dziadostwa bo z seku nici bo od poślizgu jeszcze większego nic nie czujemy ani ja ani mąż....naszukalam sie i pani z apteki mi poradziła, żeby w sexshopie poszukać może będą....weź.
Ból u mnie występuje nagle. Jest dość odczuwalny, nawet dotkliwy, że czasem zgina w pol, taki tepy po tej stronie jajkina z którego uwalnia się jajeczko. Wczoraj miałam właśnie i trwał około godziny i przeszło. Czasami mam też w tym jajniku silne klocie, intensywne i po czasie jak szybko przyszlo6to i mija jak ręką odjąć.
Szyjka i sluz to podstawa oczywiście.
Ból u mnie występuje nagle. Jest dość odczuwalny, nawet dotkliwy, że czasem zgina w pol, taki tepy po tej stronie jajkina z którego uwalnia się jajeczko. Wczoraj miałam właśnie i trwał około godziny i przeszło. Czasami mam też w tym jajniku silne klocie, intensywne i po czasie jak szybko przyszlo6to i mija jak ręką odjąć.
Szyjka i sluz to podstawa oczywiście.
G
goszczaca
Gość
Mam podobnie z bolem owu, zawsze mnie zegnie w pół temperature bym mierzyla żeby wiedzieć ale z rana zawsze zapominam, mimo ze mam pod poduszką
W sumie jak tak opisujecie to przypominaja mi sie takie momenty... O tem slyszalam ale ja to pewnie tez bym zapominala bo z rana zawsze na zrywie... Zreszta mam termometr taki dla dzieci a on zapewne nie jest zbyt dokladny
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja temperatury nie mierze.Kilkukrotnie mierzylam i kilkukrotnie zrobila mnie w konia...a robilam do dokladnie jak kazal lekarz o stalych porach nie wstajac z lozka.Z cyklu z ktorego mialo nic nie byc mam Vivi a lekarz dawal glowe sobie odciac ze nie ma szans na ciaze i zapisal leki z kolei kiedy kilka razy temp wskazywala na pewna wrecz ciaze ciazy nie bylo...dlatego stwierdzam ze u mnie mierzenie temp jest bez sensu.Robie tylko testy owu.Bol owu tez czuje wiec z tym lepiej
a wogole to dzien dobry wszystkim
a wogole to dzien dobry wszystkim
mamunia86
Jestem katoliczką, wierząca i praktykujaca. Środków hormonalnych nie stosowałam nigdy. Jedynie co to te nieszczesne prezerwatywy raz na milion lat świetlnych. Ponad 12 lat (11 małżeństwie) naturalne planowanie rodziny- temperatura (termometr microlife), śluz, szyjka. Nigdy mnie nie zawiodla ale oczywiscie ma plusy i minusy. Nie ma idealnej metody i czasem niezle się nawkurzam ale uważam że to dobra metoda jesli jest sie uwaznym, rzetelnym. I za się zasady. Polecam dla siebie samych. Dobrze znać swoje ciało.
kinga30
Ja też nigdy nie stosowalam środków hormonalnych, i nie chce stosować. Z giumek korzystamy nie zawsze i też nie przepadam za nimi dlatego staram się dobrze poznać siebie, chociaż wykresów nie prowadzę, ale mam zamiar zacząć.Jestem katoliczką, wierząca i praktykujaca. Środków hormonalnych nie stosowałam nigdy. Jedynie co to te nieszczesne prezerwatywy raz na milion lat świetlnych. Ponad 12 lat (11 małżeństwie) naturalne planowanie rodziny- temperatura (termometr microlife), śluz, szyjka. Nigdy mnie nie zawiodla ale oczywiscie ma plusy i minusy. Nie ma idealnej metody i czasem niezle się nawkurzam ale uważam że to dobra metoda jesli jest sie uwaznym, rzetelnym. I za się zasady. Polecam dla siebie samych. Dobrze znać swoje ciało.
reklama
G
goszczaca
Gość
Ja to widzę po seojej siostrze ciotecznej co hormony z nią robią. Po porodzie wyglądała jako tako teraz mija 4 m po porodzie od dwóch miesiecy bierze hormony wygląda tragicznie.