reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hahahaha muszę Wam powiedzieć, że właśnie mi Maja75 uświadomiła, że dzisiaj jest 7 tak to jest jak się do kalendarza nie zagląda dni mi się pomyliły, ale jestem zakręcona☺

hej dziewczyny
Zrobiłam dzisiaj test o 5 rano bo akurat obudził mnie pecherz i niestety wyszedł negatywny, okresu brak i nie czuje sie jakbym miala dostacale jakos ze spokojem do tego podchodze bo w poniedzialek ide na bete, ale dzisiaj zauwazylam podczas kapieli, ze jeden sutek zrobil sie inny wiekszy i bardziej sie prezy, hmm nie wiem co to znaczy, w dodatku nie mieszcze sie w swoje spodnie. co o tym sadzicie?

Kinga ja mam tak często :D Niestety przy dziecku jakoś szybko umyka ten czas. A Ty masz dwójkę, więc już w ogóle Ci się nie dziwię ;) U mnie w pokoju kalendarz stanął na 27 kwietnia i nie chce mi się go ruszać xd

Pol99 ale jesteś przed terminem@? Ja bym się nie doszukiwala objawow przed, przeciez przed okresem tez woda zbiera się w organizmie. Sutkami też bym sobie póki co głowy nie zawracała, poczekaj do bety, ona prawdę Ci powie :) Trzymam kciuki :)

Adiika w zasadzie to nie wiem na jakiej dacie się zatrzymalam ale cały czas miałam wrażenie, że 7 dopiero przed nami☺ Pol adiika ma rację, ja bym też się nie doszukiwala, zawsze jak podejrzewamy ciążę to widzimy wszystkie objawy na tak☺ spokojnie czekaj do poniedziałku beta pokaże☺

Moi synowie chorują na pewien rodzaj chorób płuc.

pol no to nic nie zrobisz, musisz czekać na betę, a na typowe objawy jeszcze trochę czasu jest, chociaż ja od razy po brodawce wiedziałam o ciąży bo mi ściemniała zdecydowanie i na brzegach wybarwiona była i poszarpana jakby ale sutki nic mi nie "mówiły".

Suwaczki jak dodać?

Ostatnia edycja:
Moi synowie chorują na pewien rodzaj chorób płuc.

pol no to nic nie zrobisz, musisz czekać na betę, a na typowe objawy jeszcze trochę czasu jest, chociaż ja od razy po brodawce wiedziałam o ciąży bo mi ściemniała zdecydowanie i na brzegach wybarwiona była i poszarpana jakby ale sutki nic mi nie "mówiły".

Suwaczki jak dodać?
Znajdź sobie na jakiejś stronie suwaczek, wpisz potrzebne dane skopiuj BbCode bodajże. Wejdź na swoim profilu w sygnature i w okienku wklej ten kod. I zapisz zmiany przy kolejnym poscie powinien sie pojawic.

Cos chyba ze mną jest nie tak. Dzisiaj mam 9 dc. @ skończyła mi się w nd i trwala 6 dni, dzisiaj śluz dwukrotnie miałam zabarwiony na jasnoróżowo ze strzepkiem krwi takim drobnym:( trochę się nartwie pierwszy raz tak mam:(

reklama
no wlasnie wiem wiec bede cierpliwa, wiec jak narazie testu nie robie, czekam, pozdrawiam
Jest zbyt wcześnie żebyś miała już jakieś ciążowe objawy:tak:pierwszym najwazniejszym objawem jest brak @. Teraz Ci się spóźnia, ale przyczyną też może być nadmierne myslenie o poczęciu dziecka, ewentualnie przesunela Ci sie owu i @ może się spóźnić. Czy tak czy siak trzymam kciuki :tak: &&&

Do góry