reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Laski ale ja z samego Mka nie jestem, mam z jakieś 25-30 km ;)
No i się w tę stronę wybraliśmy, a od strony Krolewa mega korek ech.. dobrze, że światła stoją. Teraz wracamy już inna drogą :D
Wpadliśmy do dekady do h&m, rossmanna i martesa, ja jeszcze chciałam wejść do pepco, ale jak zobaczyłam tam kolejkę to się przezegnalam xd Mężu McDonaldsa nie odpuścił, ale dla mnie lodów nie przynioslm bo się maszyna popsula haha :D

Zapisz się na 24 stycznia jak ja Gosia :)

Ja też jestem przeciwna fajkom, mój tata pali 3 paczki dziennie i niby po nowym roku rzuca ;) Alkoholu też nie cierpię w nadmiernych ilościach.. Nie rozumiem jak można pić codziennie.

Elodia może jednak Twój zadzwoni z dobrymi wiesciami :)

Laski ale ja z samego Mka nie jestem, mam z jakieś 25-30 km ;)
No i się w tę stronę wybraliśmy, a od strony Krolewa mega korek ech.. dobrze, że światła stoją. Teraz wracamy już inna drogą :D
Wpadliśmy do dekady do h&m, rossmanna i martesa, ja jeszcze chciałam wejść do pepco, ale jak zobaczyłam tam kolejkę to się przezegnalam xd Mężu McDonaldsa nie odpuścił, ale dla mnie lodów nie przynioslm bo się maszyna popsula haha :D

Zapisz się na 24 stycznia jak ja Gosia :)

Ja też jestem przeciwna fajkom, mój tata pali 3 paczki dziennie i niby po nowym roku rzuca ;) Alkoholu też nie cierpię w nadmiernych ilościach.. Nie rozumiem jak można pić codziennie.

Elodia może jednak Twój zadzwoni z dobrymi wiesciami :)
Ja mam do Mk 8km około. Spróbuję na 24, może się uda. :)

@Elodia dzwonili? Jest juz 14 u Was to moze sama zadzwon jesli nie dzwonili. I daj znac koniecznie.
A mnie rozlozylo juz calkowicie. Ledwo soe dzisiaj wygrzebalam z lozka. S tez chory. Lamie mnie w kosciach gardlo spuchniete katar i mnie poty oblewaja. Ale probowanko bylo :)
I teraz nie wiem czy lepiej wziac jakies leki czy nie. Nie jestem az tak obloznie chora zeby owulacji nie bylo, bo test wyszedl w koncu pozytywny. Nie chce za bardzo lekow brac bo a noz sie udalo. Ale zastanawiam sie czy moze lepiej wziac zeby wyzdrowiec jeszcze przed ewentualna implantacja...

reklama
Do góry