reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Laski ale ja z samego Mka nie jestem, mam z jakieś 25-30 km ;)
No i się w tę stronę wybraliśmy, a od strony Krolewa mega korek ech.. dobrze, że światła stoją. Teraz wracamy już inna drogą :D
Wpadliśmy do dekady do h&m, rossmanna i martesa, ja jeszcze chciałam wejść do pepco, ale jak zobaczyłam tam kolejkę to się przezegnalam xd Mężu McDonaldsa nie odpuścił, ale dla mnie lodów nie przynioslm bo się maszyna popsula haha :D

Zapisz się na 24 stycznia jak ja Gosia :)

Ja też jestem przeciwna fajkom, mój tata pali 3 paczki dziennie i niby po nowym roku rzuca ;) Alkoholu też nie cierpię w nadmiernych ilościach.. Nie rozumiem jak można pić codziennie.

Elodia może jednak Twój zadzwoni z dobrymi wiesciami :)

Laski ale ja z samego Mka nie jestem, mam z jakieś 25-30 km ;)
No i się w tę stronę wybraliśmy, a od strony Krolewa mega korek ech.. dobrze, że światła stoją. Teraz wracamy już inna drogą :D
Wpadliśmy do dekady do h&m, rossmanna i martesa, ja jeszcze chciałam wejść do pepco, ale jak zobaczyłam tam kolejkę to się przezegnalam xd Mężu McDonaldsa nie odpuścił, ale dla mnie lodów nie przynioslm bo się maszyna popsula haha :D

Zapisz się na 24 stycznia jak ja Gosia :)

Ja też jestem przeciwna fajkom, mój tata pali 3 paczki dziennie i niby po nowym roku rzuca ;) Alkoholu też nie cierpię w nadmiernych ilościach.. Nie rozumiem jak można pić codziennie.

Elodia może jednak Twój zadzwoni z dobrymi wiesciami :)
Ja mam do Mk 8km około. Spróbuję na 24, może się uda. :)

@Elodia dzwonili? Jest juz 14 u Was to moze sama zadzwon jesli nie dzwonili. I daj znac koniecznie.
A mnie rozlozylo juz calkowicie. Ledwo soe dzisiaj wygrzebalam z lozka. S tez chory. Lamie mnie w kosciach gardlo spuchniete katar i mnie poty oblewaja. Ale probowanko bylo :)
I teraz nie wiem czy lepiej wziac jakies leki czy nie. Nie jestem az tak obloznie chora zeby owulacji nie bylo, bo test wyszedl w koncu pozytywny. Nie chce za bardzo lekow brac bo a noz sie udalo. Ale zastanawiam sie czy moze lepiej wziac zeby wyzdrowiec jeszcze przed ewentualna implantacja...

reklama
Do góry