reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Szczerze? To tylko jak jestem przy moim T to taka jestem, ogólnie to nie jestem takim wesołkiem. ;)
To ja jestem chyba najwiekszym dowcipnisiem w pracy :p zawsze musze jakiś kawal zrobic, nawet szefostwo mialo ze mnie ubaw i poprawialam ludziom humor.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Dzirwczyny. Marek mi zadzwonil i powiedzial że z szefem gadał. Ten się aby zdzwili że jeszcze nie dzwonili bo niby że za dużo mu powiedzieć nie może ale niby że mam się nie martwić. No zobaczymy. Czy czasem mu tego na odczepne nie powiedzial. Ale chyba by mu nie mowil tak jesli by cos bylo nie tak. Sama nie wirm. Chyba za bardzo szukam dziury w calym.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja właśnie czekam na linii na położną, która mnie rejestruje i słyszę KTG. :D
@adiika jestem zarejestrowana 24/01 na 10:00 :D
Ja mam niemile wspomnienia z KTG :-( jak. Ylam przed zabiegiem w szpitalu to na Izbie Przyjęć pelno babek mialo robione KTG wlasnie. Ten dzwiek bijacego serduszka....no dobijal mnie troche. Ale nic moze keidys sie ponownie tego doczekam ze sama bede na KTG lezec.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja mam niemile wspomnienia z KTG :-( jak. Ylam przed zabiegiem w szpitalu to na Izbie Przyjęć pelno babek mialo robione KTG wlasnie. Ten dzwiek bijacego serduszka....no dobijal mnie troche. Ale nic moze keidys sie ponownie tego doczekam ze sama bede na KTG lezec.

f2wlk6nllyt56xuu.png

W takim przypadku to się nie dziwię. Jeszcze raz, bardzo mi przykro. :(

Sliczny pierscionek. Jak mam srebrny. Po zareczynach gralismy w twn flirt towarzyski. Hehe zabwnie bylo szczegolnie ze wypilismy sporo winka dla uczczenia okazji.
1513863793-3d4b6dc54ded2f95-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja też mam srebrny, ale tam jedna strona jest pozłacana. Obrączki też będziemy mieli srebrne, o takie tylko wiadomo z naszymi inicjałami:
Obraczki-srebrne-eminence-wzor-Ag-133-1000px.jpg

I tak się zastanawiam czy mój inicjał miał by być M czy G. :D

reklama
Ja też mam srebrny, ale tam jedna strona jest pozłacana. Obrączki też będziemy mieli srebrne, o takie tylko wiadomo z naszymi inicjałami:
Obraczki-srebrne-eminence-wzor-Ag-133-1000px.jpg

I tak się zastanawiam czy mój inicjał miał by być M czy G. :D
My złote bedziemy miec. Raczej gladkie z grawerem od srodka z datą ślubu.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry