reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@tola_tola być może tak jest i w moim przypadku. Ja jedynie bazowałam na tym że sama mi rwktuterka powiedziala że w ciągu tygodnia najpóźniej się odezwie. A w tej firmie u lekarza moge sie w 3 przychodniach w mieście umowic a wcale niewiadomo na kiedy bym się umówiła. Elkę od ginki mam do 7 stycznia aby. A nie wiem czy w razie czego by mi np o tydzien jeszcze przedluzyla.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ostróda mi się marzy jak nie wiem co!

Oj poprawił się, w domu cieplutko to i też humor zaraz lepszy a test tylko mnie podniósł na duchu jeeeszcze wyżej. :)
Miałam na początku kupić te z allegro ale dziewczyny tutaj doradziły mi, że jednak lepiej te aptekowe. :)
Ile takie cudo?[emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

To u ciebie 7 sztuk było za 19.99? U mnie te po pięć pakowane za tą cenę były a tych po siedem w ogóle nie było. :(
No po 7 sztuk. Chyba sie w nie zaopatrze tak na przyszle czasy skoro w promocji są. Dzisiaj z mldoa i tak mialam leciec na miasto prezent dla M kupic to do Rossmanna skoczę przy okazjj

f2wlk6nllyt56xuu.png

No po 7 sztuk. Chyba sie w nie zaopatrze tak na przyszle czasy skoro w promocji są. Dzisiaj z mldoa i tak mialam leciec na miasto prezent dla M kupic to do Rossmanna skoczę przy okazjj

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja mam dziwne wrażenie, że chyba w następnym cyklu już nie będą mi potrzebne. Jakieś takie przeczucie. Oczywiście nie będę w rozpaczy jak się nie uda, bo wiem, że jeszcze może mój organizm potrzebować trochę czasu, ale trzymajcie kciuki, żeby te przeczucie jednak mi się spełniło. :)
Wszystkim wam życzę pozytywnych testów! :)

Ja mam dziwne wrażenie, że chyba w następnym cyklu już nie będą mi potrzebne. Jakieś takie przeczucie. Oczywiście nie będę w rozpaczy jak się nie uda, bo wiem, że jeszcze może mój organizm potrzebować trochę czasu, ale trzymajcie kciuki, żeby te przeczucie jednak mi się spełniło. :)
Wszystkim wam życzę pozytywnych testów! :)
Trzymam kciuki żeby nie byly za miesiąc Tobie potrzebne. I mi nie dziękuj lepiej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry