reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@tola_tola być może tak jest i w moim przypadku. Ja jedynie bazowałam na tym że sama mi rwktuterka powiedziala że w ciągu tygodnia najpóźniej się odezwie. A w tej firmie u lekarza moge sie w 3 przychodniach w mieście umowic a wcale niewiadomo na kiedy bym się umówiła. Elkę od ginki mam do 7 stycznia aby. A nie wiem czy w razie czego by mi np o tydzien jeszcze przedluzyla.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Ostróda mi się marzy jak nie wiem co!

Oj poprawił się, w domu cieplutko to i też humor zaraz lepszy a test tylko mnie podniósł na duchu jeeeszcze wyżej. :)
Miałam na początku kupić te z allegro ale dziewczyny tutaj doradziły mi, że jednak lepiej te aptekowe. :)
Ile takie cudo?[emoji4]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

To u ciebie 7 sztuk było za 19.99? U mnie te po pięć pakowane za tą cenę były a tych po siedem w ogóle nie było. :(
No po 7 sztuk. Chyba sie w nie zaopatrze tak na przyszle czasy skoro w promocji są. Dzisiaj z mldoa i tak mialam leciec na miasto prezent dla M kupic to do Rossmanna skoczę przy okazjj

f2wlk6nllyt56xuu.png

No po 7 sztuk. Chyba sie w nie zaopatrze tak na przyszle czasy skoro w promocji są. Dzisiaj z mldoa i tak mialam leciec na miasto prezent dla M kupic to do Rossmanna skoczę przy okazjj

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja mam dziwne wrażenie, że chyba w następnym cyklu już nie będą mi potrzebne. Jakieś takie przeczucie. Oczywiście nie będę w rozpaczy jak się nie uda, bo wiem, że jeszcze może mój organizm potrzebować trochę czasu, ale trzymajcie kciuki, żeby te przeczucie jednak mi się spełniło. :)
Wszystkim wam życzę pozytywnych testów! :)

Ja mam dziwne wrażenie, że chyba w następnym cyklu już nie będą mi potrzebne. Jakieś takie przeczucie. Oczywiście nie będę w rozpaczy jak się nie uda, bo wiem, że jeszcze może mój organizm potrzebować trochę czasu, ale trzymajcie kciuki, żeby te przeczucie jednak mi się spełniło. :)
Wszystkim wam życzę pozytywnych testów! :)
Trzymam kciuki żeby nie byly za miesiąc Tobie potrzebne. I mi nie dziękuj lepiej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

reklama
Do góry