reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@Elodia dzwonili? Jest juz 14 u Was to moze sama zadzwon jesli nie dzwonili. I daj znac koniecznie.
A mnie rozlozylo juz calkowicie. Ledwo soe dzisiaj wygrzebalam z lozka. S tez chory. Lamie mnie w kosciach gardlo spuchniete katar i mnie poty oblewaja. Ale probowanko bylo :)
I teraz nie wiem czy lepiej wziac jakies leki czy nie. Nie jestem az tak obloznie chora zeby owulacji nie bylo, bo test wyszedl w koncu pozytywny. Nie chce za bardzo lekow brac bo a noz sie udalo. Ale zastanawiam sie czy moze lepiej wziac zeby wyzdrowiec jeszcze przed ewentualna implantacja...
Ja miałam tak samo, brałam tylko gripex i inovox na gardło. Dzisiaj jest o niebo lepiej, przechodzi. :)

reklama
@Elodia dzwonili? Jest juz 14 u Was to moze sama zadzwon jesli nie dzwonili. I daj znac koniecznie.
A mnie rozlozylo juz calkowicie. Ledwo soe dzisiaj wygrzebalam z lozka. S tez chory. Lamie mnie w kosciach gardlo spuchniete katar i mnie poty oblewaja. Ale probowanko bylo :)
I teraz nie wiem czy lepiej wziac jakies leki czy nie. Nie jestem az tak obloznie chora zeby owulacji nie bylo, bo test wyszedl w koncu pozytywny. Nie chce za bardzo lekow brac bo a noz sie udalo. Ale zastanawiam sie czy moze lepiej wziac zeby wyzdrowiec jeszcze przed ewentualna implantacja...

Ja miałam mega migrene tuż przed implantacja i wzięłam IBUM, a wiem, że w ciąży tego brać nie można. Myślę, że możesz sookojnie coś wziąć jeśli tsk bardzo Cie rozłożyło. Jeśli to sam wirus, to sprobuj domowymi sposobami. Ciepły kocyk, herbatka, plukac gardło szałwia, inhalacje z soli fizjologicznej na katar.

Jeszcze bliżej masz do morza :) No i do Tesco :)
No dokładnie, nawet oświadczyny mój wymyślił nad morzem. :D
1513862095-4fbe21fef20b1910-aaaaaa.jpeg

@Migdalove, ja się usunęłam z tabelki, pewno to moja wina:rolleyes: wybacz, że namieszałam. Bardzo proszę, w takim razie, żebyś Ty mnie usunęła. Dziękuję :laugh2:

@atjodla, hej:biggrin2: Działaj prężnie!
Ja się leczę na tarczycę od 8 lat, w pierwszej ciąży miałam nieuregulowana miałam problemy z donoszeniem, zaszłam szybciutko. W drugiej ciąży też nikt jakoś specjalnie nie przykładał się do niedoczynności więc już w ciąży sama poszłam do endo i poszło, a w trzeciej od pierwszej myśli o tym, że chcemy dzidziusia od razu do endo pierwsze brałam się za tarczyce, ładnie mnie wyrównali i ciąża bardzo fajna. Zdecydowanie polecam przed ciążą sie za to brać.
A jakie.mialas objawy w drugiej ciąży?

[link=[URL]https://www.suwaczki.com/][img[/URL] noborder]https://www.suwaczki.com/tickers/whtlanli1v07k6cu.png[/img][/link]

Ja miałam mega migrene tuż przed implantacja i wzięłam IBUM, a wiem, że w ciąży tego brać nie można. Myślę, że możesz sookojnie coś wziąć jeśli tsk bardzo Cie rozłożyło. Jeśli to sam wirus, to sprobuj domowymi sposobami. Ciepły kocyk, herbatka, plukac gardło szałwia, inhalacje z soli fizjologicznej na katar.
Oj taki kocyk dobrze by mi zrobil... ale musialam isc do pracy[emoji29]

reklama
Do góry