reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Trzymam kciuki żeby nie byly za miesiąc Tobie potrzebne. I mi nie dziękuj lepiej :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
@Elodia i @Migdalove myślę że jeśli macie dobre przeczucia to musi się wkoncu udać bardzo wam tego życzę jejku dobrze ze tu trafiłam po wizycie pierwszej u endo myślałam że będę żyć w strachu dopiero po biopsja się uspokoilam ale gdzieś tam podświadomie myślę....i jest mi wtedy smutno...może powinnam przestać skupić się na 1 synu dolegliwości same mnie zaskoczą?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Chyba na zaś zapiszę się do ginekologa, bo jak w styczniu zadzwonię to znowu dopiero na luty będą miejsca dopiero najwyżej jak test będzie negatywny to przełożę na kolejny miesiąc wizytę. :)

Chyba na zaś zapiszę się do ginekologa, bo jak w styczniu zadzwonię to znowu dopiero na luty będą miejsca dopiero.
Masz racje zapisz sie bo weź pod uwagę dużo lekarzy lubi sobie urlopy wtedy brać dłuższe ja jak szukałam kontaktu kolejnego z ta sama endo bo nie wiedziałam gdzie mam wyniki biopsji odb to się wtedy dowiedziałam w neurocentrum ze na koniec tego mc ma dopiero wizyty przyjmowane!a ja pytam czy sobie żartuja!? Ja nie mogę tyle czekać ....założyliśmy z mężem ze o drugiego postaramy się na starym roku i jak Bozia da to sierpień lub wrzesień urodze. Pierwsze mamy z sierpnia[emoji5]

Masz racje zapisz sie bo weź pod uwagę dużo lekarzy lubi sobie urlopy wtedy brać dłuższe ja jak szukałam kontaktu kolejnego z ta sama endo bo nie wiedziałam gdzie mam wyniki biopsji odb to się wtedy dowiedziałam w neurocentrum ze na koniec tego mc ma dopiero wizyty przyjmowane!a ja pytam czy sobie żartuja!? Ja nie mogę tyle czekać ....założyliśmy z mężem ze o drugiego postaramy się na starym roku i jak Bozia da to sierpień lub wrzesień urodze. Pierwsze mamy z sierpnia[emoji5]

Na szczęście są terminy, ale mam zadzwonić za 15minut bo rejestratorka była na poczcie. :D Zarejestruje się tak na termin po 15 stycznia bo wcześniej nie ma sensu.
W ogóle mam takiego powera teraz, wzięłam się z radości ostro za porządki haha :D
No i w ogóle delikatnie czuję taki dyskomfort w podbrzuszu podobny jak na @ ale bardzo delikatny.

Na szczęście są terminy, ale mam zadzwonić za 15minut bo rejestratorka była na poczcie. :D Zarejestruje się tak na termin po 15 stycznia bo wcześniej nie ma sensu.
W ogóle mam takiego powera teraz, wzięłam się z radości ostro za porządki haha :D
No i w ogóle delikatnie czuję taki dyskomfort w podbrzuszu podobny jak na @ ale bardzo delikatny.
Kobieto [emoji5]porządki weź ty sobie usiądź dychnij i czekaj na mezusia[emoji12] porządki nie zajęć i nie uciekna wierz mi[emoji12]

reklama
Do góry