reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Dzialac dzialac!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Koniecznie dzisiaj będzie trzeba. :D Wczoraj był post. :( Mój się źle czuł, biedny na te oko ciągle narzeka, miał roztrzaskaną siatkówkę bo kawałek drewna z piły uderzył mu w oko jak kiedyś robił na tartaku i teraz wystarczy, że coś mu wpadnie i dwa dni wyjęte z życiorysu. :(

reklama
Koniecznie dzisiaj będzie trzeba. :D Wczoraj był post. :( Mój się źle czuł, biedny na te oko ciągle narzeka, miał roztrzaskaną siatkówkę bo kawałek drewna z piły uderzył mu w oko jak kiedyś robił na tartaku i teraz wystarczy, że coś mu wpadnie i dwa dni wyjęte z życiorysu. :(
To jak bedzie bez sil to na leniwca na boczku albo poujezdzaj konika i bedzie czyste sumienie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

To jak bedzie bez sil to na leniwca na boczku albo poujezdzaj konika i bedzie czyste sumienie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to tak przeważnie jest :D Bo mój ma ciężką pracę, ale wczoraj tak go to oko rozpraszało, że zasnąć nie mógł a o 'dygnięciu' nie było mowy nawet. No cóż, może dzisiaj pojedziemy po krople do oczu to pomoże. :D Już mu wysyłam mmsa z testem to może samo przejdzie mu z radości. :D

Dziewczyny nadrobie was pózniej bo jestem w pracy ale cieszę się że tu trafilam i że was mam. Jesteście kochane!! Podnosicie mnie na duchu [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nadrobie was pózniej bo jestem w pracy ale cieszę się że tu trafilam i że was mam. Jesteście kochane!! Podnosicie mnie na duchu [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie po to jest to forum, ten wątek, by wzajemnie się wspierać. :) W końcu do każdej z nas uśmiechnie się los. :)

Elodia daj koniecznie znać jak się dowiesz co tam w kadrach powiedzieli.wiem z własnego doświadczenia że rekrutację prowadziłam dwa tygodnie temu a wstępnie na dni próbne itd będę umawiać się po nowym roku teraz przed świętami zwyczajnie nie dokładam sobie roboty więc może tam też narazie nie dzwonią nikogo nie biorą a po nowym roku coś ruszy..dobrze że masz swoją wtyke to będziesz wszystko wiedziała. co do alkoholu to właśnie muszę się przyznać że mam mega kaca i ledwo żyje..bo wczoraj mieliśmy integrację połączona już ze sledzikiem.ja np piwa nie lubię wolę wódkę gina whisky drinki czystą.. wino sporadycznie.. a co do festiwali to często jeździłam na Woodstock,do Ostródy itd.czesto na stopa jako 19tka chodziłam w glanach itd

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elodia daj koniecznie znać jak się dowiesz co tam w kadrach powiedzieli.wiem z własnego doświadczenia że rekrutację prowadziłam dwa tygodnie temu a wstępnie na dni próbne itd będę umawiać się po nowym roku teraz przed świętami zwyczajnie nie dokładam sobie roboty więc może tam też narazie nie dzwonią nikogo nie biorą a po nowym roku coś ruszy..dobrze że masz swoją wtyke to będziesz wszystko wiedziała. co do alkoholu to właśnie muszę się przyznać że mam mega kaca i ledwo żyje..bo wczoraj mieliśmy integrację połączona już ze sledzikiem.ja np piwa nie lubię wolę wódkę gina whisky drinki czystą.. wino sporadycznie.. a co do festiwali to często jeździłam na Woodstock,do Ostródy itd.czesto na stopa jako 19tka chodziłam w glanach itd

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostróda mi się marzy jak nie wiem co!

Super[emoji4] humorek widzę ze sie poprawił[emoji5] chyba skorzystam tez z pasków mam inne. Jeśli teraz nic do mc nie wyjdzie... [emoji52]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj poprawił się, w domu cieplutko to i też humor zaraz lepszy a test tylko mnie podniósł na duchu jeeeszcze wyżej. :)
Miałam na początku kupić te z allegro ale dziewczyny tutaj doradziły mi, że jednak lepiej te aptekowe. :)

Do góry