reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dzialac dzialac!

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Koniecznie dzisiaj będzie trzeba. :D Wczoraj był post. :( Mój się źle czuł, biedny na te oko ciągle narzeka, miał roztrzaskaną siatkówkę bo kawałek drewna z piły uderzył mu w oko jak kiedyś robił na tartaku i teraz wystarczy, że coś mu wpadnie i dwa dni wyjęte z życiorysu. :(

reklama
Koniecznie dzisiaj będzie trzeba. :D Wczoraj był post. :( Mój się źle czuł, biedny na te oko ciągle narzeka, miał roztrzaskaną siatkówkę bo kawałek drewna z piły uderzył mu w oko jak kiedyś robił na tartaku i teraz wystarczy, że coś mu wpadnie i dwa dni wyjęte z życiorysu. :(
To jak bedzie bez sil to na leniwca na boczku albo poujezdzaj konika i bedzie czyste sumienie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

To jak bedzie bez sil to na leniwca na boczku albo poujezdzaj konika i bedzie czyste sumienie hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

No to tak przeważnie jest :D Bo mój ma ciężką pracę, ale wczoraj tak go to oko rozpraszało, że zasnąć nie mógł a o 'dygnięciu' nie było mowy nawet. No cóż, może dzisiaj pojedziemy po krople do oczu to pomoże. :D Już mu wysyłam mmsa z testem to może samo przejdzie mu z radości. :D

Dziewczyny nadrobie was pózniej bo jestem w pracy ale cieszę się że tu trafilam i że was mam. Jesteście kochane!! Podnosicie mnie na duchu [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nadrobie was pózniej bo jestem w pracy ale cieszę się że tu trafilam i że was mam. Jesteście kochane!! Podnosicie mnie na duchu [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie po to jest to forum, ten wątek, by wzajemnie się wspierać. :) W końcu do każdej z nas uśmiechnie się los. :)

Elodia daj koniecznie znać jak się dowiesz co tam w kadrach powiedzieli.wiem z własnego doświadczenia że rekrutację prowadziłam dwa tygodnie temu a wstępnie na dni próbne itd będę umawiać się po nowym roku teraz przed świętami zwyczajnie nie dokładam sobie roboty więc może tam też narazie nie dzwonią nikogo nie biorą a po nowym roku coś ruszy..dobrze że masz swoją wtyke to będziesz wszystko wiedziała. co do alkoholu to właśnie muszę się przyznać że mam mega kaca i ledwo żyje..bo wczoraj mieliśmy integrację połączona już ze sledzikiem.ja np piwa nie lubię wolę wódkę gina whisky drinki czystą.. wino sporadycznie.. a co do festiwali to często jeździłam na Woodstock,do Ostródy itd.czesto na stopa jako 19tka chodziłam w glanach itd

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Elodia daj koniecznie znać jak się dowiesz co tam w kadrach powiedzieli.wiem z własnego doświadczenia że rekrutację prowadziłam dwa tygodnie temu a wstępnie na dni próbne itd będę umawiać się po nowym roku teraz przed świętami zwyczajnie nie dokładam sobie roboty więc może tam też narazie nie dzwonią nikogo nie biorą a po nowym roku coś ruszy..dobrze że masz swoją wtyke to będziesz wszystko wiedziała. co do alkoholu to właśnie muszę się przyznać że mam mega kaca i ledwo żyje..bo wczoraj mieliśmy integrację połączona już ze sledzikiem.ja np piwa nie lubię wolę wódkę gina whisky drinki czystą.. wino sporadycznie.. a co do festiwali to często jeździłam na Woodstock,do Ostródy itd.czesto na stopa jako 19tka chodziłam w glanach itd

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostróda mi się marzy jak nie wiem co!

Super[emoji4] humorek widzę ze sie poprawił[emoji5] chyba skorzystam tez z pasków mam inne. Jeśli teraz nic do mc nie wyjdzie... [emoji52]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj poprawił się, w domu cieplutko to i też humor zaraz lepszy a test tylko mnie podniósł na duchu jeeeszcze wyżej. :)
Miałam na początku kupić te z allegro ale dziewczyny tutaj doradziły mi, że jednak lepiej te aptekowe. :)

Do góry