reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Wiesz w cyklu w którym zaszłam miałam już objawy a teraz się czuje zupełnie inaczej więc się nie nakręcam za bardzo.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No chyba ze....niby kazda ciaza inna ale sama wiesz najlepiej....ja w obu ciazach dosc szybko mialam bolace mocno sutki. Wiec spodziewam sie takiego objawu jak bedzie następny raz.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
No właśnie. Mi piersi urosły już przed terminem @ A po tygodniu zrobiły mi się siniaczki bo stanik tak uwieral [emoji12]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje ulubione wino to Sutter Home białe,słodkie.Polecam spróbować jak będziecie miały okazję :)

Załączniki

• B2D73745-527C-4D9D-97F9-804084A8C1E5.png
    B2D73745-527C-4D9D-97F9-804084A8C1E5.png
    68,7 KB · Wyświetleń: 79
Mi na widok wodki niedobrze się robi. A jak poczuje to juz w ogole. Jak mozna to pić :-D tak samo po piwie. Jak czasami M sobie po tygodniu pracy strzeli puwko togoszczerze podziwiam. Oblesne to w smaku jest. Z win to tylko slodkie bo tych czerwonych nie lubię.

Swoja drogą kiedys jezdzilam po roznych festiwalach. W Jarocinie bodajze kupilismy wino marki Wino za cale 4.50 zl xD na etykiecie byly niby wiśnie a smakowalo jak migdaly xD

f2wlk6nllyt56xuu.png

Różne piwa różne smaki, ale wiem o co ci chodzi, o tą gorycz, szczerze też nie lubię fuuj. Dlatego ja wolę te smakowe jak desperados czerwony np. :) Bo nocturno już jedzie spirytem.
A co do festiwali to woodstock bardziej taki punkowy ale też reggae, słuchasz reggae? Bo my właśnie siedzimy mocno w kulturze rastafari. :D

Różne piwa różne smaki, ale wiem o co ci chodzi, o tą gorycz, szczerze też nie lubię fuuj. Dlatego ja wolę te smakowe jak desperados czerwony np. :) Bo nocturno już jedzie spirytem.
A co do festiwali to woodstock bardziej taki punkowy ale też reggae, słuchasz reggae? Bo my właśnie siedzimy mocno w kulturze rastafari. :D
Rwgge niekoniecznie...bardziej polski punk rock i stary dobry polski rock alternatywny w wykonaniu zespolu Kult. Oprocz tego gotyk, metal, i zagraniczny rock. Ukochany zespół Lacrimosa. Elodia to tytuł jednej z ich płyt. Osobiście bardzo ten album lubię :-) byłam na ich koncercie 5 lat temu i nawet mam z moim ukochanym idolem zdjęcie [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ale co to na Woodstocku się wyprawialo.... Będzie co na stare lata wspominać :-) numery nie z tej ziemi się odwalalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

@Migdalove ooo widzę że mamy podobny gust alkoholowy :D
Ja ogólnie mało pijam, prawie w ogóle a jak już to właśnie te małe drinki w buteleczkach. Nic innego mi nie smakuje, ewentualnie czasem wypiję desperadosa i tyle :)

Rwgge niekoniecznie...bardziej polski punk rock i stary dobry polski rock alternatywny w wykonaniu zespolu Kult. Oprocz tego gotyk, metal, i zagraniczny rock. Ukochany zespół Lacrimosa. Elodia to tytuł jednej z ich płyt. Osobiście bardzo ten album lubię :-) byłam na ich koncercie 5 lat temu i nawet mam z moim ukochanym idolem zdjęcie [emoji173] [emoji173] [emoji173] Ale co to na Woodstocku się wyprawialo.... Będzie co na stare lata wspominać :-) numery nie z tej ziemi się odwalalo.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja metal też lubię, bardziej nawet metalcore m.in. Killswitch Engage, Caliban, As I Lay Dying. Z rocka to klasycznie Linkin Park ale te starsze albumy wolałam, a jak umarł Chester to się popłakałam. Ogólnie nie zamykam się na jednym gatunku, ale reggae to nasze życie. :) Kultura rasta, coś pięknego. Jeszcze nie byliśmy na żadnym festiwalu przez różne okoliczności, ale regularnie koncerty, m.in na Vavamuffin bo osobiście znam członków zespołu, a jeden członek zespołu Paweł osobno tworzy też coś pięnego, może nie reggae ale uwielbiam jego styl. No i tam EWR, Natural Dread Killaz. U nas w domu nawet Marley wisi na ścianach. :) Planuje jeszcze zrobić obrazy Haile Selassie I . No cóż bardzo tym żyjemy. :)

@Migdalove ooo widzę że mamy podobny gust alkoholowy :D
Ja ogólnie mało pijam, prawie w ogóle a jak już to właśnie te małe drinki w buteleczkach. Nic innego mi nie smakuje, ewentualnie czasem wypiję desperadosa i tyle :)
Ten niebieski z biedronki zawsze zafarbuje usta, język, zęby... Nie da się ukryć w domu, że się piło tego drineczka. :D Ja też mało piję, a tym bardziej nie nawidzę pijanych a co za tym idzie być pijaną, byłam raz za gówniarza i od tamtej pory nie ciągnie mnie do alkoholu.
A teraz to już w ogóle jak się staramy to mój sobie kupi piwko to ja łyczka na smaka i koniec, najbardziej w piwach mi gaz przeszkadza.

reklama
Ja metal też lubię, bardziej nawet metalcore m.in. Killswitch Engage, Caliban, As I Lay Dying. Z rocka to klasycznie Linkin Park ale te starsze albumy wolałam, a jak umarł Chester to się popłakałam. Ogólnie nie zamykam się na jednym gatunku, ale reggae to nasze życie. :) Kultura rasta, coś pięknego. Jeszcze nie byliśmy na żadnym festiwalu przez różne okoliczności, ale regularnie koncerty, m.in na Vavamuffin bo osobiście znam członków zespołu, a jeden członek zespołu Paweł osobno tworzy też coś pięnego, może nie reggae ale uwielbiam jego styl. No i tam EWR, Natural Dread Killaz. U nas w domu nawet Marley wisi na ścianach. :) Planuje jeszcze zrobić obrazy Haile Selassie I . No cóż bardzo tym żyjemy. :)
To ja widzisz....bardziej w power metal czyli Sabaton i inne tego typu rzeczy oraz metal symfoniczny, czyli np Epica, Within Temptation (ale te starsze albumy bo współczesnie za bardzo w stronę popu idą), oraz Arch Enemy, Slayer, Behemoth,i stary dobry wiecznie żywy Black Sabbath :-) Ozzy jest zajebisty :-) ooo no i Queen oczywiście. Ale nie moglo byc inaczej bo ja sie na tym wychowalam. Black Sabbatch to od ojca a Queen od matki. A stare albumy Linkin Park są świetne.

Glany tez gdzies jeszcze mam :-) i kilka gorsetow i genialna sukienke czarna z koronkami i lancuchem z krzyzykami :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Do góry