reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

upload_2017-12-21_10-20-36.png

@atjodla może Cię wpiszę do tabelki? :) Tylko podaj dane. :)

Załączniki

• upload_2017-12-21_10-20-36.png
    upload_2017-12-21_10-20-36.png
    25,7 KB · Wyświetleń: 1 144
reklama
Hej!
Nynnus przykro mi, ale póki nie ma @ jest nadzieja!
Aggs działaj!!!
Wisienka94 co Ty przyjmujesz za lek?

Ja świruje. Latam do kibelka jak szalona, sprawdzać, czy aby @ nie przylazla. Dziś termin! W pracy powiedziałam najbliższym współpracownikom, żeby uniknąć noszenia ciężarów. Kolega łazi za mną i wszystkie fotele mi targa [emoji14]
Te 2 kreski na teście, ta beta, sprawiły, ze moja paranoja osiągnęła apogeum. Jakie witaminy w 1 trymestrze?
Prenatal Uno. Brałam przez okres starań i teraz

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam drogie panie. Dzisiaj humor jak pod psem tzn do dupki. Bylismy w sklepie i zostawilismy kolejne 300 zl a lupilismy tylko resztę prezentów. Masakra jakaś, z roku na rok wszystko tak drozeje....aaa z racji że w ciąży nie jestem to zaszalalam i likier kokosowy sobiw kupilam.....
1513852308-abfec58b3200aa1a-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Witam drogie panie. Dzisiaj humor jak pod psem tzn do dupki. Bylismy w sklepie i zostawilismy kolejne 300 zl a lupilismy tylko resztę prezentów. Masakra jakaś, z roku na rok wszystko tak drozeje....aaa z racji że w ciąży nie jestem to zaszalalam i likier kokosowy sobiw kupilam.....
1513852308-abfec58b3200aa1a-aaaaaa.jpeg

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Wiesz co, ogólnie nie jestem za alkoholem, jedynie co wypiję ze smakiem to jakieś piwko (a tak szczerze to pół xD reszte dopija mój kochany) albo te takie drinki co są w biedronce albo tesco w małych butelkach. Ostatnio zastanawiałam się nad winem, ja ogólnie nigdy nie piłam wina, serio, u mnie zawsze kupowali jakieś nieciekawe, ale jestem ciekawa jak carlo rossi, dużo kobiet poleca, któraś piła? Jak to smakuje? Które najlepsze? Chcemy właśnie na święta/sylwestra kupić na spróbowanie, ale ja chyba tylko będę mogła powąchać bo jeszcze nie będzie pewności czy w ciąży jestem czy nie.

reklama
Do góry