reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Dziewczyny a śluz gęsty bardzo bardzo i biały jak śmietana to prawidłowy. 19dc jestem po owu

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Myśle że prawidłowy :) ale najlepiej obserwować się co cykl. Ja w zeszłym cyklu właśnie sprawdzałam i wiem że po owu występuje u mnie właśnie biały śluz a czasem i nawet taki owulacyjny troche. Także myśle że to też jest sprawa indywidualna :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myśle że prawidłowy :) ale najlepiej obserwować się co cykl. Ja w zeszłym cyklu właśnie sprawdzałam i wiem że po owu występuje u mnie właśnie biały śluz a czasem i nawet taki owulacyjny troche. Także myśle że to też jest sprawa indywidualna :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Obserwuje . I dlatego piszę , że takiego jeszcze nie było.

Ja jutro robię drugi test, zobaczymy jaka będzie kreska. No i dziewczyny działać codziennie czy co drugi dzień jeśli chodzi o [emoji177][emoji177]? Bo my wczoraj serduszkowalismy dwa razy, i dzisiaj też powtórzyć czy lepiej żeby żołnierzyki dojrzały i poczekały do jutra?

Link do: Lista.xlsx
Gdzieś ostatnio czytałam, że tak naprawdę to nie ma znaczenia, tzn. wcale nie jest tak, że lepiej co 2 dzień. Ale nie sprawdzałam;) Ja bym się nie ograniczała:D

Jeszcze nigdy w życiu nie miałam tak gęstego i białego dlatego mnie to zaniepokoiło.

No mnie wtedy też to lekko zdziwiło, tzn takie ilości. Ale to chyba było już w terminie @, nie jestem pewna.

Ja właśnie też tak myślałam, że to nie ma znaczenia ile razy się kocha, raczej jak za rzadko to wtedy plemniki są już słabe, stare. My właśnie nie lubimy tego nakręcania na owulacje, czy coś, taka presja jest nie potrzebna. Ale wolałam podpytać bo jak same wiecie to w internecie lata taki mit, że co drugi dzień najlepiej się kochać.

Z moim gardłem coraz gorzej, chyba pojechać muszę do lekarza. :(

http://tnij.at/starania2018

reklama
Do góry