reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie wiem czy widziałaś, u mnie właśnie w 7dc jest taka:
Zobacz załącznik 832736
Więc raczej jutro albo po jutrze wyjdzie ciemna kreska. :)
No ładna ta kreseczka. Ja teraz kupiłam testy o nazwie LhVitam. Były tanie w aptece ale nie wyszła mi ciemna krecha tak jak w tych facelle.. tak to jest jak chciałam oszczędzić heh

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1513696352-ee01a7f5af4ff8d1-aaaaaa.jpeg

Chciałam podziękować za wstawienie przepisu. Wyszło mega pyszne!

@KatiNails przekaz swojej koleżance że jej przepis robi furorę u nas na forum hahah

Ostatnia edycja:
Dziewczyny a śluz gęsty bardzo bardzo i biały jak śmietana to prawidłowy. 19dc jestem po owu

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja po wizycie. Dziś 14dc a tu się okazało że już jestem po owu bo płyn był [emoji43] jestem w szoku. A może wcale nie było owulki a pęcherzyk się wchłonął? Lekarz mówi że była. Endometrium ładne 10mm. W tym cyklu nie mam brać luteiny. Kurczę ale jeszcze tempka mi nie skoczyła... hmm.. ja to z tych co mocno odczuwają owu ale lekarz mówi że np mogła być w nocy. No nie nastawiam się na ten cykl za bardzo [emoji20]

Oby owulacja była i niedługo maja się pojawić u ciebie porządne dwie kreski! [emoji813]

Link do: Lista.xlsx

U mnie taką pokazywał test w 13dc a w 14dc taka
1513707970-35d319cc3768fb79-aaaaaa.jpeg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jutro robię drugi test, zobaczymy jaka będzie kreska. No i dziewczyny działać codziennie czy co drugi dzień jeśli chodzi o [emoji177][emoji177]? Bo my wczoraj serduszkowalismy dwa razy, i dzisiaj też powtórzyć czy lepiej żeby żołnierzyki dojrzały i poczekały do jutra?

Ja jutro robię drugi test, zobaczymy jaka będzie kreska. No i dziewczyny działać codziennie czy co drugi dzień jeśli chodzi o [emoji177][emoji177]? Bo my wczoraj serduszkowalismy dwa razy, i dzisiaj też powtórzyć czy lepiej żeby żołnierzyki dojrzały i poczekały do jutra?

My tam się nie ograniczamy i działamy codziennie hehe :)

reklama
Do góry