reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

To ja z kolei brak pomysłów na obiad ale może machnę ten makaron od Kati skoro to tak szybko się robi. Mloda se szkoly po 15 wroci a na 17 wywiadowka tak ze musi byc cos szybkiego

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
To makaron od @O'Hara :D hehe torcie zmodyfikowane przeze mnie :D
Ja dziś zupa ziemniaczana z kiełbasą :D i miruna smażona z ziemniakami i jakaś surówke machnę :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Jakbym nie zatestowała wcześniej, a poczekała do terminu @ moim oczom pokazałyby się takie kreski !
26dc. Dzień @ z aplikacji. Dzień @ zgodnie z moimi normalnie 28dniowymi cyklami w środę.
Nawet z Aleksem w 27dc tak mocny test nie wyszedł :)
Teraz jestem już spokojna i jeszcze większą dawkę ciążowych fluidów Wam wysyłam ! Ciąża podobno zaraźliwa więc !!! Zarażajcie się wszystkie ! :*
1513591011-f0c094cb5fb61eca-aaaaaa.jpeg
1513591166-8ce6c6c128b1a3f1-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

@AniaS35 u mnie 22 dc. @ powinna byc ok 30 grudnia. Nke nastawiam sie na ten cykl, bo malo staranek poza tym nie wiem co z moja owulacja w tym cyklu. :(
Daguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo!❤❤️bardzo mocno

Daguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno
Jasne nie ma co ani nakręcać się na sukces ani na porażkę. Mi to poplacilo bo Kochane niestety co ma być to będzie.
Ja za Wam mocno kciuki zaciskam i mam ogromną nadzieję że za niedługo w ciele każdej z Was będą biły dwa serduszka :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails piękne kreseczki widzisz po co sie było zamartwiac na zapas:-) :-) a jak w ogóle się czujesz ?jakies dodatkowe objawy ?czy czujesz sie inaczej niz tydzien temu zanim zrobilas test? :-) :-)
Bede trzymała kciuki kochana by twój (Wasz) bąbelek rósł sobie spokojnie w siłę❤❤️

@KatiNails piękne kreseczki widzisz po co sie było zamartwiac na zapas:-) :-) a jak w ogóle się czujesz ?jakies dodatkowe objawy ?czy czujesz sie inaczej niz tydzien temu zanim zrobilas test? :-) :-)
Bede trzymała kciuki kochana by twój (Wasz) bąbelek rósł sobie spokojnie w siłę[emoji173][emoji173]️
Kochana żadnych :D oprócz senności i aptetytu :) czyli zupełnie inaczej niż przy Aleksie :)
Niektóre zapachy czuje intensywniej, ale żadne póki co mi nie dokuczają :)
Nudności brak na razie, wymiotow brak. Piersi bolą tak jak zawsze bolaly od owulacji.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam:) Ja dziś robię kotlety po rosole;) zmiksowane warzywa i mięso z rosołu, plus kasza gryczana i jajo, w panierkę i na patelnię. Trochę dłużej schodzi niż makaron Kati, ale też pychota:D no i najważniejsze że dziecko uwielbia;)
KatiNails, mi takie kreseczki wyszły w 33dc z synem, a teraz zabieram trochę fluidów, bo u mnie 12dc:D

Witam:) Ja dziś robię kotlety po rosole;) zmiksowane warzywa i mięso z rosołu, plus kasza gryczana i jajo, w panierkę i na patelnię. Trochę dłużej schodzi niż makaron Kati, ale też pychota:D no i najważniejsze że dziecko uwielbia;)
KatiNails, mi takie kreseczki wyszły w 33dc z synem, a teraz zabieram trochę fluidów, bo u mnie 12dc:D
Trzymam kciuki!!!! :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
@KatiNails oby jak najmniej objawy ciążowe dawały Ci w kość, bo jednak tak całkiem uniknąć się ich nie da. :) Tak jak wczoraj wspomniałam będę jechała z moim po testy owulacyjne, jaki to zadowolony mój kochany, że jednak czekać nie będziemy (chyba). Wiem, że testy owulacyjne najlepiej robić w dzień ale przed tym mało pić, a mocz poranny jest nie miarodajny. O której zazwyczaj wy robicie testy? :)

Do góry