To makaron od @O'Hara hehe torcie zmodyfikowane przeze mnie
Ja dziś zupa ziemniaczana z kiełbasą i miruna smażona z ziemniakami i jakaś surówke machnę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To makaron od @O'Hara hehe torcie zmodyfikowane przeze mnie
Aha no widzisz tak na 2017 produkujecie że chyba przestane was czytac bo sie gubięTo makaron od @O'Hara hehe torcie zmodyfikowane przeze mnie
Ja dziś zupa ziemniaczana z kiełbasą i miruna smażona z ziemniakami i jakaś surówke machnę
Daguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo!❤bardzo mocno@AniaS35 u mnie 22 dc. @ powinna byc ok 30 grudnia. Nke nastawiam sie na ten cykl, bo malo staranek poza tym nie wiem co z moja owulacja w tym cyklu.
Jasne nie ma co ani nakręcać się na sukces ani na porażkę. Mi to poplacilo bo Kochane niestety co ma być to będzie.Daguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno
Kochana żadnych oprócz senności i aptetytu czyli zupełnie inaczej niż przy Aleksie@KatiNails piękne kreseczki widzisz po co sie było zamartwiac na zapas:-) :-) a jak w ogóle się czujesz ?jakies dodatkowe objawy ?czy czujesz sie inaczej niz tydzien temu zanim zrobilas test? :-) :-)
Bede trzymała kciuki kochana by twój (Wasz) bąbelek rósł sobie spokojnie w siłę[emoji173][emoji173]️
Trzymam kciuki!!!! :*Witam Ja dziś robię kotlety po rosole zmiksowane warzywa i mięso z rosołu, plus kasza gryczana i jajo, w panierkę i na patelnię. Trochę dłużej schodzi niż makaron Kati, ale też pychota no i najważniejsze że dziecko uwielbia
KatiNails, mi takie kreseczki wyszły w 33dc z synem, a teraz zabieram trochę fluidów, bo u mnie 12dc