reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja jestem z Torunia właśnie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Z Torunia jest ojciec biologiczny córki mojej przyjaciółki. ;)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Eee to my tu chyba ekspresy jesteśmy....z M zamieszkałam po 3.5 msc związku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Spoko ja z D zaczęłam się spotykać na wakacjach 2015 roku. Para jesteśmy od 10 października2015 a mieszkamy razem od 15 listopada 2015 roku :)
Ponad dwa lata :) to nasze trzecie wspólne święta :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam się.:)
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann :) ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu :) 5 minut drogi :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było :D Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.

Link do: Lista.xlsx

@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było :D Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.

Link do: Lista.xlsx
Ja miałam co dwa, chyba że wypadał weekend z jakimś świętem to wtedy były dwa weekendy pod rząd żeby nadrobić :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

My z M jesteśmy już 10 lat razem. W sumie to nie wiem kiedy to zleciało. Poznaliśmy się miesiąc przed moimi 18. urodzinami, więc śmieje się, że był moim prezentem:)Jesteśmy 3 lata po ślubie a 7 lat już mieszkamy razem. A ślub i wesele też chętnie bym powtórzyła:)
Dziś i jutro wolne,więc trzeba coś ogarnąć przed świętami w domu. Miłego dnia:-) :)

Ostatnia edycja:
Witam się.:)
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann :) ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu :) 5 minut drogi :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
U mnie w rossmanie to mnie babki kojarzą pewnie tylko z testów owu i ciążowych hah :)

Witam się w 13dc :) jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać :)

Witam się w 13dc :) jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać :)

I dobrze że się interesuje [emoji23] mój stary jak zaczął czytać co i jak to przynajmniej zaskoczyło [emoji23] czyli chyba wiedzę wykorzystał [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry