reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja jestem z Torunia właśnie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Z Torunia jest ojciec biologiczny córki mojej przyjaciółki. ;)

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Eee to my tu chyba ekspresy jesteśmy....z M zamieszkałam po 3.5 msc związku.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Spoko ja z D zaczęłam się spotykać na wakacjach 2015 roku. Para jesteśmy od 10 października2015 a mieszkamy razem od 15 listopada 2015 roku :)
Ponad dwa lata :) to nasze trzecie wspólne święta :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Witam się.:)
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann :) ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu :) 5 minut drogi :D

ckaiyx8d63pd6voi.png

@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było :D Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.

Link do: Lista.xlsx

@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było :D Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.

Link do: Lista.xlsx
Ja miałam co dwa, chyba że wypadał weekend z jakimś świętem to wtedy były dwa weekendy pod rząd żeby nadrobić :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

My z M jesteśmy już 10 lat razem. W sumie to nie wiem kiedy to zleciało. Poznaliśmy się miesiąc przed moimi 18. urodzinami, więc śmieje się, że był moim prezentem:)Jesteśmy 3 lata po ślubie a 7 lat już mieszkamy razem. A ślub i wesele też chętnie bym powtórzyła:)
Dziś i jutro wolne,więc trzeba coś ogarnąć przed świętami w domu. Miłego dnia:-) :)

Ostatnia edycja:
Witam się.:)
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann :) ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu :) 5 minut drogi :D

ckaiyx8d63pd6voi.png
U mnie w rossmanie to mnie babki kojarzą pewnie tylko z testów owu i ciążowych hah :)

Witam się w 13dc :) jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać :)

Witam się w 13dc :) jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać :)

I dobrze że się interesuje [emoji23] mój stary jak zaczął czytać co i jak to przynajmniej zaskoczyło [emoji23] czyli chyba wiedzę wykorzystał [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Do góry