Z Torunia jest ojciec biologiczny córki mojej przyjaciółki.Ja jestem z Torunia właśnie
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witam się.
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu 5 minut drogi
Dziś miałabym termin @ z aplikacji a w środę z kalendarzyka (26 i 28 dni ). Także trzymajcie kciuki !
Dziś otwierają mi na osiedlu Rossmann ale się cieszę. Po pampersy i cała resztę do miasta jeździć nie będę musiała bo będę miała na miejscu 5 minut drogi
1
174974
Gość
@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.
Link do: Lista.xlsx
Ja miałam co dwa, chyba że wypadał weekend z jakimś świętem to wtedy były dwa weekendy pod rząd żeby nadrobić@adiika lepiej jednak zerknąć na plan czy rzeczywiście tak jest, no a jak patrzyłam docelowo na to co chcesz iść to niestety tak jak inne kierunki nie do końca są zjazdy co dwa tygodnie. W cosinusie mnie też zapewniali i uwierzyłam na słowo bo nigdzie nie było planu i niestety zdarzają się tydzień w tydzień. Ja nie zmuszam Cie do Cosinusa żeby nie było Ale serio z tymi zjazdami co dwa tygodnie to chyba tylko w Gdańsku tego przestrzegają, bo w Elblągu czy to żak czy cosinus zdarzają się wyjątki.
Natyyy
Aktywna w BB
My z M jesteśmy już 10 lat razem. W sumie to nie wiem kiedy to zleciało. Poznaliśmy się miesiąc przed moimi 18. urodzinami, więc śmieje się, że był moim prezentemJesteśmy 3 lata po ślubie a 7 lat już mieszkamy razem. A ślub i wesele też chętnie bym powtórzyła
Dziś i jutro wolne,więc trzeba coś ogarnąć przed świętami w domu. Miłego dnia
Dziś i jutro wolne,więc trzeba coś ogarnąć przed świętami w domu. Miłego dnia
Ostatnia edycja:
wisienka94
Fanka BB :)
U mnie w rossmanie to mnie babki kojarzą pewnie tylko z testów owu i ciążowych hahWitam się.
wisienka94
Witam się w 13dc jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać
I dobrze że się interesuje [emoji23] mój stary jak zaczął czytać co i jak to przynajmniej zaskoczyło [emoji23] czyli chyba wiedzę wykorzystał [emoji23]Witam się w 13dc jeszcze owu przedemna. Temperatura nisko i nie było jeszcze bólu jajnika także działamy. Wiece ze mąż mi się przyznał że czytał co zwiększa szanse na zajście w ciąże i kazał mi wczoraj świece robić [emoji23] [emoji23] [emoji23] mówiłam mu że to mit ale że poprostu warto poleżeć chwilę po, a nie tak od razu się zrywać
reklama
wisienka94
No to może u nas też tak będzie w tym cyklu obyI dobrze że się interesuje [emoji23] mój stary jak zaczął czytać co i jak to przynajmniej zaskoczyło [emoji23] czyli chyba wiedzę wykorzystał [emoji23]