reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Co do tabelki - wczoraj była jakaś awaria w OneDrive ale już wszystko wróciło do normy.
upload_2017-12-18_11-40-16.png

Coś u kogoś mam zmienić? :)

Załączniki

• upload_2017-12-18_11-40-16.png
    upload_2017-12-18_11-40-16.png
    24,1 KB · Wyświetleń: 306
reklama
@KatiNails oby jak najmniej objawy ciążowe dawały Ci w kość, bo jednak tak całkiem uniknąć się ich nie da. :) Tak jak wczoraj wspomniałam będę jechała z moim po testy owulacyjne, jaki to zadowolony mój kochany, że jednak czekać nie będziemy (chyba). Wiem, że testy owulacyjne najlepiej robić w dzień ale przed tym mało pić, a mocz poranny jest nie miarodajny. O której zazwyczaj wy robicie testy? :)
Ja rodziłam koło 15. Jak odebrałam syna z przedszkola i wróciliśmy do domu :) to była zawsze taka stała pora :)
No zobaczymy na razie brak objawów i zobaczymy jak będzie dalej :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Wiem, że testy owulacyjne najlepiej robić w dzień ale przed tym mało pić, a mocz poranny jest nie miarodajny. O której zazwyczaj wy robicie testy? :)
Serio niemiarodajny? To ja raz zrobiłam właśnie z porannego, bo pomyślałam, że bez picia to najlepiej po nocy... I wyszedł mega pozytyw. No to też jestem ciekawa, kiedy robicie?

reklama
Co do tabelki - wczoraj była jakaś awaria w OneDrive ale już wszystko wróciło do normy.
Zobacz załącznik 832583
Coś u kogoś mam zmienić? :)
Tej to dopisz mnie do tabelki. Wiek 30 lat, poki co 1 dziecko 8.06.2007 i nie wipsuj daty @ bo nie wiem koedy dostanę. Potem to juz sama bede sobie poprawiac. Aaa Justyna mi na imię hehe miejsce zamieszkania Poznań.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Do góry