1
reklama
Ja rodziłam koło 15. Jak odebrałam syna z przedszkola i wróciliśmy do domu to była zawsze taka stała pora@KatiNails oby jak najmniej objawy ciążowe dawały Ci w kość, bo jednak tak całkiem uniknąć się ich nie da. Tak jak wczoraj wspomniałam będę jechała z moim po testy owulacyjne, jaki to zadowolony mój kochany, że jednak czekać nie będziemy (chyba). Wiem, że testy owulacyjne najlepiej robić w dzień ale przed tym mało pić, a mocz poranny jest nie miarodajny. O której zazwyczaj wy robicie testy?
No zobaczymy na razie brak objawów i zobaczymy jak będzie dalej :*
Serio niemiarodajny? To ja raz zrobiłam właśnie z porannego, bo pomyślałam, że bez picia to najlepiej po nocy... I wyszedł mega pozytyw. No to też jestem ciekawa, kiedy robicie?Wiem, że testy owulacyjne najlepiej robić w dzień ale przed tym mało pić, a mocz poranny jest nie miarodajny. O której zazwyczaj wy robicie testy?
Na ulotkach pisze że od 11 chyba do 20 czy coś takiego robić. I nie pić bodajże 3h przed testem.Serio niemiarodajny? To ja raz zrobiłam właśnie z porannego, bo pomyślałam, że bez picia to najlepiej po nocy... I wyszedł mega pozytyw. No to też jestem ciekawa, kiedy robicie?
1
174974
Gość
Serio niemiarodajny? To ja raz zrobiłam właśnie z porannego, bo pomyślałam, że bez picia to najlepiej po nocy... I wyszedł mega pozytyw. No to też jestem ciekawa, kiedy robicie?
Załączniki
Dzięki, do tych z allegro nie dali ulotki.Na ulotkach pisze że od 11 chyba do 20 czy coś takiego robić. I nie pić bodajże 3h przed testem.
Śliczna dziewczyna jesteś [emoji7] w końcu swoje zdjęcie na profilowym
1
174974
Gość
Zawstydzasz. Ale bardzo to miłe, dziękuję. A co mam się ukrywać.Śliczna dziewczyna jesteś [emoji7] w końcu swoje zdjęcie na profilowym
1
174974
Gość
Chociaż lubię te moje bitmoji hehe
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła użyć tego bitmoji:
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła użyć tego bitmoji:
reklama
Elodia
Fanka BB :)
Tej to dopisz mnie do tabelki. Wiek 30 lat, poki co 1 dziecko 8.06.2007 i nie wipsuj daty @ bo nie wiem koedy dostanę. Potem to juz sama bede sobie poprawiac. Aaa Justyna mi na imię hehe miejsce zamieszkania Poznań.Co do tabelki - wczoraj była jakaś awaria w OneDrive ale już wszystko wróciło do normy.
Zobacz załącznik 832583
Coś u kogoś mam zmienić?
Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d