reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Chociaż lubię te moje bitmoji hehe :D
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła użyć tego bitmoji:
1513594809-8ead77c89c8a8175-aaaaaa.png

:D
Ale extra !

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Daguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo!❤❤️bardzo mocno
Dokladnie tak jak napisalas- watpoe, ze sie moglo udac. Chociaz w zeszlym cyklu bylam.pewna, ze.sie udalo- a tu dupa :p

@Elodia jak sie czujesz ?jak w nowej pracy ?
@Migdalove jeszcze nicka powinnaś zmienić na."Gosia dobra rada"dbasz tu o wszystko i o porzadek w tabelce oprócz tego zawsze coś podpowiesz cos wyszukasz by z nami sie tu tym podzielic ! Bardzo!❤❤️bardzo Cię lubię naprawdę mimo tego ze w realu sie nie znamy myślę ze.musisz byc super babka a patrzac na.twoje zdjecie profilowe nie mam wątpliwości ze tak jest bo i wygladasz na.miłą sympatyczną osóbke !!!
Zresztą ja to Was.wszystkie bardzo lubie Loszki moje kochane kazda z was jest inna ale i jakże bardzo bardzo SYMPATYCZNA!!! No to wam poslodziłam teraz heehh eeee to ja teraz czekam na rewanż hahahaho_O:D:p

reklama
Do góry