Ale extra !Chociaż lubię te moje bitmoji hehe
Nie mogę się doczekać kiedy będę mogła użyć tego bitmoji:
reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Dokladnie tak jak napisalas- watpoe, ze sie moglo udac. Chociaz w zeszlym cyklu bylam.pewna, ze.sie udalo- a tu dupaDaguś poki co nie ma potrzeby odrazu skazywać sie na niepowodzenie kochana ja tez wątpię w to ze sie mogło udać ale.mimo wszystko spokojnie czekam i jeszcze.gdzies tam nadzieja jest ... i nawet dostane.swoja @@@ punktualnie to i tak ta nadzieje bedzie dalej ... trzymam.&&& za Ciebie kochana! Bardzo!❤bardzo mocno
1
174974
Gość
Proszę bardzo, starsza siostro.
Elodia
1
174974
Gość
No i ja też jestem jedynaczką.
Elodia
AniaS35
@Elodia jak sie czujesz ?jak w nowej pracy ?
@Migdalove jeszcze nicka powinnaś zmienić na."Gosia dobra rada"dbasz tu o wszystko i o porzadek w tabelce oprócz tego zawsze coś podpowiesz cos wyszukasz by z nami sie tu tym podzielic ! Bardzo!❤bardzo Cię lubię naprawdę mimo tego ze w realu sie nie znamy myślę ze.musisz byc super babka a patrzac na.twoje zdjecie profilowe nie mam wątpliwości ze tak jest bo i wygladasz na.miłą sympatyczną osóbke !!!
Zresztą ja to Was.wszystkie bardzo lubie Loszki moje kochane kazda z was jest inna ale i jakże bardzo bardzo SYMPATYCZNA!!! No to wam poslodziłam teraz heehh eeee to ja teraz czekam na rewanż hahahah
@Migdalove jeszcze nicka powinnaś zmienić na."Gosia dobra rada"dbasz tu o wszystko i o porzadek w tabelce oprócz tego zawsze coś podpowiesz cos wyszukasz by z nami sie tu tym podzielic ! Bardzo!❤bardzo Cię lubię naprawdę mimo tego ze w realu sie nie znamy myślę ze.musisz byc super babka a patrzac na.twoje zdjecie profilowe nie mam wątpliwości ze tak jest bo i wygladasz na.miłą sympatyczną osóbke !!!
Zresztą ja to Was.wszystkie bardzo lubie Loszki moje kochane kazda z was jest inna ale i jakże bardzo bardzo SYMPATYCZNA!!! No to wam poslodziłam teraz heehh eeee to ja teraz czekam na rewanż hahahah
reklama
1
174974
Gość
To samo chciałam napisać. To juz w ogóle jakieś przeznaczenie hah