reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Leleth a ile dziecię ma? I do jakiego wieku Chcesz karmić? Moja ma 14.5 mca i juz mam dosyć po nowym roku chcę ją odstawic.
Koty też mam 2:) rasa europejska jak to się mowi. Trikolorka mi się marzy; ale to kiedyś tam

Mój najmłodszy synek ma 3,5 miesiąca. Wiec przede mną długa droga. Liczę ze po nowym roku przyjdzie @ a wtedy podejmiemy decyzje od którego cyklu zaczynamy sie starać. Bo chciałabym mieć ze dwa trzy na ustalenie cyklu. Bardzo liczę na marzec kwiecień

U nas same psy i koty po przejściach. Nawet mieliśmy psy rasowe i z rodowodem prosto od hodowcy ale w takim stanie, ze głowa mała. Dla mnie to było szokiem, że można kupić psa(czy kota) i potem wywalić jak śmiecia. Pomijając oczywisty fakt bycia przyjacielem to taka gruba kasę w błoto?
Ale ja skorzystałam miałam najcudowniejszego psa na świecie. Ukochanej rasy. Niestety już mnie opuścił i bardzo za nim tęsknie.
A wczoraj odeszła druga sunia, i strasznie mi jej brakuje. Zostały nam jeszcze dwa. Ale te najukochańsze odeszły [emoji24]
Mamy tez takie zwykłego kota. Znalazłam honorze okazji sprzątania stryszku nad garażem. Był w strasznym stanie, i wydawało sie, że tylko smierć mu pisana. Zabrałam do domu żeby umarł otoczony troska. I ram jesteśmy ze sobą 13lat [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

Mój najmłodszy synek ma 3,5 miesiąca. Wiec przede mną długa droga. Liczę ze po nowym roku przyjdzie @ a wtedy podejmiemy decyzje od którego cyklu zaczynamy sie starać. Bo chciałabym mieć ze dwa trzy na ustalenie cyklu. Bardzo liczę na marzec kwiecień

U nas same psy i koty po przejściach. Nawet mieliśmy psy rasowe i z rodowodem prosto od hodowcy ale w takim stanie, ze głowa mała. Dla mnie to było szokiem, że można kupić psa(czy kota) i potem wywalić jak śmiecia. Pomijając oczywisty fakt bycia przyjacielem to taka gruba kasę w błoto?
Ale ja skorzystałam miałam najcudowniejszego psa na świecie. Ukochanej rasy. Niestety już mnie opuścił i bardzo za nim tęsknie.
A wczoraj odeszła druga sunia, i strasznie mi jej brakuje. Zostały nam jeszcze dwa. Ale te najukochańsze odeszły [emoji24]
Mamy tez takie zwykłego kota. Znalazłam honorze okazji sprzątania stryszku nad garażem. Był w strasznym stanie, i wydawało sie, że tylko smierć mu pisana. Zabrałam do domu żeby umarł otoczony troska. I ram jesteśmy ze sobą 13lat [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png
Przykro mi z powodu pieska. Ja swojego poprzedniego smierc strasznie przezylam. Bylam wtedy w technikum i tak ryczalam na lekcjach ze babka od polskiego mnie zwolnila do domu.. ehh takie jest zycie. Szkoda ze zwierzaczki tak krotko żyją. No to super już niedługo może wracacie do gry. Trzymam kciuki za was bardzo [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam się, tylko monitoring albo temperatura+obserwacja śluzu(z dokładnością do ok. 3 dni). Licząc dni to można określić tylko wstecznie, bo 2 faza ma stałą długość, pierwsza się zmienia.

Mnie nie zdziwisz:) Sama myślałam najpierw że będę karmić rok, potem że 1.5 roku. A teraz, jak minęło 1.5 to nie widzę końca;) Chciałabym do 2 lat. Z drugiej strony nie wyobrażam sobie tandemu, mam nadzieję że przy ewentualnej ciąży sam zrezygnuje...

Mój synek miał półtora roku jak zaszłam w ciąże i karmiłam go nadal. Ale koło 20tc tak mnie sutki bolały ze nie dałam rady i odstawiłam. Po porodzie Witek przyszedł pare razy przytulić sie do cyca, bo tęsknił. I raz jak był chory i sam zrezygnował [emoji23] chyba mleko nie te [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja sie przyznam... mam 171 cm wzrostu i waze 64 kilo... chcialam zejsc do swoich 58 jeszcze przed ciaza, ale chyba nie da rady. Nosze szerokie ciuchy zeby nie bylo widac walkow. Juz nawet rurek nie nosze bo mnie za bardzo obciskaja i czuje sie jak szynka owinieta w sznurek

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Ważę tyle samo i mam tyle samo wzrostu :) Idealnie by było ważyć 60 jak dla mnie :)

Ja tez mam miesnie ale ukryte pod pianka izolacyjna[emoji4] a tak na serio to uprawialam kiedys sporty, ale od kilku lat nie mam czasu. A juz od kiedy zaczely mi soe objawy tarczycowe zaczelam tyc... i juz nie schudlam.

reklama
Witam.....można się dołączyć? :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d
Witaj! Pewnie, że tak! Rozgość się u nas. :) Zapraszam Cię do naszej tabelki tnij.at/starania2018 dopisz się do niej, a jeśli będziesz miała z tym problem napisz do mnie, chętnie pomogę. :) Napisz nam coś o sobie. :)
P.S. Czy na suwaczku widze zamek Malborski? :)

Do góry