reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
no u mnie to bardziej zabarwiony śluz, rzeczywiście może i różowy, ale na pewno nie pojedynczy raz, i chyba zbadam ten progesteron
2019 r. to rzeczywiście spore przesunięcie starań :szok: ze względu na problemy mieszkaniowe czekacie?
ale już masz dziecko, tak?

A to może się udało :) Takie plamienie musi być bez skrzepow no i niby do 3 dni może trwać :) U mnie wystąpiło dokładnie 14 dni po stosunku, szkoda, że temp. wtedy nie mierzylam, bo nie wiem kiedy była owu.

A te przesunięcie starań wynika z tego, że mam obawy przez odwleczone szczepienia syna, mmr dostanie dopiero w maju 2019, to żywa szczepionka i nie chcę ryzykować będąc w ciąży lub mając maleństwo w domu.

Jako, że mamy już jedną szczęściarę @KatiNails postanowiłam dodać nową rubryczkę w naszej tabelce:
Zobacz załącznik 832102
@KatiNails Tam możesz wpisać co chcesz, datę testowania, prognozowaną datę porodu, w przyszłości płeć dzieciątka. Oczywiście dotyczy to nas wszystkie jeśli w końcu którejś się uda. Co wy na to? To taka moja propozycja. :)

A przy okazji pytanie, czy u którejś coś pozmieniać? Daty, cykle?
Kochana jak będę miała jutro na papierze że beta rośnie to wtedy:* na razie termin @ przede mną i kurcze różnie może być :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

czekam na ten Twój wynik bety, ale na pewno wszystko będzie ok, skoro testy już tak szybko Ci wyszły, nic tylko pozazdrościć! kiedy rodzince mówicie?

@adiika nie znam się na szczepieniach, nawet nie wiedziałam, że to może być niebezpieczne dla ciężarnych mam :szok: z pewnością wiecie co robicie :)
skrzepów żadnych nie miałam, nie była to żywa krew, tylko taki śluź albo różowy albo taki brązowy, podejrzewam, że też mogła to być jakaś torbiel, ponoć one tak właśnie barwią :eek: jestem spokojna, nie napalam się na nic, wystarczy mi ostatnie rozczarowanie, jak nie ten cykl, to następny :laugh2:
tylko marzy mi się powiedzieć teściom w Święta, oni tak marzą o kolejnym wnuku, mają już jednego nastolatka i nie mogą się doczekać jakiegoś maleństwa :)
Moi rodzice i teściowa wiedzą ;) [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.

Witaj! Bardzo mi przykro z powodu straty dzieciątka. Mam nadzieję, że będziesz się tu między nami dobrze czuła. Tutaj jest nasza tabelka tnij.at/starania2018 dopisz się do niej, a jeśli będziesz miała z tym problemy to chętnie Ci pomogę. :)

Witam Cię bardzo serdecznie i przykro mi z powodu Twojej straty :(
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski i żeby wszystko przebiegało ok :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

reklama
Witam Cię bardzo serdecznie i przykro mi z powodu Twojej straty :(
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski i żeby wszystko przebiegało ok :*

ckaiyx8d63pd6voi.png
Dzieki [emoji4] bylo ciezko, ale teraz mam nowy plan, lepiej opracowany. A ze o osiaganiu targetow jestem dobra, to wierze, ze sie uda. Mamy z partnerem calkiem nowa strategie i bedziemy sie jej trzymac

Do góry