reklama
adiika
Fanka BB :)
no u mnie to bardziej zabarwiony śluz, rzeczywiście może i różowy, ale na pewno nie pojedynczy raz, i chyba zbadam ten progesteron
2019 r. to rzeczywiście spore przesunięcie starań ze względu na problemy mieszkaniowe czekacie?
ale już masz dziecko, tak?
A to może się udało Takie plamienie musi być bez skrzepow no i niby do 3 dni może trwać U mnie wystąpiło dokładnie 14 dni po stosunku, szkoda, że temp. wtedy nie mierzylam, bo nie wiem kiedy była owu.
A te przesunięcie starań wynika z tego, że mam obawy przez odwleczone szczepienia syna, mmr dostanie dopiero w maju 2019, to żywa szczepionka i nie chcę ryzykować będąc w ciąży lub mając maleństwo w domu.
Kochana jak będę miała jutro na papierze że beta rośnie to wtedy:* na razie termin @ przede mną i kurcze różnie może byćJako, że mamy już jedną szczęściarę @KatiNails postanowiłam dodać nową rubryczkę w naszej tabelce:
Zobacz załącznik 832102
@KatiNails Tam możesz wpisać co chcesz, datę testowania, prognozowaną datę porodu, w przyszłości płeć dzieciątka. Oczywiście dotyczy to nas wszystkie jeśli w końcu którejś się uda. Co wy na to? To taka moja propozycja.
A przy okazji pytanie, czy u którejś coś pozmieniać? Daty, cykle?
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moi rodzice i teściowa wiedzą [emoji14]czekam na ten Twój wynik bety, ale na pewno wszystko będzie ok, skoro testy już tak szybko Ci wyszły, nic tylko pozazdrościć! kiedy rodzince mówicie?
@adiika nie znam się na szczepieniach, nawet nie wiedziałam, że to może być niebezpieczne dla ciężarnych mam z pewnością wiecie co robicie
skrzepów żadnych nie miałam, nie była to żywa krew, tylko taki śluź albo różowy albo taki brązowy, podejrzewam, że też mogła to być jakaś torbiel, ponoć one tak właśnie barwią jestem spokojna, nie napalam się na nic, wystarczy mi ostatnie rozczarowanie, jak nie ten cykl, to następny
tylko marzy mi się powiedzieć teściom w Święta, oni tak marzą o kolejnym wnuku, mają już jednego nastolatka i nie mogą się doczekać jakiegoś maleństwa
1
174974
Gość
Musi być tylko dobrze. <3Kochana jak będę miała jutro na papierze że beta rośnie to wtedy:* na razie termin @ przede mną i kurcze różnie może być
1
174974
Gość
Witaj! Bardzo mi przykro z powodu straty dzieciątka. Mam nadzieję, że będziesz się tu między nami dobrze czuła. Tutaj jest nasza tabelka tnij.at/starania2018 dopisz się do niej, a jeśli będziesz miała z tym problemy to chętnie Ci pomogę.Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Witam Cię bardzo serdecznie i przykro mi z powodu Twojej stratyWitam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski i żeby wszystko przebiegało ok :*
reklama
Dzieki [emoji4] bylo ciezko, ale teraz mam nowy plan, lepiej opracowany. A ze o osiaganiu targetow jestem dobra, to wierze, ze sie uda. Mamy z partnerem calkiem nowa strategie i bedziemy sie jej trzymacWitam Cię bardzo serdecznie i przykro mi z powodu Twojej straty
Trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zobaczyła dwie kreski i żeby wszystko przebiegało ok :*