reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

ooo dziękuję za odpowiedź, martwi mnie to trochę bo w ostatnim cyklu miałam trochę plamień przed samą @ a teraz dobre 6 dni przed @ :oo: ale już nic nie ma, całkiem zgłupiałam, bo do @ zostały 3 dni, kiedy u Ciebie staranka ruszą?
Jak to tak wcześnie i zniknęło może to faktycznie plamienie oplatacujne? A jeśli ono już minęło i zaczęło się jakieś 3 dni temu tak? Bo test już powinien coś pokazać :) bo beta w krwi już po 48h jest

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
przyznam, że też zrobiłam test cichaczem, biel, ale pod jakimś tam dziwnym kątem dostrzegam miejsce na drugą kreskę, tylko to nie jest druga kreska (normalnie bym powiedziała, że mi się przewidziało, to takie mało dostrzegalne), więc czekam na sobotę, mało było staranek w tym cyklu, zdjęć nie wrzucę, bo tam na żywo nic nie widać, chyba, że się jest nawiedzoną staraczką :biggrin2:
To trzymam mocno kciuki [emoji7] żeby się ta druga pojawiła :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

migdalove kochana przykro mi że się nie udało:(ale w nast.miesiacu się uda zobaczysz:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

A w marcu mój narzeczony będzie obchodził 30 urodziny więc mam nadzieję na piękny prezent dla niego w postaci pozytywnego testu. :)

Doczekać się nie mogę kiedy zobaczę dwie śliczne kreski, usłyszeć bicie serduszka... [emoji18]

Link do: Lista.xlsx

A ja tego jak nam ten test i piękne zdjęcie usg pokażesz :)

ooo dziękuję za odpowiedź, martwi mnie to trochę bo w ostatnim cyklu miałam trochę plamień przed samą @ a teraz dobre 6 dni przed @ :oo: ale już nic nie ma, całkiem zgłupiałam, bo do @ zostały 3 dni, kiedy u Ciebie staranka ruszą?

Faktycznie długo poplamilas :/ A będziesz badać progesteron?
Implantacyjne jest różowe i trwa krótko, u mnie np. to był jeden raz na papierze.
U mnie ze staraniami zrobił się mały problem...miałam zacząć od kwietnia 2018, a raczej przesunie mi się wszystko do sierpnia 2019 :(

A w marcu mój narzeczony będzie obchodził 30 urodziny więc mam nadzieję na piękny prezent dla niego w postaci pozytywnego testu. :)

Ooo to piękny byłby prezent :) Mam nadzieję, że się uda w 100% niespodzianka :)

reklama
Jako, że mamy już jedną szczęściarę @KatiNails postanowiłam dodać nową rubryczkę w naszej tabelce:
upload_2017-12-13_14-17-16.png

@KatiNails Tam możesz wpisać co chcesz, datę testowania, prognozowaną datę porodu, w przyszłości płeć dzieciątka. Oczywiście dotyczy to nas wszystkie jeśli w końcu którejś się uda. Co wy na to? To taka moja propozycja. :)

A przy okazji pytanie, czy u którejś coś pozmieniać? Daty, cykle?

Załączniki

• upload_2017-12-13_14-17-16.png
    upload_2017-12-13_14-17-16.png
    22 KB · Wyświetleń: 204
Do góry