reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@adiika nie znam się na szczepieniach, nawet nie wiedziałam, że to może być niebezpieczne dla ciężarnych mam :szok: z pewnością wiecie co robicie :)
skrzepów żadnych nie miałam, nie była to żywa krew, tylko taki śluź albo różowy albo taki brązowy, podejrzewam, że też mogła to być jakaś torbiel, ponoć one tak właśnie barwią :eek: jestem spokojna, nie napalam się na nic, wystarczy mi ostatnie rozczarowanie, jak nie ten cykl, to następny :laugh2:
tylko marzy mi się powiedzieć teściom w Święta, oni tak marzą o kolejnym wnuku, mają już jednego nastolatka i nie mogą się doczekać jakiegoś maleństwa :)

Ja jestem taka, że wszystko analizuję i niedawno doszłam do takiego wniosku, że tak będzie bezpieczniej. Prawda jest taka, że żywe wirusy ze szczepionki są wydalane z organizmu układem oddechowym nawet do 2 miesięcy po iniekcji. Jest w medycynie opisanych kilka przypadków zachorowań po szczepieniu. Więc ja podchodzę do tego na serio :) Jak będziesz miała dzidziusia w brzuszku to na pewno niejednokrotnie będziesz czytała na ten temat ;)
Ja Ci z całego serca życzę żebyś już teraz zafasolkowala :) Sama pamiętam jak zrobiłam test 21 listopada ale powiedzieliśmy wszystkim właśnie dopiero w święta :) Płakalismy ze szczęścia :) Piękna to była atmosfera :)

Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :) Powodzonka w staraniach :)

reklama
Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.

Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Hej :) rozgość się :) trzymam kciuki żebyś szybciutko zobaczyła upragnione 2 kreseczki [emoji8]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Aggs :) powodzenia ;)

Ja po pracy, dzisiaj jakaś taka wyzuta z entuzjazmu. Wściekam sie, bo chciałam jeszcze te parę dni do testu nie dzwigac za dużo, a dzisiaj przyszedł nowy pracownik i szef kazał mi go szkolić. Co gorsza z tego najciezszego sprzetu, wiec pół dnia targalam foteliki o masie 10-17 kg... Ech

Dziewczyny ładną mam przyszłą synową ? :D
1513192194-08f84444620da448-aaaaaa.jpeg
1513192198-f936aec8996cde4a-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png

@KatiNails wszystko bedzie dobrze nie stresuj sie kochana wiecej wiary wiary w to ze sie udalo i ze teraz juz bedzie tylko dobrze ! Bardzo!❤❤️bardzo jeszcze raz ci kochana gratuluje synowa cudowna ale synus twoj przeslodki bedzie kiedys łamał serca kobieta

reklama
@KatiNails wszystko bedzie dobrze nie stresuj sie kochana wiecej wiary wiary w to ze sie udalo i ze teraz juz bedzie tylko dobrze ! Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo jeszcze raz ci kochana gratuluje synowa cudowna ale synus twoj przeslodki bedzie kiedys łamał serca kobieta
Wolałabym żeby kobiecych serc nie łamał [emoji23] :*
Dziękuję Ci Kochana bardzo :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry