adiika
Fanka BB :)
@adiika nie znam się na szczepieniach, nawet nie wiedziałam, że to może być niebezpieczne dla ciężarnych mam z pewnością wiecie co robicie
skrzepów żadnych nie miałam, nie była to żywa krew, tylko taki śluź albo różowy albo taki brązowy, podejrzewam, że też mogła to być jakaś torbiel, ponoć one tak właśnie barwią jestem spokojna, nie napalam się na nic, wystarczy mi ostatnie rozczarowanie, jak nie ten cykl, to następny
tylko marzy mi się powiedzieć teściom w Święta, oni tak marzą o kolejnym wnuku, mają już jednego nastolatka i nie mogą się doczekać jakiegoś maleństwa
Ja jestem taka, że wszystko analizuję i niedawno doszłam do takiego wniosku, że tak będzie bezpieczniej. Prawda jest taka, że żywe wirusy ze szczepionki są wydalane z organizmu układem oddechowym nawet do 2 miesięcy po iniekcji. Jest w medycynie opisanych kilka przypadków zachorowań po szczepieniu. Więc ja podchodzę do tego na serio Jak będziesz miała dzidziusia w brzuszku to na pewno niejednokrotnie będziesz czytała na ten temat
Ja Ci z całego serca życzę żebyś już teraz zafasolkowala Sama pamiętam jak zrobiłam test 21 listopada ale powiedzieliśmy wszystkim właśnie dopiero w święta Płakalismy ze szczęścia Piękna to była atmosfera
Witam chcialam sie przywitac i przedstawic bo jestem nowa. Agnieszka, lat prawie 30, stracilam pierwsza ciaze, ale zamierzam wznowic starania od stycznia.
Napisane na SM-G930T w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj Powodzonka w staraniach