reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
A jak w ogóle się czujesz? Jakieś objawy?
Oprócz tych delikatnych skurczy podobnych jak na @ i tego kłucia w jajnikach to nie [emoji14] ale to dopiero 3t1d więc jest jeszcze czas na objawy [emoji14]
Chociaż liczę na to że będę się lepiej czuła niż w ciąży z synem :)
Piersi nie bolą inaczej niż normalnie bolały od owu do @. Może bardziej senna się robię, albo to kwestia pogody :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Oprócz tych delikatnych skurczy podobnych jak na @ i tego kłucia w jajnikach to nie [emoji14] ale to dopiero 3t1d więc jest jeszcze czas na objawy [emoji14]
Chociaż liczę na to że będę się lepiej czuła niż w ciąży z synem :)
Piersi nie bolą inaczej niż normalnie bolały od owu do @. Może bardziej senna się robię, albo to kwestia pogody :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ojjj gdybyś Ty wiedziała jaką nadzieją napawają mnie te Twoje bóle :p Najchętniej zasnęłabym na 3 dni i obudziła się na testowanie :p

Ojjj gdybyś Ty wiedziała jaką nadzieją napawają mnie te Twoje bóle [emoji14] Najchętniej zasnęłabym na 3 dni i obudziła się na testowanie :p
Spróbuj zatestować :* mi test pozytywny wyszedł na 6 dni przed terminem @ [emoji14] na staraczkach 2017 dziś z kolei jednej dziewczynie 3 dni przed terminem @ i to też nie z porannego moczu wyszedł piękny pozytyw :)
Także próbuj :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Spróbuj zatestować :* mi test pozytywny wyszedł na 6 dni przed terminem @ [emoji14] na staraczkach 2017 dziś z kolei jednej dziewczynie 3 dni przed terminem @ i to też nie z porannego moczu wyszedł piękny pozytyw :)
Także próbuj :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Hahaha dzisiaj dwa razy wchodziłam do rossmana, brałam test i odkładałam na półkę :p Jak jutro moje wiadro testów nie dotrze, to pewnie pęknę :p

reklama
Do góry