reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
A jak w ogóle się czujesz? Jakieś objawy?
Oprócz tych delikatnych skurczy podobnych jak na @ i tego kłucia w jajnikach to nie [emoji14] ale to dopiero 3t1d więc jest jeszcze czas na objawy [emoji14]
Chociaż liczę na to że będę się lepiej czuła niż w ciąży z synem :)
Piersi nie bolą inaczej niż normalnie bolały od owu do @. Może bardziej senna się robię, albo to kwestia pogody :)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Oprócz tych delikatnych skurczy podobnych jak na @ i tego kłucia w jajnikach to nie [emoji14] ale to dopiero 3t1d więc jest jeszcze czas na objawy [emoji14]
Chociaż liczę na to że będę się lepiej czuła niż w ciąży z synem :)
Piersi nie bolą inaczej niż normalnie bolały od owu do @. Może bardziej senna się robię, albo to kwestia pogody :)

ckaiyx8d63pd6voi.png
Ojjj gdybyś Ty wiedziała jaką nadzieją napawają mnie te Twoje bóle :p Najchętniej zasnęłabym na 3 dni i obudziła się na testowanie :p

Ojjj gdybyś Ty wiedziała jaką nadzieją napawają mnie te Twoje bóle [emoji14] Najchętniej zasnęłabym na 3 dni i obudziła się na testowanie :p
Spróbuj zatestować :* mi test pozytywny wyszedł na 6 dni przed terminem @ [emoji14] na staraczkach 2017 dziś z kolei jednej dziewczynie 3 dni przed terminem @ i to też nie z porannego moczu wyszedł piękny pozytyw :)
Także próbuj :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Spróbuj zatestować :* mi test pozytywny wyszedł na 6 dni przed terminem @ [emoji14] na staraczkach 2017 dziś z kolei jednej dziewczynie 3 dni przed terminem @ i to też nie z porannego moczu wyszedł piękny pozytyw :)
Także próbuj :*

ckaiyx8d63pd6voi.png

Hahaha dzisiaj dwa razy wchodziłam do rossmana, brałam test i odkładałam na półkę :p Jak jutro moje wiadro testów nie dotrze, to pewnie pęknę :p

reklama
Do góry