reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ale do tego marca możecie się starać?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie raczej nie, biorę Proverę a ona obkurcza macice, tak jak powinna się obkurczyc sama naturalnie gdy nie dochodzi do zapłodnienia. Więc jeśli będę miała owulacje przed 14dc i jakimś cudem doszłoby do zapłodnienia to ten lek i tak obkurczy macice i wyeliminuje zarodek, albo może zarodek przetrwać ale za to będzie miał wady...

Link do: Lista.xlsx

To tylko dwa cykle będę czekać, bo tak mam brać Proverę, potem w cyklu tym marcowym mam kontrol u gina, może przy badaniu wyjdzie ze jest ok i spokojnie będziemy mogli się starać. :)

Link do: Lista.xlsx
To trzymam kciuki żeby w marcu było wszystko ok i żeby zaskoczyło w pierwszym cyklu :*

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

buuu, byłam pewna że będziesz naszą drugą ciężarówką sierpniową:hmm:
ale nie załamujemy się, jak już pisałam - dzieciaki z września są fajne :laugh2: nowy rok - nowy dzidziuś!
W moim przypadku w najlepszym wypadku będzie to grudniowe dzieciątko, jesli uda się za pierwszym razem, bo przerywam starania ze względu na leczenie. ;)

reklama
Do góry