No ja zrozumiałam że chyba nie.. bo lekiAle do tego marca możecie się starać?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
A szkodaaaaa... Ja tak Migdalove kibicowałam szybciej ciąży [emoji7]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja zrozumiałam że chyba nie.. bo lekiAle do tego marca możecie się starać?
No właśnie raczej nie, biorę Proverę a ona obkurcza macice, tak jak powinna się obkurczyc sama naturalnie gdy nie dochodzi do zapłodnienia. Więc jeśli będę miała owulacje przed 14dc i jakimś cudem doszłoby do zapłodnienia to ten lek i tak obkurczy macice i wyeliminuje zarodek, albo może zarodek przetrwać ale za to będzie miał wady...Ale do tego marca możecie się starać?
To tylko dwa cykle będę czekać, bo tak mam brać Proverę, potem w cyklu tym marcowym mam kontrol u gina, może przy badaniu wyjdzie ze jest ok i spokojnie będziemy mogli się starać.No ja zrozumiałam że chyba nie.. bo leki
A szkodaaaaa... Ja tak Migdalove kibicowałam szybciej ciąży [emoji7]
To trzymam kciuki żeby w marcu było wszystko ok i żeby zaskoczyło w pierwszym cyklu :*To tylko dwa cykle będę czekać, bo tak mam brać Proverę, potem w cyklu tym marcowym mam kontrol u gina, może przy badaniu wyjdzie ze jest ok i spokojnie będziemy mogli się starać.
Link do: Lista.xlsx
Do tego czasu może nawet zrobimy badania mojemu narzeczonemu, żeby też mieć jasność.To trzymam kciuki żeby w marcu było wszystko ok i żeby zaskoczyło w pierwszym cyklu :*
Doczekać się nie mogę kiedy zobaczę dwie śliczne kreski, usłyszeć bicie serduszka... [emoji18]@Migdalove oby po tym leku szybko Wam się udało
Ja też dziś znowu z Tobą zaczęłam cykl
W moim przypadku w najlepszym wypadku będzie to grudniowe dzieciątko, jesli uda się za pierwszym razem, bo przerywam starania ze względu na leczenie.buuu, byłam pewna że będziesz naszą drugą ciężarówką sierpniową
ale nie załamujemy się, jak już pisałam - dzieciaki z września są fajne nowy rok - nowy dzidziuś!