reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Czy któraś z was używa tych testów?
1513155824-816cbec747be962d-aaaaaa.png

Link do: Lista.xlsx

@Migdalove Kochana następny cykl jest Twój :*
A ten skrocil Ci się do 27 dni więc jest dobrze :) Ja też czekam na @, bo mamy równy cykl w tym miesiącu ;) Przedwczoraj mnie wysypalo diodami, dziś ciągnie podbrzusze, no ale ja jeszcze bez staranek i czekam na te małpisko ;)

@StarAnia witaj :) Ja chętna i mogę iść popracować za Ciebie ;P Oby tylko nie jakies ciężkie zajęcie ;)

@judytka777 Kochana tule Cię mocno, życzę Ci by wszystko się dobrze potoczyło, pisz co Ci siedzi na sercu :* Smutno tu bez Ciebie, zgadzam się z @nata$za88.

Któraś z Was pytała się o plamienia przed @. Wg mnie ale nie jestem pewna plamienia przed miesiączka trwające kilka dni mogą wskazywać na niski progesteron.
A bolesne cyce już nawet od razu po owu mogą wskazywać na wysoki poziom progesteronu.

Po dokładnym przeanalizowaniu leku który biorę, mam brać starania przekładamy na marzec. W tym cyklu mam brać tabletki od 14dc przez 12 dni, w następnym tak samo. W marcu kontrol u lekarza i zobaczymy jak będzie, może akurat dostaniemy mocne zielone światło. :)

Po dokładnym przeanalizowaniu leku który biorę, mam brać starania przekładamy na marzec. W tym cyklu mam brać tabletki od 14dc przez 12 dni, w następnym tak samo. W marcu kontrol u lekarza i zobaczymy jak będzie, może akurat dostaniemy mocne zielone światło. :)

Ale do tego marca możecie się starać?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laski nie wiem jak robią te bobo testy żółte tym bardziej że on ma czułość 25mlU (wcześniej robiłam 10mlU a nie było tak mocnej kreski). Też nie robiłam z porannego moczu tylko teraz i jakoś bardzo siku mi się nie chciało... Chyba powoli jestem spokojniejsza jak już kreska taka piękna [emoji7]
1513159893-a298fc58a23e5e94-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry