reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny. Nie wiem co robić, doczytałam ulotkę tego leku i mnie zmroziło...
1512642738-209a5eac9642aa1b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyczytałam, że jedna dziewczyna szybko zaszła w ciążę. Inna już w ciąży pisała, że dziecko prawidłowo się rozwija i jakiś lekarz gdzieś się wypowiadał, że jest małe prawdopodobieństwo wystąpienia tych zaburzeń rozwojowych.

Najlepsze jest to, że cały czas nie myślałam nawet, że mogłam w tym cyklu zajść w ciążę a jak to przeczytałam to zaczęłam się bać jak bym wiedziała, że już jestem. [emoji23] Ahh my kobiety...

Najlepsze jest to, że cały czas nie myślałam nawet, że mogłam w tym cyklu zajść w ciążę a jak to przeczytałam to zaczęłam się bać jak bym wiedziała, że już jestem. [emoji23] Ahh my kobiety...

Standardowe myślenie kobiety [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde teściowa ze swoją pierwszą synową pokłócona to teraz dzwoni do mnie żebym przyjeżdżała pomóc jej [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko;)

U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko;)
Trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

Zapisałam się na kurs samoobrony dla kobiet ale chyba nie skorzystam, bo trzeba mieć wykupione ubezpieczenie indywidualne od następstw nieszczęśliwych wypadków. Z resztą może z innego powodu nie będę też mogła chodzić na takie kursy, kto wie. ;)

Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.

Trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

Zapisałam się na kurs samoobrony dla kobiet ale chyba nie skorzystam, bo trzeba mieć wykupione ubezpieczenie indywidualne od następstw nieszczęśliwych wypadków. Z resztą może z innego powodu nie będę też mogła chodzić na takie kursy, kto wie. ;)

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
Za to w przyszłym tygodniu na podwójne zajecia jadę [emoji6]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]
Dziękuje postoje albo jeszcze lepiej wyjde [emoji3]

U mnie cos jakby zaczynało ruszać w sprawie bo testy owu takie cuda pokazują
1512665195-3d9769555c628674-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Mnie coś brzuch pobolewa na @...

Idę kisiel ugotować i z moim ukochanym będziemy oglądać film. :)

Do góry