reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny. Nie wiem co robić, doczytałam ulotkę tego leku i mnie zmroziło...
1512642738-209a5eac9642aa1b-aaaaaa.jpeg

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm.. a czytałaś na necie coś o tym leku?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Wyczytałam, że jedna dziewczyna szybko zaszła w ciążę. Inna już w ciąży pisała, że dziecko prawidłowo się rozwija i jakiś lekarz gdzieś się wypowiadał, że jest małe prawdopodobieństwo wystąpienia tych zaburzeń rozwojowych.

Najlepsze jest to, że cały czas nie myślałam nawet, że mogłam w tym cyklu zajść w ciążę a jak to przeczytałam to zaczęłam się bać jak bym wiedziała, że już jestem. [emoji23] Ahh my kobiety...

Najlepsze jest to, że cały czas nie myślałam nawet, że mogłam w tym cyklu zajść w ciążę a jak to przeczytałam to zaczęłam się bać jak bym wiedziała, że już jestem. [emoji23] Ahh my kobiety...

Standardowe myślenie kobiety [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde teściowa ze swoją pierwszą synową pokłócona to teraz dzwoni do mnie żebym przyjeżdżała pomóc jej [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko;)

U mnie okazuje się dziś 1dc... czyli jutro nie testuję. Nowy cykl, nowe nadzieje. Ale już widzę, że będzie ciężko, tym razem tylko 9 dni fazy lutealnej. Podobno witamina b6 pomaga na wydłużenie fl, będę próbować od jutra.
KatiNails, moja się skarży zawsze do nas na tą synową z którą mieszka. Reszta jest w porządku bo daleko;)
Trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

Zapisałam się na kurs samoobrony dla kobiet ale chyba nie skorzystam, bo trzeba mieć wykupione ubezpieczenie indywidualne od następstw nieszczęśliwych wypadków. Z resztą może z innego powodu nie będę też mogła chodzić na takie kursy, kto wie. ;)

Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.

Trzymam kciuki za kolejny cykl! :)

Zapisałam się na kurs samoobrony dla kobiet ale chyba nie skorzystam, bo trzeba mieć wykupione ubezpieczenie indywidualne od następstw nieszczęśliwych wypadków. Z resztą może z innego powodu nie będę też mogła chodzić na takie kursy, kto wie. ;)

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
Za to w przyszłym tygodniu na podwójne zajecia jadę [emoji6]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]
Dziękuje postoje albo jeszcze lepiej wyjde [emoji3]

U mnie cos jakby zaczynało ruszać w sprawie bo testy owu takie cuda pokazują
1512665195-3d9769555c628674-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Mnie coś brzuch pobolewa na @...

Idę kisiel ugotować i z moim ukochanym będziemy oglądać film. :)

Do góry