reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

To trzymam kciuki żeby to mieszkanko się znalazło &&&

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :) Ostatnio babka nas załatwiła a już może byśmy na swoim byli. Teraz są takie oferty, że szkoda gadać albo za drogie mieszkania albo w tragicznym stanie.
MDM też już nam chyba przepadło :/ Bo nasz doradca finansowy mówiła że najlepiej do pierwszych dni grudnia składać papiery bo potem może już nie być funduszy na MDM no a my nawet mieszkania żadnego nie mamy nie mówiąc o kredycie ...

reklama
Dziękuję :) Ostatnio babka nas załatwiła a już może byśmy na swoim byli. Teraz są takie oferty, że szkoda gadać albo za drogie mieszkania albo w tragicznym stanie.
MDM też już nam chyba przepadło :/ Bo nasz doradca finansowy mówiła że najlepiej do pierwszych dni grudnia składać papiery bo potem może już nie być funduszy na MDM no a my nawet mieszkania żadnego nie mamy nie mówiąc o kredycie ...
Skąd ja znam walkę o mieszkanie... Też właśnie patrzyłam w Mk na mieszkania ale nawet nie ma mowy o wynajęciu... Kredytu nie dostaniemy też na drugie i musimy mieszkać niestety z rodzicami a różowo nie jest... Ile bym dała za to by cofnąć czas i przyjąć ofertę byłego szefa mojego narzeczonego...

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś 20 dc. Od czasu owulacji pobolewa mnie trochę brzuch właściwie codziennie. Zwykle od owulacji do okresu bolały mnie trochę piersi, w tym miesiącu nic nie bolą jak do tej pory.

U mnie dziś 20 dc. Od czasu owulacji pobolewa mnie trochę brzuch właściwie codziennie. Zwykle od owulacji do okresu bolały mnie trochę piersi, w tym miesiącu nic nie bolą jak do tej pory.
To idziemy prawie w tym samym tempie. :) Może nas obie zaskoczy pozytywny test. :)

Co dzisiaj robicie na obiad?
Ja wymyśliłam domowe frytki z piekarnika + mięsko z kurczaka + jakąś fajną surówkę. :)

Zdecydowanie masz rację. :) Ja nie wiem jak wytrzymam ten niecały tydzień czekania na termin @ by zrobić test. [emoji23]

Ja powinnam dostać okresu 16.12 więc jeszcze tydzień. Ale w sumie nigdy testów nie robię bo zawsze na 2-3 dni przed już czuję czy okres będzie głównie za sprawą pogorszenia cery i płaczliwego nastroju. Ale mam nadzieję, że w końcu nastanie miesiąc kiedy nie przyjdzie :)

Ja powinnam dostać okresu 16.12 więc jeszcze tydzień. Ale w sumie nigdy testów nie robię bo zawsze na 2-3 dni przed już czuję czy okres będzie głównie za sprawą pogorszenia cery i płaczliwego nastroju. Ale mam nadzieję, że w końcu nastanie miesiąc kiedy nie przyjdzie :)
Ja raz też byłam pewna, że dostanę okres, ale go nie dostałam, czułam już później, że jestem w ciąży ale testy wychodziły negatywne, akurat u mnie to była ciąża pozamaciczna. Ale pierwsze objawy przy takiej ciąży są takie same jak przy tej fizjologicznej. Możesz czuć się tak samo jak na @ a jednak ona nie przyjdzie, natura płata nam figle. :) Oby w ogóle do żadnej z nas nie przyszła @ :)

reklama
Ja raz też byłam pewna, że dostanę okres, ale go nie dostałam, czułam już później, że jestem w ciąży ale testy wychodziły negatywne, akurat u mnie to była ciąża pozamaciczna. Ale pierwsze objawy przy takiej ciąży są takie same jak przy tej fizjologicznej. Możesz czuć się tak samo jak na @ a jednak ona nie przyjdzie, natura płata nam figle. :) Oby w ogóle do żadnej z nas nie przyszła @ :)

Też byłam raz w ciąży ale wtedy miałam objawy takie jak wrażliwość sutków, biały śluz no i idealną cerę, niestety długo się tą ciążą nie pocieszyłam. Mam jednak nadzieję, że skoro kiedyś udało się raz zajść to w końcu uda się i drugi raz. Czekam cierpliwie na swoją kolej :)

Do góry