reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
Za to w przyszłym tygodniu na podwójne zajecia jadę [emoji6]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]
Dziękuje postoje albo jeszcze lepiej wyjde [emoji3]

U mnie cos jakby zaczynało ruszać w sprawie bo testy owu takie cuda pokazują
1512665195-3d9769555c628674-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png
Zdrówka dużo dla Was, uściski przesyłam! :)

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na uregulowanie cyklu fzieczyny polecały castangusa. Może i u ciebie sie sprawdzi.
QUOTE]
Dzięki, też o tym słyszałam. Tylko u mnie to podejrzewam że z powodu karmienia te cykle jeszcze nieregularne, nie wiem czy to by coś pomogło, czy lepiej czekać cierpliwie(ale to już w sumie 18 miesiąc po porodzie). I czy w ogóle można to stosować przy karmieniu, zaraz coś poszukam na ten temat.

Dzięki, też o tym słyszałam. Tylko u mnie to podejrzewam że z powodu karmienia te cykle jeszcze nieregularne, nie wiem czy to by coś pomogło, czy lepiej czekać cierpliwie(ale to już w sumie 18 miesiąc po porodzie). I czy w ogóle można to stosować przy karmieniu, zaraz coś poszukam na ten temat.

Przy kp tego castangusa raczej nie można. To już lepiej zapytać lekarza [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

Hej dziewczyny :) Wieki mnie tu nie było i nawet nie wiem co u was bo nie było czasu czytać.
Nadrabiać już nie będę bo za dużo czasu by mi to zajęło :)
U nas przygotowania do świąt powoli ruszają, jutro wysyłam paczuszkę świąteczną dla maluszka z grupy ciężarówek mojej córy :)
Za 29 dni wizyta u lekarza i mam nadzieję, że powoli zaczniemy ruszać w kierunku starań :)
Powoli też zaczynam przygotowania do roczku małej i ślubu cywilnego.
Jest tylko jeden problem jeśli nie znajdziemy na czas mieszkania, to ślub będzie trzeba przełożyć ale jedno jest pewne na pewno odbędzie się w przyszłym roku tylko jak już w innym miesiącu.

Witam się w 3dc :) dzisiaj biore 2 tabletke clo. Umówiłam się na monitoring na za tydzień w piątek :) zaraz lece do pracy na prasowanie :) a no i kupiłam mężowi Salfazin i mu troszke nagadałam że się źle odżywia to teraz zaczął jeść owocki i mówił że nie będzie kupował pączków w drodze do pracy :) co tam u was dziewczyny? Jakieś plany na weekend?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) Wieki mnie tu nie było i nawet nie wiem co u was bo nie było czasu czytać.
Nadrabiać już nie będę bo za dużo czasu by mi to zajęło :)
U nas przygotowania do świąt powoli ruszają, jutro wysyłam paczuszkę świąteczną dla maluszka z grupy ciężarówek mojej córy :)
Za 29 dni wizyta u lekarza i mam nadzieję, że powoli zaczniemy ruszać w kierunku starań :)
Powoli też zaczynam przygotowania do roczku małej i ślubu cywilnego.
Jest tylko jeden problem jeśli nie znajdziemy na czas mieszkania, to ślub będzie trzeba przełożyć ale jedno jest pewne na pewno odbędzie się w przyszłym roku tylko jak już w innym miesiącu.
To trzymam kciuki żeby to mieszkanko się znalazło &&&

Ja zapislam sie na zumbe z chusta (można maluszka zamotać w chuście) i jakoś nie udało mi sie dotrzeć [emoji23]
A w weekend pierwszy zjazd, trzymajcie kciuki bo z lekka stresa mam. Dawno mnie nie było na uczelni i boje sie ze nie ogarnę [emoji33]

U nas choróbska nie odpuszczają, Witus ma sie lepiej, został lekki kaszel ale za to Mikołaj zaczyna gorączkować. Emil ząbkuje [emoji15]

atdc9vvjktz16vlw.png
Trzymamy kciuki za szkołe! && a Ty daj znać jakie wrażenia po tej zumbie :) ciekawa jestem :) jak będe miala dzidzie to też mam zamiar chodzić właśnie na jakieś fajne zajęcia :)

atdc9vvjktz16vlw.png
No i zdrówka dla maluchów [emoji173]

Mnie coś brzuch pobolewa na @...

Idę kisiel ugotować i z moim ukochanym będziemy oglądać film. :)

Jak tam dzisiaj się sprawy miejwają? Boli brzuch nadal jak na @? Ktory dc? :) bo ja mocno trzymam kciuki cały czas za Ciebie!!! I oczywiście za reszte dziewczyn testujących niedługo :)

reklama
Jak tam dzisiaj się sprawy miejwają? Boli brzuch nadal jak na @? Ktory dc? :) bo ja mocno trzymam kciuki cały czas za Ciebie!!! I oczywiście za reszte dziewczyn testujących niedługo :)

Hej! Aktualnie nic mnie nie boli. ;) Dzisiaj 23dc ale chciałbym już 29 i sięgnąć po test. :) Wczoraj i przez kilka dni wcześniej miałam bardzo wrażliwe sutki ale to też może być na @ bądź od tych tabletek Provera. Dziękuję za kciuki. [emoji813]

Do góry