reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A to nie przypadkiem od usg? Mnie zawsze swędzi po tym żelu i od razu jak wróce to musze się umyć

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem... Pierwszy raz tak mam, zero świądu, zero pieczenia, brak przykrego zapachu tylko ten brzydki śluz al'a twarożek... Fujjj

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja bym też tak powiedziała. Mam podobnie. Gorąca kąpiel [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ja też nie mogłabym chodzić z tym żelem w sobie. Dopiero teraz zauważyłam, ten śluz... Oby to nic poważnego.

1512590509-e20af8bd248064be-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny zdrówko za 2 kreseczki każdej z nas w bieżącym cyklu!!!

Oj ja też nie mogłabym chodzić z tym żelem w sobie. Dopiero teraz zauważyłam, ten śluz... Oby to nic poważnego.

Zobaczysz jutro. Ale wydaje mi się, że to po usg :) będzie dobrze :) a może to fasolka już tam się gdzieś wgryza i daje io sobie znać :)

Zobaczysz jutro. Ale wydaje mi się, że to po usg :) będzie dobrze :) a może to fasolka już tam się gdzieś wgryza i daje io sobie znać :)

Też o tym pomyślałam! Ale nie dam się zwariować [emoji23] Poczekam cierpliwie do 14 grudnia. :)

Mój pies od teściów dostał nową piłeczke piszczącą i nas męczy bo cały czas chce się bawić a ten dzwięk nie zaciekawy

Najgorsze jest to czekanie po owulacji. Ja to ostatnio prawie zwariowałam. Obiecałam sobie że w tym cyklu już się nie będę tak zachowywać bo się strasznie nakręciłam. A to chyba przez te święta i to że sobie wmówiłam że napewno się udało i że mężowi test do buta a teściom i rodzinie powiemy w wigilię. Nigdy więcej! Poźniej tylko niepotrzebny płacz. Ale już sobie wytłumaczyłam że to nie ode mnie już zależało bo zrobiliśmy z mężem co mogliśmy. Teraz staram się myśleć pozytywnie i że może musimy trochę dłużej poczekać a żaden płacz i obsesyjne czytanie o objawach ciąży tego nie zmienią. Rozpisałam się troche ale w tym cyklu tak mnie zabolał ten negatywny test że musiałam to z siebie wyrzucić.

reklama
Najgorsze jest to czekanie po owulacji. Ja to ostatnio prawie zwariowałam. Obiecałam sobie że w tym cyklu już się nie będę tak zachowywać bo się strasznie nakręciłam. A to chyba przez te święta i to że sobie wmówiłam że napewno się udało i że mężowi test do buta a teściom i rodzinie powiemy w wigilię. Nigdy więcej! Poźniej tylko niepotrzebny płacz. Ale już sobie wytłumaczyłam że to nie ode mnie już zależało bo zrobiliśmy z mężem co mogliśmy. Teraz staram się myśleć pozytywnie i że może musimy trochę dłużej poczekać a żaden płacz i obsesyjne czytanie o objawach ciąży tego nie zmienią. Rozpisałam się troche ale w tym cyklu tak mnie zabolał ten negatywny test że musiałam to z siebie wyrzucić.

Rozumiem co czujesz. Swego czasu też tak miałam, czułam się taka beznadziejna... Ale jak człowiek wrzuci na luz to negatywy już lepiej się znosi.

Trzymam kciuki za Was wszystkie kochane! [emoji813]

Do góry