Dziękuję :*Zrobione
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :*Zrobione
Ja jestem po owu i na razie tfu tfu się nie nakręcam i nie myślę czy wyszło czy nie [emoji14]Hej dziewczyny[emoji4]ja czuję się jak mówi narodzone.jakoś tak psychicznie odpuscilam[emoji4]ciekawe[emoji23]bo napewno po owulacji zacznę jak zwykle schodowa i wymyślać objawy[emoji23][emoji23]
Witam nowe staraczki[emoji4]powodzenia życzę.
Przykro mi z powodu nagatywow[emoji17]przytulam
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie, wrzuć! [emoji813]Dużo wytrwałości i cierpliwosci w staraniach :*
Żeby to było takie proste, wytrzymać i poczekać choćby z 3 dni po terminie @, wtedy zrobić test i się nie rozczarować. Zacząć się cieszyć, że się udało
Zapewne będzie tak, że zrobi się wysyp i jedna za drugą będzie pokazywać pozytyw, jakbyście się zgadaly i będą podobne terminy
Ja testowalam 6 albo 7 dni po terminie i pamiętam jak bałam się zobaczyć negatyw, nawet jak wysoka temp utrzymywała mi się cały czas i wiedziałam, że coś już jest na rzeczy.
Udało mi się umówić do gina na 24 stycznia i w końcu zrobię cytologie, bo w tym roku w ogóle nie robiłam :/
Ma któraś z Was Hashimoto? Mam dostęp do gazety elektronicznej i tam jest artykuł, mogę wrzucić jak chcecie
Aa no ja mam też normy podane ale dla wyczytałam że dla staraczek najlepszy poziom to 1
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to już jest, każda kobieta ma też swoje normy. ja miałam lekko powyżej 2 i lekarz stwierdził, że to za dużo. A będziesz szła z tymi wynikami do lekarza?Aa no ja mam też normy podane ale dla wyczytałam że dla staraczek najlepszy poziom to 1
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Pokaże ginowi jak będe na monitoringu dopiero. @ chyba już tuż tuż bo progesteron taki niski.. ehh a na monitoring mam iść 11/12dc. Zobaczymy co on powie. W maju tsh miałam okolo 1 ale tak wgl to tsh mi się tak waha własnie co badanie to inny wynikTak to już jest, każda kobieta ma też swoje normy. ja miałam lekko powyżej 2 i lekarz stwierdził, że to za dużo. A będziesz szła z tymi wynikami do lekarza?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom