reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny[emoji4]ja czuję się jak mówi narodzone.jakoś tak psychicznie odpuscilam[emoji4]ciekawe[emoji23]bo napewno po owulacji zacznę jak zwykle schodowa i wymyślać objawy[emoji23][emoji23]
Witam nowe staraczki[emoji4]powodzenia życzę.
Przykro mi z powodu nagatywow[emoji17]przytulam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem po owu i na razie tfu tfu się nie nakręcam i nie myślę czy wyszło czy nie [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dużo wytrwałości i cierpliwosci w staraniach :*
Żeby to było takie proste, wytrzymać i poczekać choćby z 3 dni po terminie @, wtedy zrobić test i się nie rozczarować. Zacząć się cieszyć, że się udało :)

Zapewne będzie tak, że zrobi się wysyp i jedna za drugą będzie pokazywać pozytyw, jakbyście się zgadaly i będą podobne terminy ;)

Ja testowalam 6 albo 7 dni po terminie i pamiętam jak bałam się zobaczyć negatyw, nawet jak wysoka temp utrzymywała mi się cały czas i wiedziałam, że coś już jest na rzeczy.
Udało mi się umówić do gina na 24 stycznia i w końcu zrobię cytologie, bo w tym roku w ogóle nie robiłam :/

Ma któraś z Was Hashimoto? Mam dostęp do gazety elektronicznej i tam jest artykuł, mogę wrzucić jak chcecie :)

Dużo wytrwałości i cierpliwosci w staraniach :*
Żeby to było takie proste, wytrzymać i poczekać choćby z 3 dni po terminie @, wtedy zrobić test i się nie rozczarować. Zacząć się cieszyć, że się udało :)

Zapewne będzie tak, że zrobi się wysyp i jedna za drugą będzie pokazywać pozytyw, jakbyście się zgadaly i będą podobne terminy ;)

Ja testowalam 6 albo 7 dni po terminie i pamiętam jak bałam się zobaczyć negatyw, nawet jak wysoka temp utrzymywała mi się cały czas i wiedziałam, że coś już jest na rzeczy.
Udało mi się umówić do gina na 24 stycznia i w końcu zrobię cytologie, bo w tym roku w ogóle nie robiłam :/

Ma któraś z Was Hashimoto? Mam dostęp do gazety elektronicznej i tam jest artykuł, mogę wrzucić jak chcecie :)
Pewnie, wrzuć! [emoji813]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 Ja to znowu mam tak, że od progu krzyczę, że chce znieczulenie i się dotknąć bez niego nie dam :) Kiedyś się pani stomatolog ze mnie śmiała, że rtg zęba to może jednak się nam uda zrobić bez znieczulenia :-D

@wisienka94
1512482124-6a51f18de76afc69-aaaaaa.png

1512482215-8f8fc0fa2cde89b7-aaaaaa.png

Aa no ja mam też normy podane ale dla wyczytałam że dla staraczek najlepszy poziom to 1

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to już jest, każda kobieta ma też swoje normy. :) ja miałam lekko powyżej 2 i lekarz stwierdził, że to za dużo. A będziesz szła z tymi wynikami do lekarza?

reklama
Tak to już jest, każda kobieta ma też swoje normy. :) ja miałam lekko powyżej 2 i lekarz stwierdził, że to za dużo. A będziesz szła z tymi wynikami do lekarza?

Pokaże ginowi jak będe na monitoringu dopiero. @ chyba już tuż tuż bo progesteron taki niski.. ehh a na monitoring mam iść 11/12dc. Zobaczymy co on powie. W maju tsh miałam okolo 1 ale tak wgl to tsh mi się tak waha własnie co badanie to inny wynik

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry