reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

@k_e witamy w naszych skromnych progach póki co może jeszcze nadzieja jest w drugą stronę i może bardziej przypasujesz na wątek sierpniowych mam &&&& ❤❤
@KatiNails jeśli to miało by być plamienie okołoowulacyjne to oznaczać by mogło ze mój cykl bedzie trwal po staremu 28dni no ciekawe zobaczymy jak to sie sprawdzi w praktyce a tak w ogóle robisz mi smaka.na te twoje obiadki i pyszności z prezentowanego przez teściowa sprzętu
@Mamamia90 przykro mi kochana i już teraz życzę ci owocnego kolejnego cyklu
Kobietki ktore jeszcze są przed @@@ &&&&& Bardzo!❤❤️bardzo mocno trzymam
@Migdalove super ze jestes nasza informatorko. !❤❤️

Ostatnia edycja:
reklama
Wiecie co, mój narzeczony chyba sam nakręcił się na ten cykl. ;p Jak mówię, że np pobolewa mnie jakoś inaczej czy coś to "może w ciąży jesteś" i taki uśmiech ;D Miał nadzieję, że jutro już będę coś wiedziała, ale jedynie pewna informacja może być tylko negatywna, że nawet nie mam drugiej fazy cyklu.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, mój narzeczony chyba sam nakręcił się na ten cykl. ;p Jak mówię, że np pobolewa mnie jakoś inaczej czy coś to "może w ciąży jesteś" i taki uśmiech ;D Miał nadzieję, że jutro już będę coś wiedziała, ale jedynie pewna informacja może być tylko negatywna, że nawet nie mam drugiej fazy cyklu.

Napewno wszystko będzie dobrze!! Trzymam kciuki. Daj znać od razu po :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No ponoć faceci wyczuwają takie rzeczy... także może jest coś na rzeczy :)

Oj oby oby. Śmiał się, że mam nasiusiać do sody oczyszczonej, o której ostatnio pisała jedna z dziewczyn. :D Aczkolwiek, jeśli jutro wyjdzie, że druga faza jest, to i tak testuje gdzieś w połowie miesiąca bo tak mam mieć @. No chyba, że lekarz mnie wyślę na betę, może też tak być. ;)

Przyszły mi dziś testy ciązowe. Zamówiłam na allegro koszt jednego to 1zł, czułość 10. Przesyłka do paczkomatu 8,60 :)
1512488470-2959205763d41b10-aaaaaa.jpeg

Migdalove, mój też niby coś przeczuwa, że już teraz się udało. Ale ja tam się nie chcę nastawiać... Tylko czekam czy przypadkiem już dzis czy jutro @ nie przyjdzie i nie trzeba będzie testu. Eh byle do piątku. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:)
Wisienka94 dla Ciebie kciuki żeby się z tych testów przydał tylko jeden:)

Migdalove, mój też niby coś przeczuwa, że już teraz się udało. Ale ja tam się nie chcę nastawiać... Tylko czekam czy przypadkiem już dzis czy jutro @ nie przyjdzie i nie trzeba będzie testu. Eh byle do piątku. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę:)
Wisienka94 dla Ciebie kciuki żeby się z tych testów przydał tylko jeden:)
Trzymam kciuki!! [emoji8] jakby mi na jednym pokazał 2 kreski to chyba nasikałabym na wszestkie zobaczyć czy na nich też będzie :)

reklama
@k_e witamy w naszych skromnych progach póki co może jeszcze nadzieja jest w drugą stronę i może bardziej przypasujesz na wątek sierpniowych mam &&&& [emoji173][emoji173]
@KatiNails jeśli to miało by być plamienie okołoowulacyjne to oznaczać by mogło ze mój cykl bedzie trwal po staremu 28dni no ciekawe zobaczymy jak to sie sprawdzi w praktyce a tak w ogóle robisz mi smaka.na te twoje obiadki i pyszności z prezentowanego przez teściowa sprzętu
@Mamamia90 przykro mi kochana i już teraz życzę ci owocnego kolejnego cyklu
Kobietki ktore jeszcze są przed @@@ &&&&& Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo mocno trzymam
@Migdalove super ze jestes nasza informatorko. ![emoji173][emoji173]️
Kochana to zapraszam do siebie [emoji8] na obiadek i deser [emoji14] dziś upiekłam ciastka :) ciasto robiło się w 20 sekund [emoji23] i piekłam 20 minut :) nawet mój dziec który nie lubi domowych wypieków dziś się zajadal jak dziki :)
Jutro robię likier jajeczny [emoji7] póki jeszcze nie zaciążyłam [emoji14]
1512496020-f910365a51c955c9-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry