reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

A ja co chwila latam do toalety, i podbrzusze mnie przy korzystaniu z niej boli, tak samo miałam na owulację, myślę że tak samo mam teraz na @, jutro na bank przyjdzie albo jeszcze dzisiaj, no już niech sobie już przychodzi,szybciej przyjdzie szybciej pójdzie.

reklama
A ja co chwila latam do toalety, i podbrzusze mnie przy korzystaniu z niej boli, tak samo miałam na owulację, myślę że tak samo mam teraz na @, jutro na bank przyjdzie albo jeszcze dzisiaj, no już niech sobie już przychodzi,szybciej przyjdzie szybciej pójdzie.
A ja tam trzymam kciuki żeby nie przyszła a test się po prostu mylił. :)

Dziewczyny byłam u teściowej zrobić tsh i progesteron tak kontrolnie. Strasznie mnie głowa boli.. jakieś sposoby aby sie pozbyć tego bólu? Musze sie uczyć bo jutro kolokwium a nie moge się skupić przez ten ból

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kochany już na fotelu stomatologicznym a ja czekam taka zestresowana, że szok. [emoji33]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kochany już na fotelu stomatologicznym a ja czekam taka zestresowana, że szok. [emoji33]

A czym Ty sie stresujesz przecież to nie Tobie będą dłubać w ząbkach hihi . Ja z moim też poszłam na wyrywanie to do środka nawet mi pozwolili wejść.

Hej dziewczyny[emoji4]ja czuję się jak mówi narodzone.jakoś tak psychicznie odpuscilam[emoji4]ciekawe[emoji23]bo napewno po owulacji zacznę jak zwykle schodowa i wymyślać objawy[emoji23][emoji23]
Witam nowe staraczki[emoji4]powodzenia życzę.
Przykro mi z powodu nagatywow[emoji17]przytulam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A czym Ty sie stresujesz przecież to nie Tobie będą dłubać w ząbkach hihi . Ja z moim też poszłam na wyrywanie to do środka nawet mi pozwolili wejść.

Ja to na korytarzu siedzę xD Co do dentysty to mam straszną fobię. :c Raz o mało nie zemdlałam na fotelu a nawet nic mnie nie bolało, taki mam szalony umysł. Chyba niczego tak się nie boje jak właśnie dentysty. A czeka mnie wyrywanie zębów. :(

Ja to na korytarzu siedzę xD Co do dentysty to mam straszną fobię. :c Raz o mało nie zemdlałam na fotelu a nawet nic mnie nie bolało, taki mam szalony umysł. Chyba niczego tak się nie boje jak właśnie dentysty. A czeka mnie wyrywanie zębów. :(

To chyba kiedyś musiało Cie cos zrazić? Ja się nie boję dentysty wiem że będzie bolało i ide z takim nastawieniem. Ale nigdy nie dam sobie zrobić znieczulenia hehe bo się za to boję igieł. Ale u teściowej mojej to inna sprawa bo u niej w pokoiku daje rade

reklama
To chyba kiedyś musiało Cie cos zrazić? Ja się nie boję dentysty wiem że będzie bolało i ide z takim nastawieniem. Ale nigdy nie dam sobie zrobić znieczulenia hehe bo się za to boję igieł. Ale u teściowej mojej to inna sprawa bo u niej w pokoiku daje rade

W dzieciństwie miałam borowany ząb i później tak bolało, że szok. Masakra... Już się zatarło mi to ale strach gdzieś w tylu głowy został...

Do góry