reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

A ja co chwila latam do toalety, i podbrzusze mnie przy korzystaniu z niej boli, tak samo miałam na owulację, myślę że tak samo mam teraz na @, jutro na bank przyjdzie albo jeszcze dzisiaj, no już niech sobie już przychodzi,szybciej przyjdzie szybciej pójdzie.
Moja znajoma tez na poczatku chodzila co chwile do lazienki a potem okazalo sie ze jest w ciazy;)

reklama
@KatiNails oj kochana przyjelabym ta propozycje bez zastanowienia gdybys tylko mieszkała bliżej ... gorzej bedzie jak w ciążę pozachodzimy a ty dalej bedziesz.robila smaka tymi pychotkami :-) :-)

Przyszły mi dziś testy ciązowe. Zamówiłam na allegro koszt jednego to 1zł, czułość 10. Przesyłka do paczkomatu 8,60 :)
1512488470-2959205763d41b10-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Eeee tam az tyle ?chyba bedziesz musiała niedlugo resztę porozdawać :-p:laugh2:

Chyba już powoli się dziewczyny do was przeniosę, z wątku staraczki 2017, witam :) Staramy się z mężem od 6lat, mamy synka 7 lat,wcześniej starania bez żadnych badań etc. Tak na luzie chcieliśmy wpadki :) Nie wyszło. Miesiąc temu byłam u lekarza zrobił badanie, uznał że wszystko jest w porządku, i przepisał tylko Ovarin, powiedział że jest pewny że w ciągu najbliższych 3mieisecy uda nam sie. Póki co 32dc test ciążowy robiony dziś rano negatywny (cykle mam 30-31) owulacja najprawdopodobniej 18dc była, (test owu 17dc był pozytywny,a już 18 DC kuł mnie strasznie lewy jajnik)
hej,witaj:)ovarin jest bez recepty prawda?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeeeaaa koniec okresu dziś w końcu można pojeździć na koniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, ja dzisiaj mam post. [emoji14] Jutro wizyta.
Czy wy też się stosujecie do tego, że dzień przed wizytą u ginekologa zero seksu? [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz, ja dzisiaj mam post. [emoji14] Jutro wizyta.
Czy wy też się stosujecie do tego, że dzień przed wizytą u ginekologa zero seksu? [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Absolutnie nie[emoji14]no chyba że bardzo mi się nie chce to wtedy tak, ale to rzadkość [emoji14]a to jakiś przykaz odgórny jest?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry