reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja co chwila latam do toalety, i podbrzusze mnie przy korzystaniu z niej boli, tak samo miałam na owulację, myślę że tak samo mam teraz na @, jutro na bank przyjdzie albo jeszcze dzisiaj, no już niech sobie już przychodzi,szybciej przyjdzie szybciej pójdzie.
Moja znajoma tez na poczatku chodzila co chwile do lazienki a potem okazalo sie ze jest w ciazy;)

reklama
@KatiNails oj kochana przyjelabym ta propozycje bez zastanowienia gdybys tylko mieszkała bliżej ... gorzej bedzie jak w ciążę pozachodzimy a ty dalej bedziesz.robila smaka tymi pychotkami :-) :-)

Przyszły mi dziś testy ciązowe. Zamówiłam na allegro koszt jednego to 1zł, czułość 10. Przesyłka do paczkomatu 8,60 :)
1512488470-2959205763d41b10-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Eeee tam az tyle ?chyba bedziesz musiała niedlugo resztę porozdawać :-p:laugh2:

Chyba już powoli się dziewczyny do was przeniosę, z wątku staraczki 2017, witam :) Staramy się z mężem od 6lat, mamy synka 7 lat,wcześniej starania bez żadnych badań etc. Tak na luzie chcieliśmy wpadki :) Nie wyszło. Miesiąc temu byłam u lekarza zrobił badanie, uznał że wszystko jest w porządku, i przepisał tylko Ovarin, powiedział że jest pewny że w ciągu najbliższych 3mieisecy uda nam sie. Póki co 32dc test ciążowy robiony dziś rano negatywny (cykle mam 30-31) owulacja najprawdopodobniej 18dc była, (test owu 17dc był pozytywny,a już 18 DC kuł mnie strasznie lewy jajnik)
hej,witaj:)ovarin jest bez recepty prawda?

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeeeaaa koniec okresu dziś w końcu można pojeździć na koniu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji1]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz, ja dzisiaj mam post. [emoji14] Jutro wizyta.
Czy wy też się stosujecie do tego, że dzień przed wizytą u ginekologa zero seksu? [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz, ja dzisiaj mam post. [emoji14] Jutro wizyta.
Czy wy też się stosujecie do tego, że dzień przed wizytą u ginekologa zero seksu? [emoji14]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Absolutnie nie[emoji14]no chyba że bardzo mi się nie chce to wtedy tak, ale to rzadkość [emoji14]a to jakiś przykaz odgórny jest?

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry