reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
No to super! Trzymam kciuki! Ja w tym cyklu miałam podobnie i o dziwo pękł ten pęcherzyk z 11dc ale później pojawił się kolejny który pękł własnie 15/16dc. Lekarz mówił że tamten mógłbyć niepełnowartościowy dlatego ten w lewym jajniku i tak urósł i pękł

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
O widzisz :o zobaczymy. Mnie najbardziej dziwi ten ból. No i jak zaszłam w ciążę z synem to też mi się wydaje że wtedy byłby krótszy cykl.. wcześniej owu. Bo zaszłam w ciążę wtedy kiedy teoretycznie jeszcze nie powinnam.
Kochana a oba pęcherzyki były z tego samego jajnika ?
Bo ja czułam najpierw prawy jajnik. Potem oba. Na końcu lewy bardziej bolał i jeśli wczoraj faktycznie była owu to właśnie z lewego.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz :o zobaczymy. Mnie najbardziej dziwi ten ból. No i jak zaszłam w ciążę z synem to też mi się wydaje że wtedy byłby krótszy cykl.. wcześniej owu. Bo zaszłam w ciążę wtedy kiedy teoretycznie jeszcze nie powinnam.
Kochana a oba pęcherzyki były z tego samego jajnika ?
Bo ja czułam najpierw prawy jajnik. Potem oba. Na końcu lewy bardziej bolał i jeśli wczoraj faktycznie była owu to właśnie z lewego.

U mnie właśnie były pęcherzyki w dwóch jajnikach. Ten w prawym pękł w 11dc a w lewym 15/16. Ale u Ciebie mogłobyć również tak że miałas w dwóch i pekły na raz :) chyba wiesz co by było gdyby taka sytuacja zaistaniała hehe :) bliźniaki mogłyby być

U mnie właśnie były pęcherzyki w dwóch jajnikach. Ten w prawym pękł w 11dc a w lewym 15/16. Ale u Ciebie mogłobyć również tak że miałas w dwóch i pekły na raz :) chyba wiesz co by było gdyby taka sytuacja zaistaniała hehe :) bliźniaki mogłyby być

Na pewno pękł jeden bo mnie aż złożyło wczoraj przed 23. A drugi nie wiem.
Wolałabym nie mieć bliźniaków [emoji14]
W ciąży z Aleksem na początku mi powiedzieli że będą bliźniaki.
My chcemy dwójkę [emoji14] na trójkę na razie nie mamy warunków :( może kiedyś jak uda się z domem. I jak dwójka już będzie starsza.

Na pewno pękł jeden bo mnie aż złożyło wczoraj przed 23. A drugi nie wiem.
Wolałabym nie mieć bliźniaków [emoji14]
W ciąży z Aleksem na początku mi powiedzieli że będą bliźniaki.
My chcemy dwójkę [emoji14] na trójkę na razie nie mamy warunków :( może kiedyś jak uda się z domem. I jak dwójka już będzie starsza.

U nas też cieżko byłoby z bliźniakami. Mamy dwupokojowe mieszkanko także ciasno by się zrobiło. Mam nadzieje że uda się nam kiedyś zmienić na większe bo chciałabym mieć więcej dzieci :) a wy ile macie pokoi w mieszkanku?

Ovufriend pokazuje mi że jestem 10 dni po owu. Korci mnie test ale nie chce falstartu

Cześć dziewczyny, wisienka94 ja też planowałam testować 10 dni po owu(a raczej po skoku) 8.12, bo tak spodziewam się @ jeśli przyjdzie. Ale no właśnie, jeśli jednak się udało to pewnie będzie za wcześnie żeby coś wyszło?

reklama
Cześć dziewczyny, wisienka94 ja też planowałam testować 10 dni po owu(a raczej po skoku) 8.12, bo tak spodziewam się @ jeśli przyjdzie. Ale no właśnie, jeśli jednak się udało to pewnie będzie za wcześnie żeby coś wyszło?
No 10dpo to mogło nawet nie być jeszcze zagnieżdzenia. U każdej kobiety jest inaczej.. także zawsze lepiej poczekać i zawsze tak mówie ale to jest bardzo duża pokusa i myśle że każdą z nas to spotyka :)

Do góry