reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Teściowa ma :)
Wcześniej miała oryginalnego Thermomixa :) ale szwagierka wzięła go a teściowa sobie kupiła tego z Lidla :)
Dokładnie to samo co starsze wersje Thermomix. Teraz od tego najnowszego różni się tym że nie ma platformy cookido

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A one są cały czas dostępne ?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A one są cały czas dostępne ?

Oj nieeee. Raz na kilka miesięcy :) wlasnie od poniedziałku będzie. Dobrze że kuzynka D mojego pracuje w Lidlu to nam 1szt odłoży. Teściowa ma być już przed otwarciem żeby pierwsza weszła to jej kuzynka da. Bo znając życie będzie taka wojna o nie że masakra. Podobno w takiej samej cenie można w Niemczech kupić bo to niemiecka firma. Z tym że ja drugi koniec Polski. Bo jakbym mieszkała gdzieś bliżej granicy Niemieckiej to bym się sama po to wybrała

Oj nieeee. Raz na kilka miesięcy :) wlasnie od poniedziałku będzie. Dobrze że kuzynka D mojego pracuje w Lidlu to nam 1szt odłoży. Teściowa ma być już przed otwarciem żeby pierwsza weszła to jej kuzynka da. Bo znając życie będzie taka wojna o nie że masakra. Podobno w takiej samej cenie można w Niemczech kupić bo to niemiecka firma. Z tym że ja drugi koniec Polski. Bo jakbym mieszkała gdzieś bliżej granicy Niemieckiej to bym się sama po to wybrała

Ooo fajny :) obejrzałam właśnie w gazetce. Też lubię gotować ale narazie nas nie stać bo kupujemy auto jeszcze chyba w tym miesiącu. Może kupie przy następnej dostawie :)

@KatiNails oby tym razem zaskoczylo ;)
Ech, pierwszy śnieg... Tato mój wczoraj opowiada, ze w miescie ledwo przyproszylo chodnik, a już dziadkowie wnuczki swoje na sankach ciagaja, bo się wnuczki doczekac nie mogą. A ja mu na to, że ciekawe kto bardziej czeka na to pierwsze sankowanie-dwuletni wnuczek czy dumny dziadek :D

Ja się w poniedziałek wybieram na pobieranie wycinkow z szyjki macicy. Potem dwa tygodnie czekania na wyniki i już wszystko będzie wiadomo. Jest rak, czy nie ma raka...
Trzymam kciuki żeby tego raka nie było, życzę Ci dużo zdrowia! [emoji173]

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

ja nie lubię gotować i dlatego go potrzebuje[emoji23][emoji23] bo można sporo czasu zaoszczędzić.fajnie że masz znajomości ja właśnie się obawiam czy będą bo tak jak napisałaś zawsze jest o to wojna

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś 11 DC a test owu już taki :) pewnie jutro bądź pojutrze wyjdą dwie mocne krechy :D w tamtym cyklu przy owu mi taką kreska wyszła więc może owu nie było, może pęcherzyk nie pękł.
No nic zobaczymy:)
Tu jeszcze do owu z kalendarzyka jest 3/4 dni :)
1512212395-e99fae641545ad88-aaaaaa.jpeg

To zostaje życzyć owocnego [emoji179][emoji179] :)

ja nie lubię gotować i dlatego go potrzebuje[emoji23][emoji23] bo można sporo czasu zaoszczędzić.fajnie że masz znajomości ja właśnie się obawiam czy będą bo tak jak napisałaś zawsze jest o to wojna

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to uwielbiam gotować, ale nie mam na to czasu. Wczoraj miałam to ugotowałam i ogórkowa i kopytka buraczane z mięsem w sosie.
Ale Thermomix ułatwi mi życie bo nastawię dwudaniowy obiad i siadam do klientki albo sprzątam a w 30 minut obiad jest.

To zostaje życzyć owocnego [emoji179][emoji179] :)

Nie dziękuję [emoji14] co by nie zapeszyć :) chociaż póki co w tym cyklu podczas [emoji173][emoji173] nie myślę o ciąży tylko cieszę się miłością :D
Dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nawet żelu nam nie było trzeba [emoji23]
Także chyba jest dobrze [emoji106]

Nie dziękuję [emoji14] co by nie zapeszyć :) chociaż póki co w tym cyklu podczas [emoji173][emoji173] nie myślę o ciąży tylko cieszę się miłością :D
Dziś pierwszy raz od nie pamiętam kiedy nawet żelu nam nie było trzeba [emoji23]
Także chyba jest dobrze [emoji106]

I super podejście! :) Tak trzymać. :)

reklama
Dziewczyny owulacja chyba już ! Tzn za 24h!!! Zrobiłam drugi tym razem nie z Allegro a z apteki i patrzę jakie kreski! Dobrze że dziś rano działaliśmy! Jutro znów mojego wymorduje ! Wow jeszcze takiej kreski u siebie nie widziałam :o chyba faktycznie te z allegro to lipa bo bym przegapiła owu !
1512214851-4c1fd70fb1329401-aaaaaa.jpeg

Do góry