reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kochana będzie dobrze, musi być! niejedna dziewczyna na forum BB z PCO lub PCOS zaszła i donosiła, to nie wyrok, tylko trzeba się bardziej postarać, fajnie, że lekarz zdecydowany na walkę, a nie taki obojętny jak niektórzy :dry:
@mamunia86 fajna z Ciebie kobietka, zawsze płynie z Twoich postów takie ciepło i mądrość kobieca :)
@Migdalove ja ma to samo wrażenie a propos problemów - jeden się kończy, następny zaczyna, nawet jak u mnie jest ok, to rodzinka zawsze nawywija i pomagaj :no: czasem mam ochotę spakować się i polecieć na drugi koniec świata i dzwonić tylko :evil: takie mam egoistyczne myśli :realmad:
dziękuję Wam wszystkim za słowa otuchy.

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się 1dc uważam za otwarty... U mnie morze czerwone [emoji17][emoji17]
Miłego dnia życzę [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej! @Ewarut przykro mi, ale kciuki nadal trzymam, niech kolejny cykl przyniesie dobre wieści. [emoji813]
@Mamamia90 teoretycznie masz jeszcze dwa dni, może jednak los się do ciebie uśmiechnięta, również trzymam za to kciuki! [emoji813]
U mnie śniegu z lekka popadało ale błoto jak było tak jest... Testuję sobie nowy telefon od wczoraj i jednak chyba mój poprzedni był lepszy. A szczególnie jeśli chodzi o aparat. No nic, może mi się wydaje.
Ogólnie dzisiaj 16dc, nie zauważyłam owu, jedynie 8dc miałam jakby objawy ale to pierwszy cykl z euthyroxem więc mogło się poprzestawiać coś.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
@Ewarut przykro mi bardzo :( ale trzymam kciuki za Twój aktualny cykl żeby się udało :*
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewarut, przykro mi. Grzej miejscowe na grudzień w takim razie.

@KatiNails uuu zdroweczka dla synka! Co u Was sie przyplatało?
Mój też najstarszy został w domu...chyba jelitowa grypa bo niewyraźny, słaby na brzuch się skarży. U nas panuje jelitowka i w szkole i w przedszkolu wiec to kwestia czasu aż bedzieemy srać i rzygać :szok::cool:
Zapobiegawczo wszystkim dałam wegiel aktywowany.

Witam się w piątek :)
Dziś poranne [emoji173] przerwał nam synek :( chory jest i został dziś ze mną w domu. Nic wieczór nadrobimy :)
Jutro przyjeżdża do nas szwagier z żoną i dziećmi i zastanawiam się jaką sałatkę i przekąski zrobić :) a w poniedziałek teściowa jedzie po Lidlomixa dla mnie [emoji7] już się nie mogę doczekać [emoji7]
@Ewarut przykro mi bardzo :( ale trzymam kciuki za Twój aktualny cykl żeby się udało :*
Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka dla synka! [emoji173]️[emoji177]

@KatiNails zdrówka dla syna. Oby szybko to chorobsko poszło precz.
@Migdalove u nas też śnieg troszke popadał ale temperatura na plusie więc chlapa się zrobiła.

Ja nadal żadnych objawów. Czy to czekanie musi się tak dłużyć?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails zdrówka dla syna. Oby szybko to chorobsko poszło precz.
@Migdalove u nas też śnieg troszke popadał ale temperatura na plusie więc chlapa się zrobiła.

Ja nadal żadnych objawów. Czy to czekanie musi się tak dłużyć?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Te błoto to już mnie dobija... U na to tak wygląda na polach i większości podwórkach:
1512114801-e881695c5364a07e-aaaaaa.jpeg

Przy okazji robienia tego zdjęcia zauważyłam brak stabilizacji obrazu i zdjęcie jest niewyraźne... Ehh...
U mnie czekania aż dwa tygodnie aby w ogóle pomyśleć o zrobieniu testu.

Do góry