reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
nie,nie już z 12 dni było po terminie to pierwszy a drugi to po 3 kolejnych dniach i nic że jestem w ciąży dowiedziałam się u gina

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytam, bo.pomyslalam ze moze byc na maly przyrost bety i dlatego testy nie wychodzily po takim czasie od plankwanej @ :) to.dobrze, ze wszystko dobrze :*

my też balujemy:)pozdrowionka laski.w grudniu obstawiam że na pewno któraś zajdzie w ciążę:)czuję to i nie może być inaczej:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrówka!
Za nasze pozytywne testy !
Kończę lampkę wina i idę spać bo dziś po prostu humor taki że się tylko drę na moich :(

1511634688-5906a545156a97f0-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrówka!
Za nasze pozytywne testy !
Kończę lampkę wina i idę spać bo dziś po prostu humor taki że się tylko drę na moich :(

1511634688-5906a545156a97f0-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrówko kochana twoje tez :-) niech grudzień bedzie dla nas bogaty w pozytywne wieści mi tak jak myślałam cykl wydłużył się na 31dni także no :-) o 3 dni dłużej bede musiała czekać na owulacje :-) :-) :-) a potem na testowanie :-) :-) poji co u mnie jeszcze @@@ nie ma ale rano bedzie na 100% nawet moze jeszcze w nocy mnie zaszczyci swoija obecnością znam.siebie i wiem ze tak bedzie :-) :-)

Do góry