reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
nie,nie już z 12 dni było po terminie to pierwszy a drugi to po 3 kolejnych dniach i nic że jestem w ciąży dowiedziałam się u gina

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Pytam, bo.pomyslalam ze moze byc na maly przyrost bety i dlatego testy nie wychodzily po takim czasie od plankwanej @ :) to.dobrze, ze wszystko dobrze :*

my też balujemy:)pozdrowionka laski.w grudniu obstawiam że na pewno któraś zajdzie w ciążę:)czuję to i nie może być inaczej:)

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrówka!
Za nasze pozytywne testy !
Kończę lampkę wina i idę spać bo dziś po prostu humor taki że się tylko drę na moich :(

1511634688-5906a545156a97f0-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zdrówka!
Za nasze pozytywne testy !
Kończę lampkę wina i idę spać bo dziś po prostu humor taki że się tylko drę na moich :(

1511634688-5906a545156a97f0-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrówko kochana twoje tez :-) niech grudzień bedzie dla nas bogaty w pozytywne wieści mi tak jak myślałam cykl wydłużył się na 31dni także no :-) o 3 dni dłużej bede musiała czekać na owulacje :-) :-) :-) a potem na testowanie :-) :-) poji co u mnie jeszcze @@@ nie ma ale rano bedzie na 100% nawet moze jeszcze w nocy mnie zaszczyci swoija obecnością znam.siebie i wiem ze tak bedzie :-) :-)

Do góry