reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Witam dziewczyny, czy mogę się przyłączyć? Zaczynam starania od grudnia (takie poważne) od tego miesiąca zaczęłam od witamin dla mnie i dla m, no i oczywiście zdrowsze odżywianie i ruch. Mam już 7 letnią córkę ( o którą się staraliśmy ponad 2 lata), ale ostatnio wzięłam na ręce moją malutką bratanicę i stwierdziłam że chcę jeszcze jedną dzidzię. A jak nie teraz to kiedy? W końcu mam 30 na karku, a starania mogą trwać dłużej...
Witaj ...
Życzę ci jak najkrótszych staranek ... 30lat to jeszcze nie tak dużo więc spokojnie masz jeszcze duzo dużo czasu co innego ja stara baba juz 35 lat a przede mną 3cs :-D no ale podobno grudzień ma byc tym szczesliwym miesiacem dla.staraczek także zapisz sie na liste u @Migdalove i cierpliwie czekaj z nami :-) :-) :-) trzymam.&&&& za Ciebie !

reklama
Dziewczyny postanowiłam,ze napisze Wam tu o moich dzisiejszych odczuciach.Bylismy dziś z moim M na imieninach u jego taty.Wszystko było idealnie do momentu aż żona jego brata ciotecznego ogłosiła szczęśliwą nowinę - jest w ciąży,10 tydzień. Szczerze,bardzo bardzo ją lubię i ogromnie się cieszę ich szczęściem ale jednak jak to usłyszałam automatycznie miałam łzy w oczach i nie były to łzy szczęścia a niestety żalu,ze to nie ja mogę ogłaszać taką nowinę.Do tego słowa babci,ze teraz juz tylko czeka na prawnuka od nas :/ Głupio mi,ze mam takie odczucia ale my od ponad 2 lat marzymy o dziecku i to tak cholernie czasem boli.Do końca imprezy uśmiechałam się ale myślałam juz tylko o tym,ze wolałabym wrocic do domu.

@Blondasek85 doskonale Cie rozumiem. U nas dzisiaj na uridzinach corki byk jej chrzestny z 10 miesieczna corka i powiedzial, ze juz staraja sie o drugie... :(

A mnie cycki bola i brzuch, takze jutro 32dc raczej przywitam z @ :(

Aniu, daga coś Wy takie pewne, że okres Was zaszczyci? Ja bym taka pewniutka nie była:-D;)

Na tym świecie to tylko dwie rzeczy są pewne... podatki i to, że bedziemy kwiaty od spodu podziwiać a może i wąchać :tak::D

Ogólnie to nie ma co zakładać...bo nawet może zdarzyć się taki dziwny zbieg okoliczności że u nas może być ciąża nim będzie styczeń. Chwilka zapomnienia i...ale to było by absurdalne. No ale...nic nigdy nie jest pewne.

58g08e1e96ds88jf.png

AniaS35
Może nie dużo, ale niestety czas nie stoi w miejscu. A ja z doświadzenia wiem że to nie jest tak hop siup i będzie dzidziuś ;)

Dziewczyny postanowiłam,ze napisze Wam tu o moich dzisiejszych odczuciach.Bylismy dziś z moim M na imieninach u jego taty.Wszystko było idealnie do momentu aż żona jego brata ciotecznego ogłosiła szczęśliwą nowinę - jest w ciąży,10 tydzień. Szczerze,bardzo bardzo ją lubię i ogromnie się cieszę ich szczęściem ale jednak jak to usłyszałam automatycznie miałam łzy w oczach i nie były to łzy szczęścia a niestety żalu,ze to nie ja mogę ogłaszać taką nowinę.Do tego słowa babci,ze teraz juz tylko czeka na prawnuka od nas :/ Głupio mi,ze mam takie odczucia ale my od ponad 2 lat marzymy o dziecku i to tak cholernie czasem boli.Do końca imprezy uśmiechałam się ale myślałam juz tylko o tym,ze wolałabym wrocic do domu.
Kiedy moja bratowa ogłosiła że jest w ciąży to po trzech miesiącach u mnie pojawiły się dwie krechy. Głowa do góry i więcej wiary

Dziewczyny kupiłam dzisiaj mojemu m salfazin, ale teraz nie wiem czy jest sens mu go dawać... Daje to któraś swojemu mężczyźnie?
Ja się jeszcze nad tym zastanawiam. Ale jeśli teraz @ przyjdzie to chyba też kupię. A tymczasem:
1511647914-248299674637c469-aaaaaa.jpeg

Pije za dwie kreseczki wszystkich staraczek !!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry